Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılama yaptırmadan önce kaç tane yumurtanız vardı?
benimkiler tutmadı.demekki vakti zamanı değildi...bebek için sonuçta bir tane yumurta yeterli.rabbim nasip edicekse hiç düşünme bir mi ikimi diye....ama şöyle bişey olmuştu bende iki yumurtam olunca aşılamaya daha bi rahat girmiştim hani biri olmassa diğeri...o bakımdan yani....dediğim gibi sadece nasip kısmet meselesi
benimkiler tutmadı.demekki vakti zamanı değildi...bebek için sonuçta bir tane yumurta yeterli.rabbim nasip edicekse hiç düşünme bir mi ikimi diye....ama şöyle bişey olmuştu bende iki yumurtam olunca aşılamaya daha bi rahat girmiştim hani biri olmassa diğeri...o bakımdan yani....dediğim gibi sadece nasip kısmet meselesi
canım benımde 1 yumurtam vardı.aynı senın gıbı uzuluyordum olmaz tutmaz bu ıs dıye.ama tuttu.hamıle kaldım.bos gebelık oldu ama sonucta o tek yumurta döllendi mi döllendi yani..eger nasip degilse 10 yumurtan olmus ne fayda..yok 1 miş 2ymiş takılma bunlara yani.en kötü kısmı bekleme kısmıdır.Allah sabırlar versın sızlere.gunler su gıbı aksın ınsallah