- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.961
of kızlar yaa şu msjlaşma sayfasını ayarlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ya bugün canım çok sıkkın hiçbiryere sığamıyorum bi tuhafım yani
beklemekte beni çok sıktı
ne bileyim yaa canım çoook sıkkın çoook:çok üzgünüm:
demiraycım
sağol canım biliyorum inan benimde dualarım sizlerle
inşalah canım da ben de çok ümitli değilim
kasık ağrılarım başladı sanki regl olacakmışım gibi
hayırlısı diyorum artık canım
sen ne yaptın canım gittin mi doktora
inşallah Canım kendimiz Denedik buay ama bakalım işte ...
bünyeden bünyeye Değişir Canım bakarsın 5yeterli olur ben ilk aşılmamda 6 ikincide 7 adet iğne kullanmıştım inşallah aşılaman tutar .Bol Şanss
Teşekkür ederim arkadaşım. İnşaallah hakkımda hayırlısı olsun. Bu arada iğneler akıntıyı arttırıyor değil mi? Ben sürekli ped değiştirir durumdayım da...
SELAAAAAAAMMM
Herkese merhaba Ben yarın ilk aşılamamı yaptıracağım arkadaşlar inşallah son aşılamamda olur çok heyecanlıyım yaaa
Aşılama sonrası nelere dikkat etmem lazım?
Daha önce aşılama olanlar bilgi verirmisiniz canlarımmm
Umarım herşey yolunda gider bir sorun çıkmaz bana dua edin lütfeeeen.....
bebişkocum ben de sana mesj yazacaktım nerelerdesin diye
canım olacak olacak inşallah
anacımm bu bebişlerde çok nazlı çıktı![]()
ben de beklemedeyim
bu hafta sonu regl olmazsam yırttık bakalım bekliyorum:1closedeyes:
ben seni msnelerde beklerken haberlerini burdanda almak varmış....sengözlerimebaksanab
canım benim allah yanında ve yardımcın olsun inşallah...hiç stres yapma inşallah herşey istediğin gibi gelişir ve sende burda hemişim diye yazarsın....Şeniz
SELAAAAAAAMMM
Herkese merhaba Ben yarın ilk aşılamamı yaptıracağım arkadaşlar inşallah son aşılamamda olur çok heyecanlıyım yaaa
KIZLAR BEN BUAY DİNLEMEDEYDİM 3.AŞILAMAMI MAYISTA OLCAM KISMETSE AMA BUAY VÜCUDUMDA BİR AĞIRLIK VE GÖBEK KISMIMDA ŞİŞLİK VAR SANKİ CILGIT CILGIT SUVAR İÇİNDE ADETTEN BERİ BOYLE :bbo: 2AY ÜSTÜSTE OLDUĞUM İĞNELERİN ETKİSİ YENİMİ ÇIKYOR ACABA YOKSA KİLOMU ALDIMMMMMMMMMM AAAA EN SON 51 DİM ŞUAN Bİ TARTILSAM 55 OLMUŞUMDU KESİNNNNNNNN tatlicadiarzu
SELAAAAAAAMMM
canım merhaba inşllah dediğin gibi son aşılaman olur.bol şans.bende 1 kere aşılama yaptırdım.doktrum normal hayatına devam et demişti.yatmana gerek falan dedi ama ben 1 hafta yattım tabi.başkada bişey yok zaten kendini yorma dikkat et.
SELAAAAAAAMMM
bu ay ümitlenmiycem stres yapmıycam dedım hep ama yıne dayanamadım aşılamanın sonucunu cuma ögrenıcem kan testı yapılacak cok heyecanlanıyorum ama sanki adet olucek gibiyim sivilcelerım cıkmaya başladı offf offf
çitoşum kuşummmm sakin ol Olmazsada ölüm yok ucunda ba benım 2aşılamamda olmadı ama hala ayaktayım Cnm rahatla biliyorum Çokzor ama rahatla :))