Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kıyamam üç yıllık evliysen raporr çıkıyor sadece iğne parası ödüyorsun ccanım

yok maalesef henüz 1 yıl dolmak üzere ..
benim durum biraz karışık. böbrek yetmezliğim var hastalik ilerlemeden çocuk sahibi olmam gerekiyor.. tedavi etmiceklerdi de 1 yıl dolmaği için yalvar yakar azcıkta beyaz yalanla ikna ettik
simdi de trombosit düşük olduğu için tedaviye başlamıyor doktorlar parayı pulu da geçtim bi başlasalardı.

yaa sizin için çok sevindim . inşllah bize de nasip eder Rabbim . benim her değere bakıldı trombosit engeline takıldım .
belki de ilaç verseler yumurta için dediginiz gibi hamile kalınabilir

yaa sizin için çok sevindim . inşllah bize de nasip eder Rabbim . benim her değere bakıldı trombosit engeline takıldım .
belki de ilaç verseler yumurta için dediginiz gibi hamile kalınabilir
yumurtanın kalitesini duzenini bozan bir etken var mutlaka bu yüzden sıkı bir araştırma yapılması gerekiyor eğer doktorunuzdan memnun değilseniz degistirmenizi tavsiye ederim ben 5 doktor degistirdim hiç biri ileri derecede tahlil yapmadı yumurta büyümuyor hemen ıgne sonra asilama doktorlar iyi alışmış sordugumda azarliyorlardi sen mi doktorsun diye inşallah sizinde olur

çok haklısınız cidden.. bende hep merak ediyorum yumurta kalitesi nasıl. ya da sperm kalitesi bunlarla ilgili test yapılmadı hiç. Ankara da hacettepe hastnesine gidiyorum . hep stajer doktorlar var . testleri yaptıriyosunuz hocaya danışıcam diyip gidiyorlar .. profla hocayla yuz yuze gorusme için para odemenizi istiyorlar .
bu gidişle cidden başka hastaneye gitcem.
gerçi benimde burası 3. hastane
her birine derdini ayrı anlat yorucu valla

selam kızlar ben 16 nisanda aşılam oldum bugün 10. günüm sol kasığıma sancı ve ara ara batmalar oluyor sizce normal mi yoksa adetmi olcam

Kızlar merhaba. Benim ilk aşılamam yarın olacak.Gonal f tedavisi gördüm dünde çatlatma iğnesini vurdum. Eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketlilik ise %30. Bu durumda olup aşılaması tutan var mı?

Kızlar merhaba. Benim ilk aşılamam yarın olacak.Gonal f tedavisi gördüm dünde çatlatma iğnesini vurdum. Eşimin sperm sayısı 6 milyon hareketlilik ise %30. Bu durumda olup aşılaması tutan var mı?
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım. Buarada senin sonuç nasıl geldi

3 gün öncesi perhiz yapın canım aşılama için biz öyle yaptık

• Canim asilamadan 2 gun once iliskiyi birakmak gerekiyor. Benim sonuc olumsuz oldu. Gelecek ay Ankara ya gidince tup bebek yaptiricaz.

1. Aşılamamda ohss oldum 9 gün hastamede yattım hamile kalamadım. 2. Aşılamamda kimyasal gebelik geçirdim.3. Aşılamam da 2 gün sonra belli olacak inşallah tutar

Merhaba arkadaşlar yeni geldim araniza bi sorum var ben evleneli 7. Senem olcak bi kere aşılama yaptırdım simdi ikinciyi yaptırcam ama kararsizim hic uğraşmayıp tüp bebeğimi geçsem ne dersiniz
Canım aşılamanın normal ilişkiden farkı yok bence doktoruna danış kararı ne yönde olursa tüp bebeğe başla bence

Bize 3 gün demişti doktor aşılamadan sonra da beraber olabilirsiniz demişti benim malesef sonuç negatifti

Canım aşılamanın normal ilişkiden farkı yok bence doktoruna danış kararı ne yönde olursa tüp bebeğe başla bence
Bende öyle düşündüm ama doktorum bi defa aşılamayı yeterli bulmadı bidaha aşılama dedi özelde direk tüp bebek istedim ama masrafı nolur bilmiyorum kafam çok karıştı anne olmak istiyorum ya

Ben adet oldugum günden sonra kestim ilişkiyi yani benimki yaklaşık 15 güne tekabül etti. Pazartesi kan testi vercem sonuç için, egerki bugun adet olmazsam. İnşallah allahım şu ayın hikmetine nasip eder isteye herkese bebişlerimiz tez elden

Herkese hayırlı günler. Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik ama cocugumuz olmadı eşimde sperm hızında sorun vardı yuzde sifirdi hiz citf tarafli varikosel ameliyati oldu ameliyat olali beş ay oldu değerlerimiz ameliyat sonrası düzeldi.bende dün rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür doktor birdaha ki ay asilama yapabiliriz dedi hgs hamileligi kolaylaştırır diyolar dedim o tüplerin de sorun olanlar için geçerli senin ki zaten açık bi etkisi olmaz dedi sizler de asilama dan önce hgs cektirmissiniz sizin doktorlariniz ne dedi hgs tüpler açık olsa bile etki edermi yoksa etkisi olmaz aşılamaya mi geçelim bizde kafamız karıştı iyice

bence direk tüp yapın aşılama tutma olayı çok düşük. aynı ilaçlar kullanılıo zaten. 2 kere yaptık aşılama boşuna zaman ve umut kaybı aşılama. hız sorunu varsa zaten kesin tüp diorum. tüp 1.denemede tuttu çok şükür. 1 yaşında bebeğim

Allah bağışlasın hız sorunu kalmadı gözüküyor testler de hız %70 çıktı ama detay yok hızlı mı yavaş mi ama üniversite de ameliyat eden hoca çok iyi ben böyle düzeleceğini tahmin etmezdim ilaclari falab bırak demiş tabi bunu diyeli 3 ay oluyo benimde tüpler falan açık biraz daha denesek mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…