Aşılama Aşılama yaptırıp hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zuhallyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
2
1
1
27
Benim eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı ve hareketliliği problem olduğu için aşılama tercih ettik ayrıca bendede pko var ama adetim düzenliydi ve ayrıca tek tüpüm kapalıydı hah yapıldı arkasından çatlatma iğnesi ve aşılama bugün 17.gün ve kan testi yaptırdım beta. Hcg 77 çıktı sanırım hamileyim sonradan değişir mi

artıs ıcın 2. Kan degerıne bakılması lazım. duzenlı artabılır belli mı olur. Insallah tutunur bebısın:)

Çok sağol canım senin ne durumda Doktorla konuştum şu an gebelik gözüküyor dedi iki gün sonra tekrarla testi dedi yarın gidicem test yaptırmaya ya değerin düşme gibi durumu mu oluyor ki ya korktum

Olumsuz düşünüp kendine çekme,, hayirli olsun ne güzel hamilesin iki gün sonra artan sonucu görüceksin başka seylere odaklan

Hayırlı olsun olumlu düşünün bence yolunda gidecektir herşey. Bu arada eşinizin yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı ben de yeni aşılama oldum inşllah benim de tutar

Merhaba hayırlı olsun benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sizde ileri hız ve sayı kaçtı acaba biz de aşılama düşündük sonra tüp bebek düşündük ama kararsız kaldık sisin durumu merqk ettim aşılmamız normal mi bir de çipli aşılama mı acaba cevap verirseniz sevinirim.

Sizde sorun Neydi acaba insallah olumlu sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin insallah
Amin inşallah hepimize hayırlıysa nasip etsin rabbim Bizde sorum sperm sayısı düşük. Yıkama sonrası konsantrasyonda yaklasık 3 milyondu %90 hareketli. Genel olarak sitede aşılama ile ilgili cok konusuluyor ama keske herkes hangi sebeple asılama oldugunu, olurken yumurta sayı ve boyutlarını ve sperm değerlerini de paylaşsa çok iyi bir kaynak olur herkese

Çok doğru en azından ona göre bir yol izlemek en iyisi en azından durumumuz ile ilgili değerlendirme yapma şansımız olur 3 milyonun %90 nı hareketli sanırım birimde durum sayı ve hareket dusuk

Doktorum ilaç verdi 2 tane ilk 3 gün içince ağrım çok oldu ama şimdi birşey hissetmiyorum. Gögüslerde şiddetli ağrı vardı şimdi hafifledi bilemiyorum ya düşün düşün kafayı yiyor insan.
Ne ilacı verdi ben inofolic ve progestan kullanıyorum

Aşılamadan sonra Estrofem ve duphaston. İnofolic kullanmıştım Ama doktorum onu pco olanlara veriyoruz genelde demişti. şimdi prenatal life ve miyositol positive kUllanıyorum.
Benim bugün kasıklarımda ağrı oldu sendede oldu mu iş yaptım evde biraz

Merhaba ben bugün Aşılma oldum siz ne güzel bir sürü şey biliyorusunuz yumurta kaç mm sperm ne durumda bana kimse bu konularla ilgili bilgilendirme yapmıyor. Özel klinikte mi yaptırdırdız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…