Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar nette revir diye bı site var doktorlara soru soruyosun hemen cevaplıyo a.s. ben ürolojı ıle sordum hemen cevapladı tavsıye ederım

NEKTAR DEDİĞİN TOZ GİBİ BİRŞEYMİ? AKTARCILARDA VARDIR HERHALDE MARKETLERDE HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEDİ BENDE ALAYIM yAW..

EVET BU HORMONLU YİYECEKLER BİZİ MAHFEDİYOR ZATEN..

zenancım. nektar aktarlarda da vardır. pekmez gibi ancak daha sulu. pekmezden farkı nektar 50 derecede kaynatılıyor dolayısı ile içindeki gereken aminoasitler ölmüyor birde pekmez gibi toprak vb kimyasallar da yok. zayrıca yoğurda tahine yada bir bardak suya 2 kaşık atıp içebiliyorsun.

ze naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan işte geldim burdayım ben bu işte ustayııııım diyemicem daha bebekim yok:)))) oof çok yoruldum bugün camları sildim mis gibi oldu. sen nasılsın

BAHAR TEMİZLİĞİ YATIN SANIRIM :)) ÖZLEDİK SENIIII...BENDE HAFTA SONU BAHAR TEMİZLİĞİ YAPTIM AMA CEYRANDA KALDIM SANIRIM VE ÜŞÜTTÜM 2 GUNDUR GRİP VE BOĞAZ AĞRISI İLE CEBELLEŞİYORUM İLAÇTA İÇEMİYORUM SONUÇTA KORUNMUYORUZ YA BEBİK VARSA DİYORUM UMUT İŞTE :utangac:

zenancım. nektar aktarlarda da vardır. pekmez gibi ancak daha sulu. pekmezden farkı nektar 50 derecede kaynatılıyor dolayısı ile içindeki gereken aminoasitler ölmüyor birde pekmez gibi toprak vb kimyasallar da yok. zayrıca yoğurda tahine yada bir bardak suya 2 kaşık atıp içebiliyorsun.

HIM ANLADIM CANIM AKTARLARDA KEÇİBOYNUZU NEKTARI ALICAM DESEM ANLARLER HERHALDE DİMİ ALAYIM YA PEKMEZLERİN İÇİNDE ÇOK KATKI MADDESİ VAR SAF DEĞİL YANİ.. BİZE MEMLEKETTEN KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ GELMİŞTİ SÜPERDİ BİDE İSTANBULDA ALDIK O BİTİNCE AYY SIRF ŞEKER DEPOSU GİBİ BİŞE kafamçokkarıştı BU NEKTARDAN ALIM BEN..SAĞOL cANIM TAVSİYEN İÇİN
:teselli:

Günaydin Arkadaşlar .dün Uğrayamadim .nasilsiniz
Benim Içim Kipir Kipir Belki Bahardan Bilmiyorum Ama çok Umudum Var .
Marketten çerezyeli Bal Aldim Içinde Polen Ari Sütü çerez Bikaç Bahart Var.bugünde Keçiboynuzu Pekmezi Alicam Inş. Faydasini Görürüz.

Ya Kizlar Aklima Takildi Eşinde Sayi Azliği Olan Arkadaşlar.eşiniz Sigara Kullaniyor Mu.benim Eşimin Tek Zevki Sigara Ve çay.dr.sigarayi Birak 3 Ay Sonra Gel Dedi Sigarayi Birakamadiği Için Gidemedi.
çerez Meyve Aklima Ne Gelirse Akşamlari çikariyorum Sirf Sigara Içmesin Die Ama Neyaparsam Yapayim Muhakkak Sigara Içiyo Sinir Oluyorum

Marketten çerezyeli Bal Aldim Içinde Polen Ari Sütü çerez Bikaç Bahart Var.bugünde Keçiboynuzu Pekmezi Alicam Inş. Faydasini Görürüz.

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN İLK ÖNCE

CANIM İNŞALLAH ALDIKLARIN İŞE YARAR.BEN POLEN ALDIM 1 HAFTA ÖNCE DAHA 1 KERE BİLE KULLANMADIMsırnaşık şey HER GÜN AKŞAMA İÇİCEM DİYORUM YİNE UNUTUYORUM.

HERKESE HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR

aşılama yaptıran arkadaşlar, iğnelere kaçıncı gün başladınız ve kaçıncı gün spermler konuldu. lütfen yardım edin eşim şehir dışına gitmek zorunda ve aşılama yapılacaktı bu ay... cevap verirseniz çok sevinirim...

aşılama yaptıran arkadaşlar, iğnelere kaçıncı gün başladınız ve kaçıncı gün spermler konuldu. lütfen yardım edin eşim şehir dışına gitmek zorunda ve aşılama yapılacaktı bu ay... cevap verirseniz çok sevinirim...

