Pahalı nolandan alıp yapın ben testi tekrarladım pahalı olanda çizgi daha belirginleşti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pahalı nolandan alıp yapın ben testi tekrarladım pahalı olanda çizgi daha belirginleşti
Pahalı olandan yapıyorum erken gebelik şimdi de yaptım bekliyorumPahalı nolandan alıp yapın ben testi tekrarladım pahalı olanda çizgi daha belirginleşti
Dayanamadım gittim kan verdim negatifİçini ferah tut stres yapma sağlıklı bebek her türlü tutunur canım
Yaşım o ola bilir ama ailemde kısır olanlar var ve iki sene hiç korunmadan geçti yok onu da geçtim dediğim gibi ailemde genetik kısırlık var siz olsanız Naparsınız böyle bir şey olsa21 yaşındasın bu nee stres kız![]()
Allah korusun canim. Teknoloji gelişti öyle düşün.Yaşım o ola bilir ama ailemde kısır olanlar var ve iki sene hiç korunmadan geçti yok onu da geçtim dediğim gibi ailemde genetik kısırlık var siz olsanız Naparsınız böyle bir şey olsa
Aşkım hiç öyle düşünme bana olma ihtimali çok düşük dediler. İlk aşılamada tuttu bebiş. Sadece şuna inan birşey gecikiyorsa güzelleşiyordur ve bunun zamanı vardır. Bence çok güzel yaş doktorumun bana dediği tek şey 25 yaşında geldim yaşım genç daha diye düşünme dedi ne kadar erken tedavi ne kadar erken teşhis onkadar iyi ben 2 yıl korunmalı ilişkide çocuğumuz olmuyor diye 6 doktor gezdim 5 tanesi sadece zayifla derken 6. Bana aşılama önerdi. O aşılamayı önermese ben yarım tahinli olduğumu bilmeyecektim. Belki de onun da dediği gibi 30lu yaşlarda fark edicektim. Şuan ki yumurta kaliteyle o zaman ki kalite hiç aynı olmayacak demişti. Gönlünüzü ferah tutun. Ben adet olmayı bekliyordum ama küçücük birsey büyüyecek içimde Allah'ın izniyle. Rabbim hepinize tüm isteyenlere güzel duyguları yaşatsın kucağını boş bırakmasınYaşım o ola bilir ama ailemde kısır olanlar var ve iki sene hiç korunmadan geçti yok onu da geçtim dediğim gibi ailemde genetik kısırlık var siz olsanız Naparsınız böyle bir şey olsa
Merhaba hayırlı olsun pozitif sonucunuz , benimde aşılamam var haftaya Gonalf kullanıyorum aşılama anı korkuyorum ağrılı işlem mi ??Benimde 8 Eylül aşılama yapıldı beta bu gün bakilcakti pozitif. Benim tek belirtim aşılamadan sonra ağrılar hafiflemisti sonra tekrar başladı normal adet olduğunuzda ki ağrınız ile değerlendirin mesela ben regli oldugumda hiç rahim içinde çekilme olmazdı ve akşam başlasa sabah biterdi şimdi Ağrı giriyor 3 dakika bile sürmüyor sonra geçiyor özellikle şuan yatakta uzanırken daha çok oluyor gidiyor inşallah sende pozitif değer görürsün sonucunu bizimle paylaş dualarım seninle sizinle![]()
Hayırlı olsun Allâh sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk aşılamamız dua edin bize deAşkım hiç öyle düşünme bana olma ihtimali çok düşük dediler. İlk aşılamada tuttu bebiş. Sadece şuna inan birşey gecikiyorsa güzelleşiyordur ve bunun zamanı vardır. Bence çok güzel yaş doktorumun bana dediği tek şey 25 yaşında geldim yaşım genç daha diye düşünme dedi ne kadar erken tedavi ne kadar erken teşhis onkadar iyi ben 2 yıl korunmalı ilişkide çocuğumuz olmuyor diye 6 doktor gezdim 5 tanesi sadece zayifla derken 6. Bana aşılama önerdi. O aşılamayı önermese ben yarım tahinli olduğumu bilmeyecektim. Belki de onun da dediği gibi 30lu yaşlarda fark edicektim. Şuan ki yumurta kaliteyle o zaman ki kalite hiç aynı olmayacak demişti. Gönlünüzü ferah tutun. Ben adet olmayı bekliyordum ama küçücük birsey büyüyecek içimde Allah'ın izniyle. Rabbim hepinize tüm isteyenlere güzel duyguları yaşatsın kucağını boş bırakmasın![]()
Teşekkür ederim Rabbim sizlerede nasıl etsin inşallah. Kesinlikle değil sadece size o sırada takılan vak biraz acıtıyor ama önemli olan aşılama sonrası gelen ağrılar. Size sadece önerim işlem sırasında ben ayıptır söylemesi tutacak mı diye düşünemedim idrara sıkışık çağırmıştı sadece onu yapmaya odaklamistim kendimi ve Ayetel Kürsi okudum o sırada. Sizde elinizden geldiğince o an başka birşeyler düşünün kendinizi sıkmayın inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsinizMerhaba hayırlı olsun pozitif sonucunuz , benimde aşılamam var haftaya Gonalf kullanıyorum aşılama anı korkuyorum ağrılı işlem mi ??
