- 3 Şubat 2010
- 150
- 0
- 116
- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
slm bende aşılama oldum beklliyom test yaptırana kadar belirtileriniz neydi neolur cvp
günaydın. fazla düşünme takma kafana herşeyi oluruna bırak. Bende aşılama oldum sonuç negatif. 2. yaptırcam. Rahat ol. Tutmazsada önüne bak sakın üzülme. İlk 2 gün çok üzüldüm çok ağladım şimdi kendimi toparladım umutluyum.vereliniortak
sen neden asılma yaptırdın sorunmu vardıda.bızım sperm azlıgı cıktıda doktor eger 10 mılyon cıvarına geldıyse yaparz dedikorkuyorum ya gelmedıyse dıe
slm bende aşılama oldum beklliyom test yaptırana kadar belirtileriniz neydi neolur cvp
canım hayırlısı olsun. vallahi bende bekliyorum seni çok iyi anlıyorum günler hiç geçmiyo dimi:1no2: sen ayın kaçında yaptırdın aşılamayı, sonucu ne zaman alıcan? ben 6sında oldum bu salı kan testi yaptırıcam. hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
Ben de ayın 10 unda yaptırdım ve meraktan çatlıyorum ya akıntım arttı ve sık idrara çıkıyorum onun dışında hiç bi belirti yok.Hayırlısı inşallah....
bende şuan tam adet belirtileri var, kesin adet olucakmışım gibi geliyo yarın test yaptırıcam ama bilmiyorum içime hiç doğmuyo nedense. hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah tutar senin.
Bugün benim de kasıklarımda ağrı oldu ama ben bunu hayra yormak istiyorum:))Senin sonucun nasıl?Çok merak ettim inşallah tutmuştur...
yok canım tutmadı adet oldum çok üzüldüm ağladım ama allahtan ne denebilir ki? hepimizin hakkında hayırlısı olsun. allah hepimize evlat duygusunu tattırsın. 2.yi yaptırmayı şu anda düşünmüyorum, 5 6 ay sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. yüzde olarak daha yüksekya, ama tabi allah bilir. doktor zaten bu ay ara vericez bi dahaki aya 2. aşılamanı yaparız dedi ama dediğim gibi yaptırmicam galiba konuşucam doktorumla bakalım ne dicek. yarın adetimin 3. günü gel kist var mı diye bakayım dedi onun için gidicem. inşallah senin tutmuştur canım yaa bildir burdan mutlaka bende merak ettim.
Canım üzüldüm valla yaa evet tabii ne gelirse Allahtan...Bence tüp bebek için acele etme derim ben.Benim doktorum aynı zamanda arkadaşım da onunla konuştuk ben de senin gibi sabırsızım bu tutmazsa eğer tüp bebeğe geçelim dedim de ikinci aşılamada tutma ihtimali daha da artıyomuş.Tabii senin kararın ama umutsuzluğa kapılma hiç inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür yakın zamanda...Ben de cuma test yaptırıcam çok umutlu diilim sanki ama belli de olmaz...
amin canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün. birazdan doktora gidicem kist var mı diye bakacak bakalım onada danışıcam ne dicek. bilemiyorum kafam çok karıştı. psikolojiside bozuluyo insanın ama ne yapalım sabır. inşallah pozitif çıkar senin canım yaa.
Canım benim de olmadı yaa bugün test yaptırdım da beta hcg 0.2 çıktı.Çok alıştırmıştık kendimizi ama yine kısmet değilmiş.Hakkımızda hayırlısı artık...
hayırlısı olsun canım yaa hiç üzülme doktorum dediki sakın psikolojini bozma en önemli şey bu dedi. bizde bi dahaki ay yine deneyeceğiz doktor bir kere yapıp bırakmayla olmaz sayı arttıkça şansta artıyo dedi. bu ay ara verdi doktor bi dahaki aya öok inanarak yaptırıcam. ben hep olumsuz düşündüm olmadı bide inanarak başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun canım hiç üzülme sende. sen ne yapacaksın şimdi tekrar devam mı aşılamaya? bu senin ilk miydi? bir de nerde yaptırdın sen?
Evet tabii başlarken inanmak da çok önemli...Demiştim ya her aşılamada şans daha da artıyomuş zaten.Benim bu ilk aşılamaydı bugün adetimin ikinci günüydü baktı ve bu kez daha yüksek doz ilaçla başlayalım dedi ve hiç ara vermedi Özel hastanede yaptırdım.Bakalım inşallah bu kez herşey daha iyi olur...
hayırlısı olsun canım inşallah bu kez tutar. gonal f mi kullanıyosun ilaç olarak. canım mutlaka gelişmelerden haberdar et beni destek olalım birbirimize burdan. inşallah bu kez tutar aşılama günün ne zamana denk geliyo. bizim bu ay ara vermemiz aslında benim içinde iyi oldu psikolojik olarak bakalım hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah bu kez olur puregon kullanıyorum bu ay dozunu biraz daha arttırdık.Aşılama gününü söylemedi daha ama gün gün izliyo yumurtayı yarın sabah da gidicem bakalım belki de haftasonu olabilir aşılama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?