BEN ADETİMİN HEP 5.GUNU İĞNELERE BAŞLADIM 11. YADA 12. GUNDE ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 13.GUN VE 15.GUN HEP AŞILAMAM YAPILDI BEN BİRER GUN ARA İLE ÇİFT AŞILAMA OLDUM ŞUBAT VE MARTTA OLDU AŞILAMALARIM ŞUAN DİNLENMEDİM MAYISDA 3.AŞILAMAMI OLUCAM ALLAHIN İZNİ İLE... SANADA BOL ŞANS

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 4-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal var :( hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff :(( bu arada ben 1979 eşimde 1969 doğumlu o yüzden acele ediyorum :((

Ya Kizlar Aklima Takildi Eşinde Sayi Azliği Olan Arkadaşlar.eşiniz Sigara Kullaniyor Mu.benim Eşimin Tek Zevki Sigara Ve çay.dr.sigarayi Birak 3 Ay Sonra Gel Dedi Sigarayi Birakamadiği Için Gidemedi.
çerez Meyve Aklima Ne Gelirse Akşamlari çikariyorum Sirf Sigara Içmesin Die Ama Neyaparsam Yapayim Muhakkak Sigara Içiyo Sinir Oluyorum

BENDE KEÇİBOYNUZU NEKTARI ALICAM BURDAN KIZLAR ÖNERDİLER PEKMEZİ DENEDİK BİDE NEKTAR ALAYIM BAKİM.. BİDE ARISÜTÜ-POLEN-BAL KARIŞIMI ALICAM İNŞALLAH İİ GELİR..BUAYA ADA ÇAYIDA İÇTİM 3.GUN BAŞLADIM 11.GUN BIRAKTIM BİDE ARADA POLENLİ SÜT İÇTİM TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN AMA BENIM EŞİMDE SENINKI GİBİ SİGARA İÇİYO VE BU SIRA AŞILAMALARDA TUTMAYIBCA STRESTEN ARTTIRDI SIGARAYI :çok üzgünüm: NAPICAM BİLEMİYORUM ÇEREZ MEYVE FİLAN VERİYORM AKŞAMLARI SENIN GİBİ AMA ADAMIN SURATI POĞÇA GİBİ OLDU HERGOREN KİLO ALMIŞIN DİO :roflol:
ADAMCAZLARA YAZIKYA NE YEDİRSEK HAYIR DEMİYORLAR DİMİ :smiley-cool:

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN İLK ÖNCE
CANIM İNŞALLAH ALDIKLARIN İŞE YARAR.BEN POLEN ALDIM 1 HAFTA ÖNCE DAHA 1 KERE BİLE KULLANMADIMsırnaşık şey HER GÜN AKŞAMA İÇİCEM DİYORUM YİNE UNUTUYORUM.
HERKESE HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR

GÜNAYDIN GUNAYDINDA YA 1DAKIKA SERBYE HANIM NEDEN İÇİLMİYOR POLEN KARIŞIMLI SÜTTTTT :oklava: :mymeka:

Zenancim Ben Arisütü Bal Polen Karişimini Bulamadim Markette Içinde Findik Fistik Olan Bi Karişim Aldim.siz Poleni Sütle Ne ölçüde Kariştiriyosun Yardimci Olursan Sevinirim.
Bu Arada Benim Eşimde 68 Kilodan 83 E çikti.ama Morel Sifir Bi Bardak çay Bi Sigara Ve Akşamlari En Az 10-15 Bardak çay Içer .ben Artik Sesimi çikartmiyorum çok üstelediğimde Daha Kötü Oluyor

Zenancim Ben Arisütü Bal Polen Karişimini Bulamadim Markette Içinde Findik Fistik Olan Bi Karişim Aldim.siz Poleni Sütle Ne ölçüde Kariştiriyosun Yardimci Olursan Sevinirim.
Bu Arada Benim Eşimde 68 Kilodan 83 E çikti.ama Morel Sifir Bi Bardak çay Bi Sigara Ve Akşamlari En Az 10-15 Bardak çay Içer .ben Artik Sesimi çikartmiyorum çok üstelediğimde Daha Kötü Oluyor

