Aşılama yardimmmmmmmm

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Merhaba kizlar yardımınıza ihtiyacim var. Tahliller ve muayaneler sonucunda aşılama karari aldik. Bugün ilk ignemi vuracağım. Bana önerebileceginiz seyler var mi. Ne yapmaliyim nasil davranmaliyim. ne yemeli ne yememeliyim. Bu süreçler nasil. Beni bilgilendirir misiniz. Destege ve önerilere ihtiyacim var.

Merhaba kizlar yardımınıza ihtiyacim var. Tahliller ve muayaneler sonucunda aşılama karari aldik. Bugün ilk ignemi vuracağım. Bana önerebileceginiz seyler var mi. Ne yapmaliyim nasil davranmaliyim. ne yemeli ne yememeliyim. Bu süreçler nasil. Beni bilgilendirir misiniz. Destege ve önerilere ihtiyacim var.
canım nasıl gectı pekı nerde yaptırdın? bende ekımde asılamaya gdecegım

Bende nasip olursa ikinci asilamami olucam cuma gunu canim ilki tutmadi ilk gun ve ikinci gun hep yatmama ragmen sadece aklimda tek soru idrara sıkışık gitmistim asilamadan bir saat sonra tuvalete cikmak zorunda kaldim bukez normal bi sekilde gidicem bakalim deniyorum bende her yolu ama bence bunun bi taktigi yok nasipse oluyor iste sakin kalmaya calis hakkimizda hayirlisi olsun 🤲🙂

Bende nasip olursa ikinci asilamami olucam cuma gunu canim ilki tutmadi ilk gun ve ikinci gun hep yatmama ragmen sadece aklimda tek soru idrara sıkışık gitmistim asilamadan bir saat sonra tuvalete cikmak zorunda kaldim bukez normal bi sekilde gidicem bakalim deniyorum bende her yolu ama bence bunun bi taktigi yok nasipse oluyor iste sakin kalmaya calis hakkimizda hayirlisi olsun 🤲
merhaba bende düşünnüyorum nerede yaptırdınız fiyatlar nedir yardımcı olur musunuz ?
Eskisehir özel umit 1600 asilama 400 sperm yikama tuttu sehirden sehire cok fark ediyor canim ben hsg yi 2000 e cekindim 600 e cekinen duydum asilamada bu sekildedir buyük ihtimal

merhaba bende düşünnüyorum nerede yaptırdınız fiyatlar nedir yardımcı olur musunuz ?
Sivasta yaptırıyorum cnm. Daha aşılama kısmına gecmedik. Suanda igne verdi. Yumurta büyütmek icin. Her aksam göbekten iğne yaptırıyorum. Rqporum olmadigi icin Iğne ye 860 verdim. Raporum bir kac güne cikacak çıktığı zamn raporu götürüp eczaneden 500 tl kadarini geri iade edecekler. Çatlama ignesi asilama ne kadar tutar bilmiyorum. Bugün igne de 3. Günüm

canım nasıl gectı pekı nerde yaptırdın? bende ekımde asılamaya gdecegım
Suanda ilk aşamadayım cnm. Yumurta büyütmek gelistirmek icin iğne verildi. Her aksam göbekten igne yaptırıyorum. Bugun 3. Günüm. Yumurta belli olgunluga gelince çatlama ignesi yapılacakmış. Sonra da aşılama yapılacak.

Bende nasip olursa ikinci asilamami olucam cuma gunu canim ilki tutmadi ilk gun ve ikinci gun hep yatmama ragmen sadece aklimda tek soru idrara sıkışık gitmistim asilamadan bir saat sonra tuvalete cikmak zorunda kaldim bukez normal bi sekilde gidicem bakalim deniyorum bende her yolu ama bence bunun bi taktigi yok nasipse oluyor iste sakin kalmaya calis hakkimizda hayirlisi olsun 🤲🙂
Hayırlısı. Ne yaparsan yap nasipte yoksa olmuyor. Allahim hayirlisiyla bu denemende insallh guzel haberleri aldirmayi nasip eder.

Sivasta yaptırıyorum cnm. Daha aşılama kısmına gecmedik. Suanda igne verdi. Yumurta büyütmek icin. Her aksam göbekten iğne yaptırıyorum. Rqporum olmadigi icin Iğne ye 860 verdim. Raporum bir kac güne cikacak çıktığı zamn raporu götürüp eczaneden 500 tl kadarini geri iade edecekler. Çatlama ignesi asilama ne kadar tutar bilmiyorum. Bugün igne de 3. Günüm
anladım canım ınsallaaaahhhh pozıtıf olur ya bnde ekım sonu reglımde gıtcem asılama ıcın. Allah emeklerımızı bosa cıkrmasın

Back
X