- 19 Mayıs 2020
- 1
- 0
- 6
- Konu Sahibi haticeelif55
-
Merhaba canım Benim de yarın aşılamamın son günü test yapıcam hayırlı olur inşArkadaşlar aşılamamın bugün 7. Günü hiçbir belirtim yok sadece aşılama yapıldığı ilk üç gün çok kasık ağrım ve gazım oldu sanki karnımda top vardı sonra ağrılar da dindi bu şekilde olup hamile olan oldu mu ?
Canım bizimlede paylaş sonucunu rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba canım Benim de yarın aşılamamın son günü test yapıcam hayırlı olur inşbenim bel ağrım çok oldu aşırı derece de 3 kere idrar kaçırdım ve kasıklarım da ilk zamanlar ağrı oldu. Ben de çok merak ediyorum yarın sonuç ne olacak
Ay inşallah döllenmiş rahme tutunuyordurTest yapcak arkadaslar ins pozitifi gorur benim 5.Hatta 6.gunum ama belirti bence olmaz yani daha dollenmis olsa bile yeni rahme tutunuyodur belim cok agrio ama bebekten degildir yogun bi doneme denk geldi yorgunluktan
Bence cok belirti aramamak lazim boşa stres olup bosa uzuluyoruz
Paylaşırım canım. Amin inşCanım bizimlede paylaş sonucunu rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
İnş canımTest yapcak arkadaslar ins pozitifi gorur benim 5.Hatta 6.gunum ama belirti bence olmaz yani daha dollenmis olsa bile yeni rahme tutunuyodur belim cok agrio ama bebekten degildir yogun bi doneme denk geldi yorgunluktan
Bence cok belirti aramamak lazim boşa stres olup bosa uzuluyoruz
Bende her ay merak sonra uzunutu yasadigim icin artik saldım birazBeklemek gerçekten çok zor inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize normal bir süreç olmadığı için ister istemez merak ediyoruz ;(
Ne zaman test verceksin benim evim tasindi belimin agrisi o yuzden bence ins pozitifi goruruz hepimiz cok zor surecler gercekten yasamayan anlayamaz herkes sordukca insan.nasil uzuluo her ay umut edip adet olmak uzucu ama.napalim taktikca olmuyoooooo malesef ...İnş canımBenim hiç belim ağırmaz normal de , aşılama yaptığım günden beri belim ağırıyor hem de çok ve hayatım boyunca idrar kaçırmadım 3 kere aşılama dan sonra idrar kaçırdım.
Bugün verdim kan testi yarına çıkarmış dedi. İdrar da tek çizgi çıktı Ama bekliycem kanı daha net çünkü. İnş kanda pozitiftirNe zaman test verceksin benim evim tasindi belimin agrisi o yuzden bence ins pozitifi goruruz hepimiz cok zor surecler gercekten yasamayan anlayamaz herkes sordukca insan.nasil uzuluo her ay umut edip adet olmak uzucu ama.napalim taktikca olmuyoooooo malesef ...
Canım eğer özel hastane değilse e nabızdan bak yarına çıkar diye birşey yok ama aile hekimliği ise bilemem inşallah pozitiftirBugün verdim kan testi yarına çıkarmış dedi. İdrar da tek çizgi çıktı Ama bekliycem kanı daha net çünkü. İnş kanda pozitiftir
Kıyamamm keşke şu dönemde hiç taşımasaydın eviniNe zaman test verceksin benim evim tasindi belimin agrisi o yuzden bence ins pozitifi goruruz hepimiz cok zor surecler gercekten yasamayan anlayamaz herkes sordukca insan.nasil uzuluo her ay umut edip adet olmak uzucu ama.napalim taktikca olmuyoooooo malesef ...
aslinda 1 2 saate cikar test ama kucuk biyerse dis laba gidiyodur ins olumlu gelir lacinci gun adet gecikmesi varmiBugün verdim kan testi yarına çıkarmış dedi. İdrar da tek çizgi çıktı Ama bekliycem kanı daha net çünkü. İnş kanda pozitiftir
Ya malesef yumurtayi ayarlayamadigim ickn hazir sartlar uygunken ertelemeyim dedim yaptirmasammi diye dusundum sonra deneyim dedim nasipse olur ya millet ne islerde calisio zaten bisey olmuyo benim.icimde olur hissi yok zaten ama ins olurKıyamamm keşke şu dönemde hiç taşımasaydın evini
Sağlık ocağında yaptırdım yarına çıkar dedi. Tabi e nabızdan bakıcam çıkınca yazarım sizeCanım eğer özel hastane değilse e nabızdan bak yarına çıkar diye birşey yok ama aile hekimliği ise bilemem inşallah pozitiftir
Yarına çıkar dedi canım. Adet günüme 4 gün kaldı . Sanırım tutmadıaslinda 1 2 saate cikar test ama kucuk biyerse dis laba gidiyodur ins olumlu gelir lacinci gun adet gecikmesi varmi
Arkadaşlar aşılamamın bugün 7. Günü hiçbir belirtim yok sadece aşılama yapıldığı ilk üç gün çok kasık ağrım ve gazım oldu sanki karnımda top vardı sonra ağrılar da dindi bu şekilde olup hamile olan oldu mu ?
Bende merak ediyorum açıkçası nasıl belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?