Aşılama Yardım

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
Iyı geceler arkadaslar,sızlere asılama hakkında bır kac sorum olacak .Bızım herseyımız normal esımle sadece bende ıntıhap ve enfeksıyon var her ay tekrarlayan bıtmek bılmeyen,antıbıyotık ıgneler fayda etmedı vucudum dayanmıyor her ay yıne tekrarlıyor bu ıllet,asılama yaptırmak ıstıyorum fakat rahım fılmı gıbı seyler tekrardan ıstenırmı yada benım gıbı ıntıhap enfeksıyon yuzunden asılama yaptırıp hamıle kalan varmı ? bu tedavı yontemınde genel bır tutar ne kadardır ?bunları hıc bılmıyorum bu tedavıyı hıc denemedık bılen uygulayanlardan yardım ıstıyorum

Son düzenleme:
3 kez Asilama yaptiran biri olarak sana cevap vereyim,Asilama yapmak icin doktorun senden Rahim filmi isteyebilir,benim ilk asilamamda istememisti,ama ilki tutmayinca rahime bakmak iicn rahim filmi istedi..iltihap vs icinde gerekir belki hem..Ben üc kez yaptirdim ama ücündede negatif sonuc aldim,insaallah sende tutar canim.

inşallah canım aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama rahim filmide beni cok korkutuyor.Çok canın yanıyormu aşılamada ? Rahım fılmı ıstemesem de yapılırmı acaba?:26:

inşallah canım aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama rahim filmide beni cok korkutuyor.Çok canın yanıyormu aşılamada ? Rahım fılmı ıstemesem de yapılırmı acaba?:26:

merhaba arkadaşım bende ilk aşılamasını olmuş ve hala sonuç bekleyen bırı olarak bıldıklerımı paylaşayım istedım .rahım fılmınden sakın korkma anlattılanlar kadar kötu değil ben rahım fılmı çektırmeden önce neler okudum neler ağlıycaktım sınırımden evet acıyor ama dayanılmayacak kadar değil toplasan 10 -15 dakıka sürdü benımkı iğneyı vurduklarında sadece ayak parmaklarımdan başıma kadar ateş bastığını hissetım ve süreklı kendıme adet sancısı gıbı düşün dedım ve oldu bitti.filmi mutlaka çektir arkadaşım aklında soru işaretı kalmasın.

Hayir canim Rahim filmi o kadarda acitmiyor,ben bir kez cektirdim ve bilmiyodum bile rahim filmi cekildigimi o derece acisizdi,ama bazi kisilerde hafif olabiliyormus,buda senin vücudunun aci esigine bagli..Ama mutlaka bebek tedavisine baslarken rahim filmi cektir cünki herseyi görsünki zaman icinde yapacaginiz diger tedavi karambole gelmesin..

Back
X