Aşılama Aşılama yaptırmadan önce kaç tane yumurtanız vardı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nrgz86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
344
306
323
Manisa
Kızlar aşılama yaptırmadan önce kaç tane yumurtanız vardı? tek yumurta ile aşılama tutma ıhtımalı azalıyor mu? kafam çok karışık :27:

ilkinde 1 yumurtam yardı ikinci yaptırdığımda 2...

tuttumu pekı bır tane olunca sansım azalıyor gıbı bı hıs var ıcımde gecen ay bır tane yumurtam oldu oda tutmadı bu ayda bır tane var :S

benimkiler tutmadı.demekki vakti zamanı değildi...bebek için sonuçta bir tane yumurta yeterli.rabbim nasip edicekse hiç düşünme bir mi ikimi diye....ama şöyle bişey olmuştu bende iki yumurtam olunca aşılamaya daha bi rahat girmiştim hani biri olmassa diğeri...o bakımdan yani....dediğim gibi sadece nasip kısmet meselesi

Son düzenleme:
benimkiler tutmadı.demekki vakti zamanı değildi...bebek için sonuçta bir tane yumurta yeterli.rabbim nasip edicekse hiç düşünme bir mi ikimi diye....ama şöyle bişey olmuştu bende iki yumurtam olunca aşılamaya daha bi rahat girmiştim hani biri olmassa diğeri...o bakımdan yani....dediğim gibi sadece nasip kısmet meselesi

haklısın sonuna kadar ama işte insanoğlu nankör hep daha fazlasını istiyor bunada bin şükür
ya hiç olmasaydı diye avutayım kendımı :ssz:

5 yumoşum vardı yeterli olgunlukta.ama negatifle sonuçlandı:50:

canım benımde 1 yumurtam vardı.aynı senın gıbı uzuluyordum olmaz tutmaz bu ıs dıye.ama tuttu.hamıle kaldım.bos gebelık oldu ama sonucta o tek yumurta döllendi mi döllendi yani..eger nasip degilse 10 yumurtan olmus ne fayda..yok 1 miş 2ymiş takılma bunlara yani.en kötü kısmı bekleme kısmıdır.Allah sabırlar versın sızlere.gunler su gıbı aksın ınsallah

Back
X