Aşılama Aşılama yaptırma nedenleri ve sonuç

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Evet arkadaşlar;

bu konuyu sürekli aramama rağmen bulamadım

aşılama yapma nedenleriniz ve tutup tutmadığı

ben de bu ay başlayacağım

benim nedenim eşimin sperm sayısı 12 milyon

ve benim de guatr var ayrıca genetik inversiyon rahatsızlığım var

sizlerde sıkıntı neydi

deniz merhaba,

ben gecen ay asilama yaptirdim ama tutmadi. sorun bende degil esimin hareketlisi az. ondan mi bilmiyorum doktorla da konusamadim yurtdisinda. bazilarinin ilk asilamada tutuyor. herseyin hayirlisi..

Merhaba Bende Pko Eşimdede Oligospermi Var (Sperm sayısı İlk spermiogram Testinde 18 milyon İkincisinde 15 milyon Çıktı)
28 milyon spermle Aşılama Yaptılar 12 Kasımda Henüz Beklemedeyim.Sonucu Bildiririm.Allah İsteyen Herkese Hayırlı Evlat Nasip Etsin.Güzel Haberlerle Tekrara Görüşmek Üzere...

umarım herkesin aşılamawsı tutar allah aratmasın tek dileğim bu

kızlar merhaba dün kan testi yaptırdım aşılamanın 11 günüydü ve testim çok şükür pozitif çıktı yani hamileyimmm:) değerim 20,68 çokmu az bilmiyorum ama yarın birdaha test yaptırıcam
yükselme varsa sağlıklı bir bebek anlamına geliyor.ikinci testi görmeden sevinemiyorum bile.içim bir tuhaf allahım isteyen herkese nasip etsin.kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin olurmu.olmasa inanın benim olmazdı bende pko var eşimde oligospermi var ve ilk aşılamada tuttu gerçekten hiç umudum yoktu hatta kan testini akşam yaptırdımki sonucu işyerinde değilde evimde alayım olmayacak nasılsa rahat rahat ağlayayım diyordum.kızlar sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.umuyorum en kısa zamanda hepinizin hayırlı haberlerini alırız.sevgiler...

canım çok sevindim allah kucağına almanı nasip etsin

bence değerin çok düşük bir değer değil 2 günde katlayıp katlamadığını kontrol ettir

Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına yarın ikinci testi olucam kısmetse sonucu buradan bildiririm .hayırlı haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle...

Kızlar ikinci testide oldum ilk testten 1,5 gün sonra 2 den fazlaya katlamış maşallah 6 aralık doktor randevum var keseyi görmek için darısı başınıza inş.sizlerde var mı gelişme.

deniz1717 .!.:
canım inşaalah bir an önce keseyi ve kalp atışlarını da duyarsın

bu arada sen aşılama mı yaptırmıştın ve kaçıncı gün test yapmıştın

amin canım.evet aşılama yaptırdım.ilk aşılamamdı bende pko eşimdede oligospermi var (sperm sayısı ilk testte 18 milyon ikincide 15 milyon) aşılamamın 11 günü akşam test yaptırdım testte 20,68 di değerim 1,5 gün sonra 48,41 oldu.bu süre boyunca çok belirtim olmadı birtek aşılamadan bir kaç gün sonra gögsüm şisti bayaa.ara ara başım ağrıdı öyle kasıklarda ağrım falan olmadı arada sinek ısırır gibi oldu bir kaç kere öyle yani sormak istediğim birşey olursa çekinme canım.allah tez zamanda sanada sizlerede yaşatsın inşaaallahhh.bu arada forumda toplam yazılan mesaj sayım 100 ü geçmediği için buradan yazıyorum bilgine..

bvenim bugün 8.günüm acaba test yapsam çıkar mı ki meraktan çatlayacağım bakıyorum foruma bazılarının 5.günde bile beklli olmuş

bvenim bugün 8.günüm acaba test yapsam çıkar mı ki meraktan çatlayacağım bakıyorum foruma bazılarının 5.günde bile beklli olmuş

ama bazılarının belli oluyormuş yani düşük ihtimal.belli olmama olasılığı çok yüksek tam sekizinci gündü bende girdim krizlere aradım doktorumu ulaşamadım laboratuarla konuştum test yaptırsam çıkarmı diye değeriniz yüksekse çıkabilir ama 3 gün bekleyin en azından dediler tavsiyem çok zor biliyorum ama 2 3 gün daha beklemen.biliyorum başka birşey mümkün değil düşünemiyorsun hapşursan acaba belirtimi diosun .işlemi yaptırmak madden okadar para harcamak vs vs..hiçbiri beklemek kadar zor değil sabretmek çok zor biliyorum.ama en azından 3 gün daha bekle yada yaptır ama sonuc negatif çıkarsa üzülme çıkmamıştır daha de.testi 2 3 gün sonra tekrarla ama bu arada çatlatma iğnesi olduysan etkisini 10 günde atabiliomuş vucud.değerin bu sebepten yüksek te çıkabilir.allah kolaylık versin arkadaşım.ama heyecanına canı gönülden katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…