Aşkım hiç öyle düşünme bana olma ihtimali çok düşük dediler. İlk aşılamada tuttu bebiş. Sadece şuna inan birşey gecikiyorsa güzelleşiyordur ve bunun zamanı vardır. Bence çok güzel yaş doktorumun bana dediği tek şey 25 yaşında geldim yaşım genç daha diye düşünme dedi ne kadar erken tedavi ne kadar erken teşhis onkadar iyi ben 2 yıl korunmalı ilişkide çocuğumuz olmuyor diye 6 doktor gezdim 5 tanesi sadece zayifla derken 6. Bana aşılama önerdi. O aşılamayı önermese ben yarım tahinli olduğumu bilmeyecektim. Belki de onun da dediği gibi 30lu yaşlarda fark edicektim. Şuan ki yumurta kaliteyle o zaman ki kalite hiç aynı olmayacak demişti. Gönlünüzü ferah tutun. Ben adet olmayı bekliyordum ama küçücük birsey büyüyecek içimde Allah'ın izniyle. Rabbim hepinize tüm isteyenlere güzel duyguları yaşatsın kucağını boş bırakmasın![]()
Çok teşekkür ederim dediğim gibi aileden genetik evet yaşım 21 ama genetik olduğu için ne kadar erken o kadar iyi diye düşündüm yoksa daha çok gencim ama nasip her şey ne güzel pozitif i almışsınız rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağ Salim kucağınıza alın inşallahAşkım hiç öyle düşünme bana olma ihtimali çok düşük dediler. İlk aşılamada tuttu bebiş. Sadece şuna inan birşey gecikiyorsa güzelleşiyordur ve bunun zamanı vardır. Bence çok güzel yaş doktorumun bana dediği tek şey 25 yaşında geldim yaşım genç daha diye düşünme dedi ne kadar erken tedavi ne kadar erken teşhis onkadar iyi ben 2 yıl korunmalı ilişkide çocuğumuz olmuyor diye 6 doktor gezdim 5 tanesi sadece zayifla derken 6. Bana aşılama önerdi. O aşılamayı önermese ben yarım tahinli olduğumu bilmeyecektim. Belki de onun da dediği gibi 30lu yaşlarda fark edicektim. Şuan ki yumurta kaliteyle o zaman ki kalite hiç aynı olmayacak demişti. Gönlünüzü ferah tutun. Ben adet olmayı bekliyordum ama küçücük birsey büyüyecek içimde Allah'ın izniyle. Rabbim hepinize tüm isteyenlere güzel duyguları yaşatsın kucağını boş bırakmasın![]()
Amin canım hepimize inşaallahÇok teşekkür ederim dediğim gibi aileden genetik evet yaşım 21 ama genetik olduğu için ne kadar erken o kadar iyi diye düşündüm yoksa daha çok gencim ama nasip her şey ne güzel pozitif i almışsınız rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Çok uzun bir işlem mi ben sadece o an canım acır mı diye korkuyorum alttan muayene takılan alet mi ? O çok acıtmıyor beni ama başka işlem mi oluyorTeşekkür ederim Rabbim sizlerede nasıl etsin inşallah. Kesinlikle değil sadece size o sırada takılan vak biraz acıtıyor ama önemli olan aşılama sonrası gelen ağrılar. Size sadece önerim işlem sırasında ben ayıptır söylemesi tutacak mı diye düşünemedim idrara sıkışık çağırmıştı sadece onu yapmaya odaklamistim kendimi ve Ayetel Kürsi okudum o sırada. Sizde elinizden geldiğince o an başka birşeyler düşünün kendinizi sıkmayın inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz![]()
İşlem hiç uzun değil hemen yapılıyor o takılan aleti de kendinizi sıkmadığınız sürece bir şey olmuyor çok kasarsanız kırıla biliyormuş ama acısı olmayan bir işlemdi benim için tabi herkesin değişir ama ben hiç bir şey hissetmedimÇok uzun bir işlem mi ben sadece o an canım acır mı diye korkuyorum alttan muayene takılan alet mi ? O çok acıtmıyor beni ama başka işlem mi oluyor