Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gercekden umut oldun bana da cok tesekkur edeeim bende iki senedir evliyim ve ilk asilamami yaptirdm bugun 3 gunum bisey hissetmiyorm olmuycakmis gibi hissediyorm sizdemi belirtisizdinz ne gibi belirtilerinz vardi acaba
Rica ederim inşallah sizinkide tutacak. Bende hiçbir belirti olmadı, adet olmak üzere gibi hissettim kasıklarım ağrıdı göğüslerim şişti değişik hiçbirşey yaşamadım. Ve kendimi çok dinledim aslında bi belirti bulmaya çalıştım hep.

Inslalh bende kalirim evet bende kendimi dinliyorm ama su anlik gogus agrisindan baska bisey yok bide siz clonane diye bi jel var kullandinizmi

Tebrik ederim canım gözün aydın. Darısı bizim başımıza. Benim de ilk aşılamam. 1.5 yıl oldu..

Gozunuz aydın saglikla kucaginiza da alin insallah benim sorum şu ki asilama tedavisi zor mu bedenen zorluyor mu yani

Boyle dusunme zaten bebegi iki haftada hissedemezsn ki normal olarak kacinci asilamn bu peki
4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayim

Ayy cok uzuldum canm allh buyuk umudunu kesme rabbim insallh bu sefer yuzunu guldurur guzl haberlerini aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…