arkadaşlar bi sene önce tüp bebek yaptırdım sonuç malasef olumsuz:2: eşimle en son yaptırdığımız tahlilde sonuçları daha çok düşmüşaşılama düşünüyoruz :18:yaptıranlar varsa bilgilendirebilirlermi beni bide fiyat olarak ne kadara yapılıyooo
tüpten daha ucuz da... siperm az ise aşılama sizde cook zor tutar belki tutmaz bile..çünkü işlem normal ilişkiye cok yakın.
sgk üzerinden indirim yapan (raporsuz) aşılama yapan özel hastaneler var 75 100 tl arası - sgk gecmeyen özellerde ise 300 den başlayıp 700 -1000 tl ye kadar fiyatlar değişiyor.
eger illaa aşılama yaptıracagım diyorsan cok para dökme bu işe derim. işlem aynı cunku. sadace anlayışlı, anlatan, takibini iyi yapan, işini önemseyen bir doktor bul.
bende aşı veya tüp yaptırmayı planlıyorum araştırma halindeyim. yani bilgi ve fiyatlar taze bilgidir
tüp bebek yaptırdım yaklaşık 10bin tl gittitabi yol masraflarımız hariç aşılamada nasıl bir yöntem uyguluyolar peki off offff insan her yolu denemek istio işte hep bir umut:2: Allahım bize bebecikler nasip etsin
sen bir doktor ile görüşsen bence iyi edersin... sperm az ise aşılamada sansın tüpten daha düşük olabilir.
demin yazmıştım aşılama denen şey normal ilişkiye cok yakın bir yontem...sipermenlerin yıkanıp içeri bırakılması. sipermi topladıkları şırınga gibi bir alet var onun ucunada incecik serum hortumu gibi bişey takıp içeri salıyorlar ve sipermleri bırakıyorlar.
ha eşinle normal ilişki yapmışsın ha aşılama yapmışsın.
aşılamanın tek iyi tarafı yumurta gelişim ve catlama sürecini dogru ayarlamak.
nereye yaptırdın yazsanabende araştırıyorum kimdir nedir nasıldır ? neden 10bin harcadın ? sorun eşinde mi?
erzurum şifa hastanesinde yaptırdım başta çok iyilerdi parayı alıp işleri bittikten sonra yüzümüze bakmadılar tutmadığını bile doktor tutmamış napayım deyip çıktı odadansorun eşimde sperm sayısı düşük hareketliliği az iğne veriolar ilaç falan onlar pahalıydı bazı tahliller yapıyolar onlarda paralı e tüp bebek işlemi içinde 5 bin tl alıolar toplam 10 bin tl edio ama orası bize 2 saat uzaklıktaydı haftada bazen 2 -3 sefer gidioduk benziniymiş yemeğiymiş 15bin tlmiz gitti ama zor bi dönem yaptırıcaksan Allah kolaylık versin:44:
peki eşinin durumu için doktr. ilac verebilyorlar hız ve siperm sayısı yukselsin diye? bak arkadaşım siperm azlıgından aşılama da zor.
başka bir hastanenin ürologu ve kadın dogumcusu ile görüşün derim.
eşininde sipermlerini hızlandırmak ve sayısını arttırmak için ürologlar ilac verebilirler %100 başarı olmaz ama bir miktar sayı ve hız arttırılıyor. keçiboynuzu kendisini veya pekmezini, ceviz fındık fıstık yesin.
eger ben tüp için istanbulda yaptırırsam annenlerde kalıcam - asıl muglada oturuyorum ve muglada tüp bebek merk. filan yok. antalya tüp bebek merk. ile görüşmek istiyorum. dışarıdan gelen hastalara ücretsiz konaklama hizmeti veriyor. bir tek yeme içme sendenmiş. doktr. iyi midir kötü müdür bilmem daha grşme yapmadım.
istersen araştırmanı yap...
bende 3 aşılama yaptırdım ve 3 bin lira param gitti sadece giden paraya yazık diyorum keşke şimdi yaptırmasaydımhatta 1 aşılamam bi prof ta oldu ve beni boşu boşuna oyaladı aşılama sadece ilişkinim hızlandırılmış hali...
ah canım bizim 15 bin lira gitti ben ne diyeyimbnde pişman oldum yaptırdığıma Allahım bize hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah. aşılamadan vazgeçtim zaten iyiki sormuşum bu konuyu burdA yoksa gene havaya uçucaktı paralarrrr
bende 3 aşılama yaptırdım ve 3 bin lira param gitti sadece giden paraya yazık diyorum keşke şimdi yaptırmasaydımhatta 1 aşılamam bi prof ta oldu ve beni boşu boşuna oyaladı aşılama sadece ilişkinim hızlandırılmış hali...
