- 9 Ekim 2020
- 2
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi zuhallyldz
-
artıs ıcın 2. Kan degerıne bakılması lazım. duzenlı artabılır belli mı olur. Insallah tutunur bebısın:)Benim eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı ve hareketliliği problem olduğu için aşılama tercih ettik ayrıca bendede pko var ama adetim düzenliydi ve ayrıca tek tüpüm kapalıydı hah yapıldı arkasından çatlatma iğnesi ve aşılama bugün 17.gün ve kan testi yaptırdım beta. Hcg 77 çıktı sanırım hamileyim sonradan değişir mi
Hayırlı olsunBenim eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı ve hareketliliği problem olduğu için aşılama tercih ettik ayrıca bendede pko var ama adetim düzenliydi ve ayrıca tek tüpüm kapalıydı hah yapıldı arkasından çatlatma iğnesi ve aşılama bugün 17.gün ve kan testi yaptırdım beta. Hcg 77 çıktı sanırım hamileyim sonradan değişir mi
Sizde sorun Neydi acaba insallah olumlu sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin insallahHayırlı olsunolumlu düşünün bence yolunda gidecektir herşey. Bu arada eşinizin yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı ben de yeni aşılama oldum inşllah benim de tutar
Amin inşallah hepimize hayırlıysa nasip etsin rabbimSizde sorun Neydi acaba insallah olumlu sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin insallah
Aa bende 22 ekimde oldum bat 5 kasımBende ekim 22de Aşılama oldum
18 milyonda %98 hareketli nasıl acaba ?
Bende 4 kasım bat ama 5 tede gelebilir :) bakalım hayırlısı belirtin varmı erken amaAa bende 22 ekimde oldum bat 5 kasım
Yok daha hiç seninBende 4 kasım bat ama 5 tede gelebilir :) bakalım hayırlısı belirtin varmı erken ama
Doktorum ilaç verdi 2 tane ilk 3 gün içince ağrım çok oldu ama şimdi birşey hissetmiyorum. Gögüslerde şiddetli ağrı vardı şimdi hafifledi bilemiyorum ya düşün düşün kafayı yiyor insan.Yok daha hiç senin
Ne ilacı verdi ben inofolic ve progestan kullanıyorumDoktorum ilaç verdi 2 tane ilk 3 gün içince ağrım çok oldu ama şimdi birşey hissetmiyorum. Gögüslerde şiddetli ağrı vardı şimdi hafifledi bilemiyorum ya düşün düşün kafayı yiyor insan.
Aşılamadan sonra Estrofem ve duphaston. İnofolic kullanmıştım Ama doktorum onu pco olanlara veriyoruz genelde demişti. şimdi prenatal life ve miyositol positive kUllanıyorum.Ne ilacı verdi ben inofolic ve progestan kullanıyorum
Benim bugün kasıklarımda ağrı oldu sendede oldu mu iş yaptım evde birazAşılamadan sonra Estrofem ve duphaston. İnofolic kullanmıştım Ama doktorum onu pco olanlara veriyoruz genelde demişti. şimdi prenatal life ve miyositol positive kUllanıyorum.
Dün kasıklarım bütün gün ağrıdı bugün birşey yok .Benim bugün kasıklarımda ağrı oldu sendede oldu mu iş yaptım evde biraz
Test ne zamn yapcaksınDün kasıklarım bütün gün ağrıdı bugün birşey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?