Aşılama Aşılama yaptırıpta başarıya ulaşan bayanlar,aşılamayı nerede yaptırdınız???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben pko hastasıyım 4 yıl bebeğim olmadı tedaviye başladım1 yıl yanlış dr ki (çok ünlü doktorlardan biri idi ) seçimimden dolayı 2 aşılama sonucum negatif çıktı,dr değiştirdim ki bence bebek sahibi olmanın %80 i doktor ve ekibi yeni doktorum PROF.DR TİMUR GÜRGAN oldu oylesıne umutsuz gıttım kı timur beye tüp bebek istedim yapmadıı aşılama ile olacak dedii diğer dr tüp yapalım demişti oysa kıı neyse yapıldı ilk denemede tuttu ocak 19 gıbı bebegimikucagıma alacagım bu arada hiçte zor bişey değil korkmayın çok kolay sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar kendınıze iyi bakın[/QUOTE 35sevi35 ben selam çok sevindim canım sağ salim doğar bebeşin inşallah darısı bizlerin başına neyin olacak bize haber verirsin bide ne iğnesi oldun yumurtan kaç olduda yaptı dr un benim 17 oldu yumurtam dr tamam dedi yaptı aşılamamı ama tutmadı 2.cisi ocak ayında olacak inşallah hayırlısıyla bide kaç yumurta oluştu benim 1 tanemiş beni aydınlatırsan çok sevinirim canım kendine ve bebeğine iyi bak arkadaşıma.s.

merhaba arkadaşlar benimde 2. aşılamamda tuttu 1. başka doktora yaptırmıştım tutmadı diye doktorumu değiştirdim 2. yi yapan doktorum zübeyde hanım doğum evi doktoru ÖZER KUTLU aşılamayı özel muayanesinde yaptı ve sonuç oğluşum..
herkesin sabırsızca bekledikleri bebişlerini önce karnınaza koyması sonra kucağınıza alması dileğiyle..

Arkadaşlar ben pko hastasıyım 4 yıl bebeğim olmadı tedaviye başladım1 yıl yanlış dr ki (çok ünlü doktorlardan biri idi ) seçimimden dolayı 2 aşılama sonucum negatif çıktı,dr değiştirdim ki bence bebek sahibi olmanın %80 i doktor ve ekibi yeni doktorum PROF.DR TİMUR GÜRGAN oldu oylesıne umutsuz gıttım kı timur beye tüp bebek istedim yapmadıı aşılama ile olacak dedii diğer dr tüp yapalım demişti oysa kıı neyse yapıldı ilk denemede tuttu ocak 19 gıbı bebegimikucagıma alacagım bu arada hiçte zor bişey değil korkmayın çok kolay sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar kendınıze iyi bakın

mirem cnm merhaba bebeğine kavuşmak için çok az zamnın kaldı sanırım sağ salim bebğini kucağına alırsın inş.canım bende bu aşılama düşünüyorum gürgan clınıce gidicem inş. sana sormak istediğim senin ilk görüşmen nasıldı*timur beymiydi doktorun?aşılamanı kendisimi yapıyor?sana ve beşine sevgilera.s.

selam kızlar bende gaziantepte yaptırıcam drmun özel muayensinde urfada oturuyorum ama burda guveneceğim biryer yok...inşallah tutar kendisi 300 e yapacak 100 muayene ilaçlarıda saymıyorum
aslında ailem bursada orda yaptırmayı çok isterdim ama işim veortamım uygun degil..

arkadaşlar bende pko hastasıyım. ve international hospital da prof. engin orala gittim. ve ilk aşılamada tuttu. şimdi 32 haftalık gebeyim. az kaldı oğlumu kucağıma almaya. allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip eder inşallah.

Arkadaşlar ben 6 nisanda yaptırdım aşılamamı ilk doktorumun ismi hakan şatıroğlu diğer sorunuza gelice timur bey muayene 185 ytl bır kere ılk gıdıste aldı asılama yapılan kadar gıttıgım tum takıplerde ucret almadı asılama yapıldıgında 800 ytl aldı kendısı ve ekıbı super umarım sızlerınkıde tutar ben cok gırmıyorum nete o yuzden sorularınızın cevapları gec oldu bana sorunuz olursa ozel msj gonderın .herkeze ii akşamlar

arkadaşlar bende pko hastasıyım. ve international hospital da prof. engin orala gittim. ve ilk aşılamada tuttu. şimdi 32 haftalık gebeyim. az kaldı oğlumu kucağıma almaya. allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip eder inşallah.

mrhab canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende pko yum ve bu ay aşılama yapılacak ama çok tedirginim.canım özel olmazsa yaşın kaç.ben 21 yaşındayım dr yaşından dolayı şanslısın dedi...