canım çok sağol bilgilendirmen için :2: erzurumda bi aktarcı var bu işin tahsisini yapmış biri herkes fazlasıyla övüyo böyle sorunu olan çoğu kişiye yardımcı olmuş ve hep olumlu sonuç almış bide böyle rastgele yapmıyo tahlil falan istio ona göre bişiler veriyo her ay kontrole falan gidiosun tahlil yaptırıp ona götürüyosun çok ilgileniyo yani bizde görüştük onunla. Allah izin verirse hallederim dedi ayın 17 sinde yanına gidicez yeni bi tahlil yapıp bakalım artık aşılamadan önce bunu denicez bende çok araştırdım aşılamayı vazgeçtim açıkçasıistanbulda tüp bebekle ilgili gelişmiş yerlerin olduğunu duydum zaten hep kadının üstünde tedavi uyguluolar erkek son aşamada lazım oluyo Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar senin ama sana en büyük tavsiyem ilaçlarını çok düzenli kullan stresten uzak dur ve genelde yatmaya çalış çok yorma kendini
fethiye esnaf hastanesi 70 tl ye aşılama yapıyor...sgk lı fiyatı buydu. değişmiş olsun 100 tl olsun... ist. da ki doktr. hastanesinde 700 tl miş. bana bizzat doktorumun kendi dedi git orada yaptır, ha burada ha orada işlem farkı yok dedi .
bir tek tüpe karar verirsen iyi düşün dedi o kadar.
ya sen eşinin siperm tahlili oldugu gibi madde madde yaz bakem ? belki öleee abartılacak durumu yoktur...birde tahlil mahlil ne gerek var 6 ay yesin içsin keciboynuzu fındık fıstıgı.. siz bile anlarsınız iyi mi kötü durum... bi kere paran, emegin gitmiş birde aktara hacıya hocaya kaptırma paranı yazık yaw....
fethiye esnaf hastanesi 70 tl ye aşılama yapıyor...sgk lı fiyatı buydu. değişmiş olsun 100 tl olsun... ist. da ki doktr. hastanesinde 700 tl miş. bana bizzat doktorumun kendi dedi git orada yaptır, ha burada ha orada işlem farkı yok dedi .
bir tek tüpe karar verirsen iyi düşün dedi o kadar.
ya sen eşinin siperm tahlili oldugu gibi madde madde yaz bakem ? belki öleee abartılacak durumu yoktur...birde tahlil mahlil ne gerek var 6 ay yesin içsin keciboynuzu fındık fıstıgı.. siz bile anlarsınız iyi mi kötü durum... bi kere paran, emegin gitmiş birde aktara hacıya hocaya kaptırma paranı yazık yaw....
benim aşılamalarım izmir özel de oldu canım
hastaneye 600 tl verdik ilaçlarım da 400 tl tutturapor hakkım da bittiği için kuruşuna kadar cebimizden ödedik
valla canım eminim kimse parasını havaya saçmak istemez ama dr güvendiğimiz için mecburen ne derlerse yapıyoruzsizin kaybınız bizden de fazlaymış allah kolaylık versin bence sen bi tüp bebek merkeziyle görüş aşılamayla vakit kaybetme
görev nedeniyle biseene daha burdayız ve önceki tüp bebek merkezinden başkabi yer yok orayada bidaha asla gitmem parayı alana kadar insan oluyolr sonra yüzüne bakmıolar bide ilk deneyim başarısız olunca ikincisini yaptrmak büyük cesaret ister ve ben böle bişye henuz hazır değilimhayırlısı bakalım artık
Canim aşılamadan vazgeçmekle iyi yapmışın hiç düşünme bence, bu arada rapor hakkiniz yok mu? O kadar para harcadiysaniz ilki de raporsuzdu demek ki? Rapor kullanirsaniz en azindan maddi olarak rahat edersiniz...Rabbim maddi manevi güç versin bu yolda.. İnşallah bebişlerin bunlara gerek kalmadan gelir...
evet canım vazgeçtim keçiboynuzu falan denicem ilk seferde bakalım 23 yaşındayım canım
cok gencsin :) inş. ilerleyen zamanlarda bu sorunu çözer maddi acıdan da kendinizi dogrulttugunuzda bir kere daha tüp denersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?