Aşılama aşılama yaptırıp bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

manqo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
62
1
16
Konya
arkadaşlar ben aşılama yaptıralı 6 gün oldu beklemedeyim çok merak ediyorum oldu mu diye ilk aşılamam pek belirtim yok tecrübeli bayanlar yardım ederse sevinirim..

arkadaşlar ben aşılama yaptıralı 6 gün oldu beklemedeyim çok merak ediyorum oldu mu diye ilk aşılamam pek belirtim yok tecrübeli bayanlar yardım ederse sevinirim..

benim de 8. günüm bende merakla bekliyorum. ilk günlerde pek belirti yokmuş ama bende biraz ağrı oluyor. doktor olabilir iyidir dedi. bekleyip görücez. sonucu burdan yazarsın. bende yazarım. umarım pozitif diye yazarız

benim de 8. günüm bende merakla bekliyorum. ilk günlerde pek belirti yokmuş ama bende biraz ağrı oluyor. doktor olabilir iyidir dedi. bekleyip görücez. sonucu burdan yazarsın. bende yazarım. umarım pozitif diye yazarız

inş ikimizde hamileyizdir ben dayanamıcam sanırım yaa yarın test mı yapsam diyorum beklemek çok zor

inş ikimizde hamileyizdir ben dayanamıcam sanırım yaa yarın test mı yapsam diyorum beklemek çok zor

Ben de 11. gündeyim. Ara ara kasıklarıma ağrı oluyor. Özellikle çok ayakta kaldığımda veya yürüdüğümde.. Test yapmak için çok erken bence canım. Çünkü testte önce az bile çıksa sonradan gün gün artabiliyor değerlerin. Yok zannedersin üzülürsün ters bişeyler olur Allah muhafaza. En iyisi benim gibi dişini sık dua et bekle canım :-)

Ben de 11. gündeyim. Ara ara kasıklarıma ağrı oluyor. Özellikle çok ayakta kaldığımda veya yürüdüğümde.. Test yapmak için çok erken bence canım. Çünkü testte önce az bile çıksa sonradan gün gün artabiliyor değerlerin. Yok zannedersin üzülürsün ters bişeyler olur Allah muhafaza. En iyisi benim gibi dişini sık dua et bekle canım :-)

haklısın canım ama çok merak ediyorum doktor 12. gün yaptır dedi yarın 11. günüm oluyor sende belirti var mı? sen ne zaman test yapcan?allahım isteyen herkese versin inş beklemek çok zor:(

haklısın canım ama çok merak ediyorum doktor 12. gün yaptır dedi yarın 11. günüm oluyor sende belirti var mı? sen ne zaman test yapcan?allahım isteyen herkese versin inş beklemek çok zor:(

Arkadaslar gunaydin.Ben yeni üye oldum yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum. Benim hikayem;2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi goryrm 11 gn once ilk asılmamı yptrdm ben pco eşimde azıcık harekt problemi vardı şimdi sonucu bekliyrz bakalım.asilama yaptırdığım günden beri karın kasik ağrım var özellikle kendimi biraz yorunca artıyor.aşılamadan sonra hic geçmedi bu beni cok düşündürüyor.dün goguslerim sızlamaya başladı bu arada jel kullanıyorum Dr bu jel bitene kadar regl olmazsın Zaten jel bittikten sonra gun saymaya basliycksn dedi zaten jelede aşılamanın üçüncü gunu başladım bu hesaba göre daha 1 hafta var . Acaba ben Perşembe testmi yapsam beklemek cok cok zor. Uyuyamiyrm uyusam bile rüyalarıma giriyor . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

haklısın canım ama çok merak ediyorum doktor 12. gün yaptır dedi yarın 11. günüm oluyor sende belirti var mı? sen ne zaman test yapcan? allahım isteyen herkese versin inş beklemek çok zor:(

Yok canım sadece kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hafif şişlik hissi var.
Adet belirtilerinden farklı birşey yok. Bu hafta sonu 8'inden 10'una kadar olabilirim :(

Arkadaslar gunaydin.Ben yeni üye oldum yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum. Benim hikayem;2 yıllık evliyim 1 yıldır tedavi goryrm 11 gn once ilk asılmamı yptrdm ben pco eşimde azıcık harekt problemi vardı şimdi sonucu bekliyrz bakalım.asilama yaptırdığım günden beri karın kasik ağrım var özellikle kendimi biraz yorunca artıyor.aşılamadan sonra hic geçmedi bu beni cok düşündürüyor.dün goguslerim sızlamaya başladı bu arada jel kullanıyorum Dr bu jel bitene kadar regl olmazsın Zaten jel bittikten sonra gun saymaya basliycksn dedi zaten jelede aşılamanın üçüncü gunu başladım bu hesaba göre daha 1 hafta var . Acaba ben Perşembe testmi yapsam beklemek cok cok zor. Uyuyamiyrm uyusam bile rüyalarıma giriyor . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Doktorum bana aşılamadan sonra kullanılmak üzere hiçbirşey vermedi. Sen jeli neden kullanıyorsun tavsantepe?

O ağrılar normal. Aşılama öncesi kullandığın ilaçlardan kaynaklanabiliyormuş.

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

Doktorum bana aşılamadan sonra kullanılmak üzere hiçbirşey vermedi. Sen jeli neden kullanıyorsun tavsantepe?

O ağrılar normal. Aşılama öncesi kullandığın ilaçlardan kaynaklanabiliyormuş.

Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..[/QUOTE]

Jeli bebek tutunabilirse düşmesin diye vermiş.bide ben asilama yaptırmadan önceki ay da klomen+ ovitrelle+ jel kullanmıştım o yüzden ilaçların etkisi olsa onceki ay da aynı seyleri yasamam gerekirdi heralde

banada vajinadan kullanmak üzere progestan verdi doktorum bende aşırı bi belirti yok ama beklemekten yoruldum sonucu çok merak ediyorum göğsümde ağrılar ara sırada adet belirtileri gibi ağrılar var ama ümitlenmek istemitorum yaa belki çatlatma iğnesinin etkisidri..test yaptıranlar sonucunu yazsın arkadaşlar

bende 31 ağustosta aşılama yaptırdım.bugün 4.günüm açıkçası bu kadar sabırlı olacağım aklıma gelmezdi :)) ama kasık ağrılarım var dün ve bugün.gazdan oluyor oda :)) doktor normal demişti.sabırla beklemeye devam bakalım :)))

bende 31 ağustosta aşılama yaptırdım.bugün 4.günüm açıkçası bu kadar sabırlı olacağım aklıma gelmezdi :)) ama kasık ağrılarım var dün ve bugün.gazdan oluyor oda :)) doktor normal demişti.sabırla beklemeye devam bakalım :)))

İnşallah sonuna kadar bu sabrın devam eder ve sonunda cok mutlu olursun inşallah ama son günler daha zor oluyor benim 12. Gunüm kendimi dinlemkten acaba karnım agriyormu gogsum agriyormu diye kontrol etmekten yoruldum valla. Allahım hepimize sabır ve bicir bicir eteğimize yapışan evlatlar versin .

İnşallah sonuna kadar bu sabrın devam eder ve sonunda cok mutlu olursun inşallah ama son günler daha zor oluyor benim 12. Gunüm kendimi dinlemkten acaba karnım agriyormu gogsum agriyormu diye kontrol etmekten yoruldum valla. Allahım hepimize sabır ve bicir bicir eteğimize yapışan evlatlar versin .
yuh 12.gün ve bekliyosun öylemiiiiiiiiiiiiii :DDD benim 4günüm oldu bi yandan sabrediyom bi yandan çatlıyom hehe

yuh 12.gün ve bekliyosun öylemiiiiiiiiiiiiii :DDD benim 4günüm oldu bi yandan sabrediyom bi yandan çatlıyom hehe

Aslında biliyomusun zaman geçtikçe beklemesi cok daha zor oluyor ama insan test yapmayada korkuyo suanda en azından regl olmadığım icin hala umutluyum test yapıp negatif sonuc alırsam diye korkuyorum. Zaten belirtilerde başladı . Regl zamanı sag gogsum kol altına doğru ince bir damar gibi ağrır ve ben bu agriyla uyandım bugün inşallah yanılıyorumdur ama kendimi kotu sona hazırlıyorum...

aslında biliyomusun zaman geçtikçe beklemesi cok daha zor oluyor ama insan test yapmayada korkuyo suanda en azından regl olmadığım icin hala umutluyum test yapıp negatif sonuc alırsam diye korkuyorum. Zaten belirtilerde başladı . Regl zamanı sag gogsum kol altına doğru ince bir damar gibi ağrır ve ben bu agriyla uyandım bugün inşallah yanılıyorumdur ama kendimi kotu sona hazırlıyorum...

canım ya aylarca onu yaşadım bende.hatta 14 ay yaşadım.gerçekten yıllarca bunu bekleyenler var.inşallah yanılıyorsundur.ama sakın umudunu kaybetme olmazsa bile sonraki aylarda yapmaya devam et olurmu.bende cumartesi günü 7.günüm aşılamada...erken gebelik testi aldım cumartesi yapcam diye.aslında bir yandanda beklim diyorum.gerçekten çok zor ya.yapmak zor beklemek zor.ne zormuş

benim aşılama olmamışşşş... sonuç 0,53... çokkk üzüldüm. inşallah sizden iyi haberler gelir.

Umudunuzu kaybetmeyin kızlar olacak allah ın izniyle bende iğneleri kullanıyorum bugün 3.günüm cuma kontrolüm var bakalım ne dicekler sanırım bi aksilik çıkmazsa haftaya aşılamam olur benimde sonra bu topiğe katılırım :1::1:

benim aşılama olmamışşşş... sonuç 0,53... çokkk üzüldüm. inşallah sizden iyi haberler gelir.

:((( neden olmamış sorununuz neydi sizin :(( çok üzüldüm ama ne olur üzülme biliyorsun aşılama normal ilişki gibi ihtimali düşük olan bir işlem..:(

arkadaşlar ben adet oldum çok moralim bozuk ya

Yaa şimdi moralim cok bozuldu benimde. Asla uzulmeyin diyemem çünkü insan gercekten cok üzülüyor ama çabucak toparlanın bı sonraki ay icin. Allahım hakkımızda hayırlı olan ay versin inşallah gelecek ay müjde verirsiniz. Bakalım ben napmisim daha Pazartesi'ye kadar bekliyorum ama bı taraftanda olumluda olsa olumsuzda olsa sonuc su beklemekten daha iyi gibi geliyor.
Umudunuzu kaybetmeyin kızlar olacak allah ın izniyle bende iğneleri kullanıyorum bugün 3.günüm cuma kontrolüm var bakalım ne dicekler sanırım bi aksilik çıkmazsa haftaya aşılamam olur benimde sonra bu topiğe katılırım :1::1:

İnşallah hersey gönlüne gore olur iyi sonuclar alırsın şimdiden hayırlı olsun diyelim

Back
X