- 16 Ağustos 2017
- 92
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.441
Benimde bu ay akintim oldu iki gun sonra dun kesildi catlamis mi yani anlamadm ben simdiAnladım canım. Benim ki çatlıyor demek ki. Çok sağol. Keşke tutsa
Benim bide yumurtanın olduğu bölgede kasık ağrım var inşallah geliştiği içindir.. benimde bugün 12. gün gece çatlatma olcam cumartesi aşılama inşallah bi aksilik olmazsa. Umarım güzel geçer hayırlı haberler alırız...Gittim canım. Çatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 gibi. Yarın akşam da aşılama olacak nasipse. Akıntının sebebini bende anlamadım. Bugün 12.günüm benim.
Büyüyen yumurtayla beraber akıntı başlıyor benim anladığım kadarıyla zaten çatlayan yumurta yaklaşık 24-48 saat sperm de 48-72 saat kadın vücudunda canlı kalıyorKizlar bana niye cevap vermigosnz ??
Çatlamıştır canım. Aşılama oldun muBenimde bu ay akintim oldu iki gun sonra dun kesildi catlamis mi yani anlamadm ben simdi
İnşallah... Ben de göğüs hassasiyeti var ama o da progestan ın yan etkisi zaten çatlatma iğnesi de hamilelik hormonu o yüzden çok kendimi dinlememeye çalışıyorumSonuclari yazalim kizlar insallh tutar hamiss kalirz peki hamilelik belirtilerin varmi benim ikinci gun ve fazla belirtim yok
Hmm aynıyız. Bayrama sevinçli haberlerle girer çifte bayram yaşarız inşallah. Yumurtan kaç mm di seninBenim bide yumurtanın olduğu bölgede kasık ağrım var inşallah geliştiği içindir.. benimde bugün 12. gün gece çatlatma olcam cumartesi aşılama inşallah bi aksilik olmazsa. Umarım güzel geçer hayırlı haberler alırız...
Kacinci gunun senim bugun peki ben dede ara ara sanci var ama kendimi ister istemez dinliyorm heycandan :)İnşallah... Ben de göğüs hassasiyeti var ama o da progestan ın yan etkisi zaten çatlatma iğnesi de hamilelik hormonu o yüzden çok kendimi dinlememeye çalışıyorum
Evet dun oldum asilamami bugun ikinci gunum hic bisey hissetmiyorm bu normal mi acabaÇatlamıştır canım. Aşılama oldun mu
Akinti olmasi guzel o zamn asilamamin ikici gunundeyim insallh bayarama cifte bayramla girerz bide bisey hissetmiyorm bu normalmiBüyüyen yumurtayla beraber akıntı başlıyor benim anladığım kadarıyla zaten çatlayan yumurta yaklaşık 24-48 saat sperm de 48-72 saat kadın vücudunda canlı kalıyor
Bilmiyorum canım ben ilk defa yarın olucam nasipse. Yaşayıp görcezEvet dun oldum asilamami bugun ikinci gunum hic bisey hissetmiyorm bu normal mi acaba
Aynen sende yaz haberleselim burdan insallh kalirz bu ay nerde olucaksn asilamamiBilmiyorum canım ben ilk defa yarın olucam nasipse. Yaşayıp görcez
Medicalpark a gidiyorum. Yazarım. Diğerleri de yazsın. Peş peşe gibiyiz anlaşılanAynen sende yaz haberleselim burdan insallh kalirz bu ay nerde olucaksn asilamami
Evet pes peseyiz biz ayni zamnlarda sonucalri alicagz bakalm nasil olcakMedicalpark a gidiyorum. Yazarım. Diğerleri de yazsın. Peş peşe gibiyiz anlaşılanArtık bol bol dua
Sen nerde oldun?Aynen sende yaz haberleselim burdan insallh kalirz bu ay nerde olucaksn asilamami
Zeynep kamil hastanesinde oldum ben de canmSen nerde oldun?
Hadi hayırlısı diyelimZeynep kamil hastanesinde oldum ben de canm
İnşallah hayırlısı olsun adet gecikmesi olmadan hiç bir belirtiye kapılmamak gerek ben denemeye başladığımızda beri her ay kesin bir belirti yaşadım ama sonuç hepAkinti olmasi guzel o zamn asilamamin ikici gunundeyim insallh bayarama cifte bayramla girerz bide bisey hissetmiyorm bu normalmi
Yumurtan kac mm olmus senin ?Hadi hayırlısı diyelim
Bazilari ilk hafdadan belirti oldugunu soyluyo banada inandirici gelmiyo.psikolojik olarak oyle oldugunu dusunuyorm ben cunku doktorlar 1 aya kadar hissetmeniz zor diye amaİnşallah hayırlısı olsun adet gecikmesi olmadan hiç bir belirtiye kapılmamak gerek ben denemeye başladığımızda beri her ay kesin bir belirti yaşadım ama sonuç hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?