- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.041
Kıyamam üç yıllık evliysen raporr çıkıyor sadece iğne parası ödüyorsun ccanım
Rabbim isteyen herkese evlat versin aratmasin ben iki kere asilama oldum ikiside tutmadı direk tüp bebek önerdi gittiğim doktor sonra endokrin doktoruna gittim gizli şeker tanısı konuldu şikayetlerimi dile getirdim pko hastasıydim doktor bir ilaç verdi her ay yumurta büyüyor kendiliğinden bu ayda gebe olduğumu öğrendim arastirmadan lütfen bir doktor ile yetinmeyin sonuna kadar gidin
yumurtanın kalitesini duzenini bozan bir etken var mutlaka bu yüzden sıkı bir araştırma yapılması gerekiyor eğer doktorunuzdan memnun değilseniz degistirmenizi tavsiye ederim ben 5 doktor degistirdim hiç biri ileri derecede tahlil yapmadı yumurta büyümuyor hemen ıgne sonra asilama doktorlar iyi alışmış sordugumda azarliyorlardi sen mi doktorsun diye inşallah sizinde oluryaa sizin için çok sevindim . inşllah bize de nasip eder Rabbim . benim her değere bakıldı trombosit engeline takıldım .
belki de ilaç verseler yumurta için dediginiz gibi hamile kalınabilir
yumurtanın kalitesini duzenini bozan bir etken var mutlaka bu yüzden sıkı bir araştırma yapılması gerekiyor eğer doktorunuzdan memnun değilseniz degistirmenizi tavsiye ederim ben 5 doktor degistirdim hiç biri ileri derecede tahlil yapmadı yumurta büyümuyor hemen ıgne sonra asilama doktorlar iyi alışmış sordugumda azarliyorlardi sen mi doktorsun diye inşallah sizinde olur
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım. Buarada senin sonuç nasıl geldiKızlar merhaba. Benim ilk aşılamam yarın olacak.Gonal f tedavisi gördüm dünde çatlatma iğnesini vurdum. Eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketlilik ise %30. Bu durumda olup aşılaması tutan var mı?
3 gün öncesi perhiz yapın canım aşılama için biz öyle yaptıkCanım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım. Buarada senin sonuç nasıl geldi
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım. Buarada senin sonuç nasıl geldi
Tutmadı mı hiç canım aşılamaBen adetimden itibaren ilişki yasak dendi. Adet görüp doktora gidildiğinde dr um öyle dedi ben 3 aşılamamda da o şekilde yaptım
Canım aşılamanın normal ilişkiden farkı yok bence doktoruna danış kararı ne yönde olursa tüp bebeğe başla benceMerhaba arkadaşlar yeni geldim araniza bi sorum var ben evleneli 7. Senem olcak bi kere aşılama yaptırdım simdi ikinciyi yaptırcam ama kararsizim hic uğraşmayıp tüp bebeğimi geçsem ne dersiniz
Bize 3 gün demişti doktor aşılamadan sonra da beraber olabilirsiniz demişti benim malesef sonuç negatiftiCanım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım. Buarada senin sonuç nasıl geldi
Bende öyle düşündüm ama doktorum bi defa aşılamayı yeterli bulmadı bidaha aşılama dedi özelde direk tüp bebek istedim ama masrafı nolur bilmiyorum kafam çok karıştı anne olmak istiyorum yaCanım aşılamanın normal ilişkiden farkı yok bence doktoruna danış kararı ne yönde olursa tüp bebeğe başla bence
Allah bağışlasın hız sorunu kalmadı gözüküyor testler de hız %70 çıktı ama detay yok hızlı mı yavaş mi ama üniversite de ameliyat eden hoca çok iyi ben böyle düzeleceğini tahmin etmezdim ilaclari falab bırak demiş tabi bunu diyeli 3 ay oluyo benimde tüpler falan açık biraz daha denesek mi diye düşünüyorumbence direk tüp yapın aşılama tutma olayı çok düşük. aynı ilaçlar kullanılıo zaten. 2 kere yaptık aşılama boşuna zaman ve umut kaybı aşılama. hız sorunu varsa zaten kesin tüp diorum. tüp 1.denemede tuttu çok şükür. 1 yaşında bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?