mirem cim slm.ozaman sen hacettepede mi yaptırdın aşılamayı.bende serdar günalp hastasıyım.malesef 2 aşılamadan olumlu sonç alamadm.3. kez yapıldı.beklemedeyim.inşl. tutar.aşılamayı timur hoca asistanınamı yaptırıyor ,kendimi yapıyor???[

merhaba,
bende aşılama ile 2.çocuğuma kavuştum. B.evler Medicana hastanesi dr.Latif bey. Şu anda B.evler Medical park Tüp bebek merkezinde . Çok memnun kaldım. tavsiye ediyorum.

selam arkadaşlar bende aşılama yöntemiyle 30 hafta önce hamile kaldım.özelde yaptırdım çok pahalı bir tedavi değil.birinci denemede gebe kaldım allahıma şükür herşeyde yolunda gidiyor.benim çevremde bazı arkadaşlar korkulacak bişey sanıyor acaba canım acırmı gibi endişeleri var fakat kesinlikle korkulacak hiç bir şey yok,aşılama yaptıracak arkadaşlar hiçbir korkunuz olmasın kendinizi strese sokmayın çok rahat olun,herşeyin yolunda gidececeğine inanın.şimdiden hepinize başarılar...

Arkadaşlar ben de üç buçuk yıllık bir özlemden sonra ikinci aşılamamda hamile kaldım. Aşılamaları Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yaptırdım. Son derece umutsuzdum. Aşılama yaptırmamın sebebi tüp bebek raporu çıkarbilmekti. Hiç ummuyordum. Çok şükür tuttu. Allah bütün isteyenlere nasip etsin.

Burada yazılanların tümü umut ıoldu bana.Ben de prof. dr. Fatih Durmuşoğlunun hastasıyım.İnşallah benimki de tutar.10 gün sonra kanda baktırmayı düşünüyorum.Doktorum adet gününü bekle dedi ama ben adetin 25. gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.Hepinizin bebekleri şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar...

Merhaba.
Benim 3 ocakta yapılmıştı aşılamam. Şu an kan testlerine göre hamileyim. Smyrna RT tüp Bebek merkezinde yaptırdım aşılama ücreti olarak da 550 ytl verdim. Dr'um Evrim Berberoğlu kendisinden ve ekibinden çok ama çok memnunum..hihoyyyt

samsun ebebaba kliniği prf.tayfun alper..doktorum harika bir adam..2.aşılama sonucunu bekliyorum..hepimiz muradımıza kavuşuruz inşallah..

Burada yazılanların tümü umut ıoldu bana.Ben de prof. dr. Fatih Durmuşoğlunun hastasıyım.İnşallah benimki de tutar.10 gün sonra kanda baktırmayı düşünüyorum.Doktorum adet gününü bekle dedi ama ben adetin 25. gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.Hepinizin bebekleri şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar...

35sevi35 ben selam rose inşallah tutar canım dr un hangi hastanede çalışıyor memnunmusun dr undan ilk defamı yaptıdın aşılamayı ben 1 defa yaptırdım tutmadı benim dr um prof dr bülent güleklidi çok memnun kaldığımı söyleyemem zaten bıraktım ssk karşılamadığı için bekleyeceğiz biraz inşallah sonra tedaviye tekrar başlıcaz ama özelde allah herkesi bebişlerine kavuştursun canım güzel haberlerini bekliyoruz canım kaydirigubbakcemile5

meraba arkadaşlar bende aşılama yaptırmak istiyorum.3 yıllık evliyim pko rahatsızlığım var.eşiminde sperm değerlerinde düşüklük var.doktorum aşılama önerdi.doktorumdan memnun değilim.b.evler medicana dr.süha sönmez'e gidiceğiz bugün eşimle bakalım o ne diyecek.umarım herşey iyi olur.sevgilerle...

meraba arkadaşlar bende aşılama yaptırmak istiyorum.3 yıllık evliyim pko rahatsızlığım var.eşiminde sperm değerlerinde düşüklük var.doktorum aşılama önerdi.doktorumdan memnun değilim.b.evler medicana dr.süha sönmez'e gidiceğiz bugün eşimle bakalım o ne diyecek.umarım herşey iyi olur.sevgilerle...

merhaba canım bende ist bahçelievlerde oturuyorum artı ocak 15 te ilk aşılamamı yaptrıdım sana doktor tavsiye edebilirim istersen hayrunisa hastanesi tüp bebek uzmanı sibel aydın doktor olarak. kadro olarak ve hijyen olarak çok düzenli ve insana umut işığı olan bir kadro

[]merhaba canım bende ist bahçelievlerde oturuyorum artı ocak 15 te ilk aşılamamı yaptrıdım sana doktor tavsiye edebilirim istersen hayrunisa hastanesi tüp bebek uzmanı sibel aydın doktor olarak. kadro olarak ve hijyen olarak çok düzenli ve insana umut işığı olan bir kadro

teşekkür ederim canım.bugün medicana'dan eşim randevu almışsüha bey'e gideceğiz.hayırlısı olsun.inşallah sende hamile kalırsın..:ecrin_bebek:

Back
X