- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi haticeelif55
-
Erken vermissin sanki canim ben adet gunumde yada sonra vercem tabi olmazsam eger ama alt tarafta bi hareketlenme var gibi ya bakalimYarına çıkar dedi canım. Adet günüme 4 gün kaldı . Sanırım tutmadı
Aşılamadan 14 gün sonra kan ve idrar da çıkıyor tam zamanı canım. Amin inş canım. Ocak ayın da tekrar deniycemErken vermissin sanki canim ben adet gunumde yada sonra vercem tabi olmazsam eger ama alt tarafta bi hareketlenme var gibi ya bakalimrabbim dualarimizi geri cevirmesin bana sen hamilemissin gibi gelio ama olumsiz cikarsada uzulme bu bizim sinavimiz
Sen ne zaman regli olacaksınAşılamadan 14 gün sonra kan ve idrar da çıkıyor tam zamanı canım. Amin inş canım. Ocak ayın da tekrar deniycemsonra o da tutmazsa tüp bebek deniycem canım.
Sen ne zaman
Benim bidaki cuma 27 kasim gozukuo ama bakalimSen ne zaman regli olacaksın
İnş tutar daha sonuç çıkmadı ben de bekle bekle bi hâl oldum yaBenim bidaki cuma 27 kasim gozukuo ama bakalimins tutarda tuple ugrasmayjz
Ay benimde inan aklima geldi naptim diye bazen e nabiza gec dusuyor arayip sor istersen saglik ocaginiİnş tutar daha sonuç çıkmadı ben de bekle bekle bi hâl oldum ya
Tutmamış canım gram yükselmemiş beta hcg. Hayırlısı ocakta tekrar deniycem.Ay benimde inan aklima geldi naptim diye bazen e nabiza gec dusuyor arayip sor istersen saglik ocagini
Yaaaaa neden yaTutmamış canım gram yükselmemiş beta hcg. Hayırlısı ocakta tekrar deniycem.
Bence hiç umut yok kuzum 0,1 çıkmışYaaaaa neden yaadet gelmeden umut vardir herzaman kac cikmis sonuc uzuldum ya..
adet olmadınız ama dimi? kaçıncı gün bugünBence hiç umut yok kuzum 0,1 çıkmış
3 gün var adetime cnmadet olmadınız ama dimi? kaçıncı gün bugün
Vala keske olumlu ciksaydi ben olumlu cikar demistim nasip adetin kacinci gumu bugun belki gec dollenme felan olurBence hiç umut yok kuzum 0,1 çıkmış
Daha adet olmadım 3 gün sonra olucam canım.Vala keske olumlu ciksaydi ben olumlu cikar demistim nasip adetin kacinci gumu bugun belki gec dollenme felan olur
Hayirlisi cnmDaha adet olmadım 3 gün sonra olucam canım.
Merhaba benim de bugün 2. Günü çok az kasik ağrısı dışında birşey yok tutmadi mi ki acaba yaArkadaşlar aşılamamın bugün 7. Günü hiçbir belirtim yok sadece aşılama yapıldığı ilk üç gün çok kasık ağrım ve gazım oldu sanki karnımda top vardı sonra ağrılar da dindi bu şekilde olup hamile olan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?