Canım ben yumurtlamaya iyi geldiğini duymuştum o yüzden buay 1su bardağı süte bi tatlı kaşığı Dolusu polen atıp içtim eşimde ara ara içti..
bide ben buay ada çayı içtim reglinin 3.ve 11. gun arası...
geçende arısütü-polen-bal karışımı almak için markete girdim ozman dediğin fıstıklı-fındıklı karışımı Gördümde alsammı acaba yararmı yaramazmı kararsız kaldım almadım ama faydalı bişeye benziyor yarın aktarcıya Gidip aklımda olanları alıCam inşallah...
Canımcım benımde Eşim oyle pek belli etmio ama moral Sıfır sıkıntıdan akşamları hep abur Cubur yemeye başladı diyorum ya suratı göbişi Filan Poça Gibi oldu e aynı zamanda Sigarada çok içiyo sigara spermlere zararlı ama anlatamıorumki ..allahtan çayla Pek arası Yok.. ama bende nasıl kurtarcam onu abur cuburdan bilemiyorum ..bişe diyincede sinirleniyor.. anlaşılan ikimizde dertliyiz bu konudan :uhm:

zenancım kafanı şişirdim ama bişey daha soryım tam olsun ben eşime sayı arttırmak için bu polen ve balıda karıştırsam süper olur demi.
ben sigara konusunda ve dr. gitme konusunda çok ısrar etmiştim eşime dr.amaliyat demişti ama olmadı o günler çok tatsızlık olmuştu.ewet biz paylaşıyoruz rahatlıyoruz.birazda eşimin açısından düşünmeye başladım.o kimseyle bu derdini paylaşamıyo ve bizlerede üzüldüklerini pek belli etmiyorlar.aslında böle düşünürsek evet onların işide çok zor.artık ben gayet tatlı dille yaklışıyorum sigarayı bırak demiyorum biraz azaltırmısın diyorum.inan böle olunca çok şükür huzurumuzda kaçmıyor

Ah kızlar benim eşimde aynı bak bu ay aşılama yapacağız azalt bari diyorum ama stressten daha da çok içiyor bir de sabah sabah aç karınla içmiyormu çileden çıkıyorum walla spermlerde sorun yok ama yinede dikkat etmek lazım bide bizim ki sıcak suda yıkanmayı seviyor o da spermler için zararlı sürekli takipteyim bizim bebeğe ihtiyacımız yok baksanıza koca bebeklerimiz var :)

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 44-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal var :( hiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff :((

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşacağız özel hastanelere gidiyorsunuz tabiki ama devlet hastanelerinde tedavi olmak için vakit lazım bizdede vakit olmadığı için özellerde paramızla telef oluyoruz

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşacağız özel hastanelere gidiyorsunuz tabiki ama devlet hastanelerinde tedavi olmak için vakit lazım bizdede vakit olmadığı için özellerde paramızla telef oluyoruz

Teşekkür ederim gökdil, malesef zamansızlıktan özel hastanelere gidiyoruz ve bi umut deyip o dr bu dr deyip dolaşıyoruz, hepside birbirinden farklı şeyler söylüyor bizi en çok üzen bu bi ortak karar alınsa onu uygulasak ama o da yok. Allah isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin, aşılama yoluyla hamile kalmak çok zor deniyor 4-5 kez tekrarlamak gerekiyormuş ve bizdede ileri hareketli sperm yok o yüzden aşılama yaptırmakta anlamsız herhalde dimi ? direk tüp bebekmi yaptırsam acaba çok karıştım ya

Akyam Haklisin Arkadaşim Tamamen Iş Ticarete Dökülmüş.biz Bu Insanlari Boşuna ümitlendirmeyelim Diyen Yok.inş. Sizde Kesin Bi Sonuç Alirsiniz.benim Eşimde De Varikosel çikmişti.özel Hastane 2 Tarafta Da Olabilir Demişti.daha Sonra 3 Dr. Gezdik Gerek Görmediler .hayirlisi Artik Bende Bitkisek Yollara Yöneldim

Akyam Kendin Bilirsin Ama Arkadaşim Eğer Ileri Hareket Yoksa Ve Imkanin Varsa Mikro Dene.aşilamayi Defalarca Yapmaktansa Mikroya Vakit Ve Para Harca.çok Karişmiştir Kafan Haklisin Birinin Dediği Diğerine Tutmuyor.insani Yipratan Da O.

Teşekkür ederim gökdil, malesef zamansızlıktan özel hastanelere gidiyoruz ve bi umut deyip o dr bu dr deyip dolaşıyoruz, hepside birbirinden farklı şeyler söylüyor bizi en çok üzen bu bi ortak karar alınsa onu uygulasak ama o da yok. Allah isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin, aşılama yoluyla hamile kalmak çok zor deniyor 4-5 kez tekrarlamak gerekiyormuş ve bizdede ileri hareketli sperm yok o yüzden aşılama yaptırmakta anlamsız herhalde dimi ? direk tüp bebekmi yaptırsam acaba çok karıştım ya

bizde hiç birşey olammasına rağmen ilk aşılamamda döllenme oldu ama hamilelik gerçekleşmedi yani olmadı sayılır bir ay aradan sonra bu ay 2. aşılamayı yapacağız bundan umutlyum ama bence hiç vakit kaybetmeden tüp yaptır eğer 3. aşılamadan sonra da olmazsa bende hemen tüp yapmak istiyrum artık bebişlerimize kavuşalım

Back
X