- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.021
Canım günaydın doktora gittimde erken adet olmuşsun dedi aşılamamın 12. Gününde adet görmüş oldum muayne etti 2 tane kistim varmış onlar için doğum kokontr hapı verdi canim sen ne yaptınCanim ne yaptin seni merak ettim 2.asilamani yaptrdnmi?
Ya kullanma sakin onlari bnada ilk evlndigimizde vermislerdinben bilmeden kullandim simdi onun zararini cekiorum. Kist yenimi oluşmuş yoksa uzun zamandor varmiydi canim ? Ve buyuklkleri kac? Istersn baska doktorada gorün belki gercekten gerekli degildir. Bndede miyom varmis ama yeni oluşan bisey degilmis bn korktum bumu engel die doktr engel degil cok buyuk degil dedi .bir ay dinlnsin vücudun bidaki ay gel dedi. Yani önümüzdeki ay tup bebek tedavisine baslucz insallh cnm.Canım günaydın doktora gittimde erken adet olmuşsun dedi aşılamamın 12. Gününde adet görmüş oldum muayne etti 2 tane kistim varmış onlar için doğum kokontr hapı verdi canim sen ne yaptın
Cabım mecbur kullanılması gerekiyor kistim gitsin diye 2 tane var baya büyüktü hatırlamıyorum nekadar olduğunu daha öncede kistimde d. Kontrol kullkulla ve gitti 1 aydan birşey olmazYa kullanma sakin onlari bnada ilk evlndigimizde vermislerdinben bilmeden kullandim simdi onun zararini cekiorum. Kist yenimi oluşmuş yoksa uzun zamandor varmiydi canim ? Ve buyuklkleri kac? Istersn baska doktorada gorün belki gercekten gerekli degildir. Bndede miyom varmis ama yeni oluşan bisey degilmis bn korktum bumu engel die doktr engel degil cok buyuk degil dedi .bir ay dinlnsin vücudun bidaki ay gel dedi. Yani önümüzdeki ay tup bebek tedavisine baslucz insallh cnm.
Oyleyse bisey diemem kuzu cnki ben 1 yila yakin kullandim o doktr sayesnde 1 aysa bncede öyle. Hem vucudn dinlenir hemde sen dinlenirsn bu süreçte.Cabım mecbur kullanılması gerekiyor kistim gitsin diye 2 tane var baya büyüktü hatırlamıyorum nekadar olduğunu daha öncede kistimde d. Kontrol kullkulla ve gitti 1 aydan birşey olmaz
Bende 2. Aşılsma için karar verdim canım tutmazsa en azından önümde tüp bebekvar dicemOyleyse bisey diemem kuzu cnki ben 1 yila yakin kullandim o doktr sayesnde 1 aysa bncede öyle. Hem vucudn dinlenir hemde sen dinlenirsn bu süreçte.
Ankara Başkent Üniversitesi hastanesinde bu ay yaptıracağım Allahtan birşey çıkmazsaKizlar baskent ankarada asilama yaptirn vrmi
Bende mayista yaptrcam inssss hakkmzda hayrlisi olsnAnkara Başkent Üniversitesi hastanesinde bu ay yaptıracağım Allahtan birşey çıkmazsa
İnşallah canım Başkent hastanesine mi gidiyorsun?Bende mayista yaptrcam inssss hakkmzda hayrlisi olsn
Evetvbaskent hulisiİnşallah canım Başkent hastanesine mi gidiyorsun?
Benim 2.asilamam olacak kizlar tutan varmi
merhaba, ben de riskli bir gebelik geçirdim ve şimdi 48 günlük bebeğim var. bebeğimdeki aşırı gaz, benim riskli gebeliğim derken bir hayli yorgun olduğumdan eşimle bu konuda araştırma yaparken doktorum profesyonel bir şirket önerdi. yaklaşık 20 gündür destek alıyoruz. bebek hemşireliği hizmeti. biz çok memnununuz. hatta şimdi sordum. sizin için de evde sağlık profesyonelleri tarafından destek veriliyormuş. çok ama çok memnunum. dilerseniz sitesini inceleyin. https://www.istanbulmedicalcenter.com/. bebek olunca da siteleri bu: http://bebaby.com.tr/Benim ikinci aşılamam tuttu fakat şimdi riskli gebelik yaşıyorum . Bu nedenle bir evde bakım merkezi arıyorum . Hemşire desteğine ihtiyacım var .
Çok teşekkür ederim . Gerçekten çok zor durumdayım bakacak kimse yok gurbette olunca gerçekten sıkıntılı bir hal aldı .merhaba, ben de riskli bir gebelik geçirdim ve şimdi 48 günlük bebeğim var. bebeğimdeki aşırı gaz, benim riskli gebeliğim derken bir hayli yorgun olduğumdan eşimle bu konuda araştırma yaparken doktorum profesyonel bir şirket önerdi. yaklaşık 20 gündür destek alıyoruz. bebek hemşireliği hizmeti. biz çok memnununuz. hatta şimdi sordum. sizin için de evde sağlık profesyonelleri tarafından destek veriliyormuş. çok ama çok memnunum. dilerseniz sitesini inceleyin. https://www.istanbulmedicalcenter.com/. bebek olunca da siteleri bu: http://bebaby.com.tr/
umarım en iyi şekilde siz de bebişinizi kucağınıza alırsınız.
rica ederim. aynı durumdayız. benim de desteğim yokÇok teşekkür ederim . Gerçekten çok zor durumdayım bakacak kimse yok gurbette olunca gerçekten sıkıntılı bir hal aldı .
Benim 1000 lirayı buldu aşılamam ama tüp daha yüklü geliyor bana
Özel hasyaha canım 600 aşılamaya verdik ilaçlarımda raporluyken 400e yakın tuttu1000 tl derkenn . devlet hastanesi mı
universte hast. yoksa özel mi
Özel hasyaha canım 600 aşılamaya verdik ilaçlarımda raporluyken 400e yakın tuttu
bian yüreğime iniyordu .
bende universite hastanesine gidiyorum da
bu kadar tutarsa ben naparim diyodum .
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
Rabbim isteyen herkese evlat versin aratmasin ben iki kere asilama oldum ikiside tutmadı direk tüp bebek önerdi gittiğim doktor sonra endokrin doktoruna gittim gizli şeker tanısı konuldu şikayetlerimi dile getirdim pko hastasıydim doktor bir ilaç verdi her ay yumurta büyüyor kendiliğinden bu ayda gebe olduğumu öğrendim arastirmadan lütfen bir doktor ile yetinmeyin sonuna kadar gidinbian yüreğime iniyordu .
bende universite hastanesine gidiyorum da
bu kadar tutarsa ben naparim diyodum .
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?