Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben yarın günlük igneye başlıycam bu konuda bilgisi olan varmı.nerden vurulur.kim vurur,kaç gün vurulur.cevap verirseniz sevinirim.

hemşerim bu iğneler işlem yapılmadan önce yumurta sayısını arttırmak için yapılır böylece şansın artar kaç gün olacagı gelişen yumurtaların büyüklüğüne bağlı yeterli büyüklüğe ulaşınca iğneler biter sadece yumurta çatlatma iğnesi yapılacak sonrada aşılama allah emeklerini boşa çıkarmasın iyi şanslar:nazar:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sizlerin sayesinde aşılama ile ilgili epey bilgi edindim benim ilk aşılamam yapıldı heralde olmadı...

teşekkür ederim aslında 15 inde test yaptırdık bhch 23 çıktı iki gün sonra 49 dünkü testde8,6 çıktı buda düştü demek oluyor heralde ama ben yinede yarın birdaha test yaptırmayı düşünüyorum

teşekkür ederim aslında 15 inde test yaptırdık bhch 23 çıktı iki gün sonra 49 dünkü testde8,6 çıktı buda düştü demek oluyor heralde ama ben yinede yarın birdaha test yaptırmayı düşünüyorum

hep aynı yerde mi yaptırdınız.Farklı yerlerde farklı sonuçlar olabilir çünki.Olmazsa da üzülmeyiniz allah büyüktür

yok casnım ben tedavı görmuyorum daha eşim göruyo ben dınlenmedeyım

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:derramcım ya bende sana cevap yazmıştım ama sen bana cevap vermedin:utangac:senağlamasenağlamaneyse canın saolsun şaka yapıyorum senin daha iyi olduğunu hissettim aman hep ii ol olurmu...
Bu arada bende keçi boynuzu ve ahıd otu kürüne başladım bide yanında a vitamini hergün
eşim o kadar zor içiyoki ona baktıkça içim acıyo yine bugün ağlaya ağlaya bi hal oldum.
Neyse ama ağlama krizim çabuk geçti.Bunlara katlanıcaz bebişlerimiz için...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar aşılamada kac yumurtanız oluştu benım ıkı yumurtam oldu yarında aşılamam yapılcak

öncelikle hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun benim 8 yumurtam olmuştu 18 mm ve 22 mm çaplarındaydı hepsi ama olmadı aşılamam tutmadı.sen sakın aynı şekilde olacakmış gibi düşünme tek yumurta ile hamiş kalanlar o kadar çok ki bu allahın takdiri zamanı saati var herşeyin...
hepimizin bünyesi bir değil ki umarım senin güzel haberlerini en kısa zamnda alırız yarın için sana bol şanslar ve allah hayırlısını nasip etsin...:nazar:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:derramcım ya bende sana cevap yazmıştım ama sen bana cevap vermedin:utangac:senağlamasenağlamaneyse canın saolsun şaka yapıyorum senin daha iyi olduğunu hissettim aman hep ii ol olurmu...
Bu arada bende keçi boynuzu ve ahıd otu kürüne başladım bide yanında a vitamini hergün
eşim o kadar zor içiyoki ona baktıkça içim acıyo yine bugün ağlaya ağlaya bi hal oldum.
Neyse ama ağlama krizim çabuk geçti.Bunlara katlanıcaz bebişlerimiz için...:emir_bebek::emir_bebek:

:asigim: canım ben görmedım nerde yazmıstın oyy oyy kıyamam ben sana vallahı görmedım du bakıyım nerde yazdın bu topıktemı bi tanem

Back
X