Aşılama Aşılama yardımmmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haticeelif55

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
1
0
6
Arkadaşlar aşılamamın bugün 7. Günü hiçbir belirtim yok sadece aşılama yapıldığı ilk üç gün çok kasık ağrım ve gazım oldu sanki karnımda top vardı sonra ağrılar da dindi bu şekilde olup hamile olan oldu mu ?

Merhaba canım Benim de yarın aşılamamın son günü test yapıcam hayırlı olur inş benim bel ağrım çok oldu aşırı derece de 3 kere idrar kaçırdım ve kasıklarım da ilk zamanlar ağrı oldu. Ben de çok merak ediyorum yarın sonuç ne olacak

Test yapcak arkadaslar ins pozitifi gorur benim 5.Hatta 6.gunum ama belirti bence olmaz yani daha dollenmis olsa bile yeni rahme tutunuyodur belim cok agrio ama bebekten degildir yogun bi doneme denk geldi yorgunluktan
Bence cok belirti aramamak lazim boşa stres olup bosa uzuluyoruz

Canım bizimlede paylaş sonucunu rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Ay inşallah döllenmiş rahme tutunuyordur

İnş canım Benim hiç belim ağırmaz normal de , aşılama yaptığım günden beri belim ağırıyor hem de çok ve hayatım boyunca idrar kaçırmadım 3 kere aşılama dan sonra idrar kaçırdım.

Ne zaman test verceksin benim evim tasindi belimin agrisi o yuzden bence ins pozitifi goruruz hepimiz cok zor surecler gercekten yasamayan anlayamaz herkes sordukca insan.nasil uzuluo her ay umut edip adet olmak uzucu ama.napalim taktikca olmuyoooooo malesef ...

Bugün verdim kan testi yarına çıkarmış dedi. İdrar da tek çizgi çıktı Ama bekliycem kanı daha net çünkü. İnş kanda pozitiftir

Ay inşallah güzel sonuçlar alırsınız benimde dokuzuncu günüm sabah mide bulantım baş dönmesi gibi oldu bide adet olcakmış gibi karnım ağrıyor bacaklarıma doğru bu ay da olmadı sanırım bide aşılama yaptırdım

Bugün verdim kan testi yarına çıkarmış dedi. İdrar da tek çizgi çıktı Ama bekliycem kanı daha net çünkü. İnş kanda pozitiftir
Canım eğer özel hastane değilse e nabızdan bak yarına çıkar diye birşey yok ama aile hekimliği ise bilemem inşallah pozitiftir

Kıyamamm keşke şu dönemde hiç taşımasaydın evini

Kıyamamm keşke şu dönemde hiç taşımasaydın evini
Ya malesef yumurtayi ayarlayamadigim ickn hazir sartlar uygunken ertelemeyim dedim yaptirmasammi diye dusundum sonra deneyim dedim nasipse olur ya millet ne islerde calisio zaten bisey olmuyo benim.icimde olur hissi yok zaten ama ins olur

Bende merak ediyorum açıkçası nasıl belirtiler

bende derken ? Zaten bir önceki mesajda sormuşsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…