Aşılama Aşılama yaptırıp hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bu ay aşılama yaptırdım dün ya i aşılamanın 10. Günü kan sonucu 2.67 çıktı bu değer artmaz mı lütfen yardımcı olunnn aşılamam tutmadımı

Benim eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı ve hareketliliği problem olduğu için aşılama tercih ettik ayrıca bendede pko var ama adetim düzenliydi ve ayrıca tek tüpüm kapalıydı hah yapıldı arkasından çatlatma iğnesi ve aşılama bugün 17.gün ve kan testi yaptırdım beta. Hcg 77 çıktı sanırım hamileyim sonradan değişir mi
Aşılama yapılırken Sayı ve hareketlilik kaçtı acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

Merhaba ben bugün Aşılma oldum siz ne güzel bir sürü şey biliyorusunuz yumurta kaç mm sperm ne durumda bana kimse bu konularla ilgili bilgilendirme yapmıyor. Özel klinikte mi yaptırdırdız acaba ?
Arkadaşlara sormuşsun sanırım ama ben de cevap vermek istedim 🥰
İlk iki aşılamamı özelde yaptırdım olumsuz oldu
Ben pazartesi 3. Aşılamamı devlette yaptırdım aşılamadan önceki çarşamba günü kontrole gittim (gonal f 450 kullandım) doktorum sağda bir yumurta 12 mm pazartesi gel aşılama yapalım dedi ama çarşambadan pazartesiye kadar 5 gün olduğu için o zamana kadar her gün 1 -2 mm büyürmüş aşılama günü bakmadı hiç ama eşimin sperm testini felan bize de verdiler çok iyi dediler hatta diğer test kötüydü 5 güne neler yaptınız bu kadar yükseldı diye sordu 😂

Bu sabah yaptım canım 14 günüm ve negatif 😢😢
Ahh ahh benim 2. aşılamamda 13.günde idrar testim pozitif çıkmıştı dünyalar benim olmuştu sabaha kadar gözümü kırpmadım test elimde sürekli baktım sabah gidip kan verdim o kadar emindim ki sonradan negatif sonucu alınca yıkıldım 😢😢 inşallah senin sonradan yükselir 🤲🏻

😞Belirtilerin varmı peki belki yarın çıkar ama aşılamada belirtilere güven olmuyor progestan kullanıyor muydun doktrunla görüş istersen bn cikmazsa grusup brakicam ilaci
Belirtim yok hiçbir ilaçta kullanmadım aşılamadan sonra off ya neden böyle oldu çok üzgünümm

Ahh ahh benim 2. aşılamamda 13.günde idrar testim pozitif çıkmıştı dünyalar benim olmuştu sabaha kadar gözümü kırpmadım test elimde sürekli baktım sabah gidip kan verdim o kadar emindim ki sonradan negatif sonucu alınca yıkıldım 😢😢 inşallah senin sonradan yükselir 🤲🏻
İğnenin etkisinden dolayı mı öyle çıktı acaba. Üzülme canım bak ben 5 yıldır bekliyorum olmuyor Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese

Belirtim yok hiçbir ilaçta kullanmadım aşılamadan sonra off ya neden böyle oldu çok üzgünümm
Üzülme bı daha yaptırırsın benim hiç belirtim kalmadı sivilce ve göğüs şişliği hariç para ayarlayinca tüp bebege gidicem artık buda olmazsa hakkımızda herşeyin hayrlisi üzülmemek elde değil biliyorum😔

Back
X