• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA YAPTIRIP SONUCUNU BEKLEYENLER ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
arkadaşlar benim gibi aşılmaa yaptırıp sonucunu bekleyenler gelin birbirimize destek olalımmm

Ben henüz yaptırmadım ama 13mm oldu yumurtalarım. 18-20'yi görünce yapacağız dedi doktor. Onu bekliyorum.

Ben henüz yaptırmadım ama 13mm oldu yumurtalarım. 18-20'yi görünce yapacağız dedi doktor. Onu bekliyorum.
hayırlı uğurlu olsun inşallah benim de 10. günüm aşılama yaptıralı bekliyorum adet günümü beklesem mi sizce yoksa 14. gün test yapsam mı

evet ilk aşılamam benim :) inşallah hamileyim dir :) benim eşimde sorun vardı benim heryim normal

Selam kızlar ben de bu ay yaptıracağım; siz klomen kullandınız mı? L labfaresi T TomakinT

ben kullandım evet. ama hiç tepki vermedi yumurtalıklarım maalesef. şimdi de iğne oluyorum ama bir anda durdu büyümeleri. çok moralim bozuk. yarın tekrar kontrol var 14-15 göremezsem eve gidemeden yollard başalarım yine ağlamaya sanırım :(

hayırlı uğurlu olsun inşallah benim de 10. günüm aşılama yaptıralı bekliyorum adet günümü beklesem mi sizce yoksa 14. gün test yapsam mı

10 gün çok erken bence biraz daha bekle derim.

26 sında 3. Kez aşılama oldum tekrardann. Dua edin lütfen. 1.si gutmuştu kürtaj oldum. Şimdi dualar ve allahin izniyle tekrar olur insallah hamile kalirim. Saglikli cocuklarimiz olsun

Back
X