Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yaaa beni çok mutlu ettiniz :teytey::teytey:
tşk ederim hepinizee inşallah kaliteside iyidir de sonucum iyi olur (amin) :enbuyukkk:

Canım ne kadar güzel bir sürü yumurtan var darısı inşaallah başıma. Bende cumartesi doktora gideceğim.Ve çok ama çok heyacanlıyım. Senin kullandığın ilaçların adı ne canım?

İnşallah seninde iyi ve sağlıklı olur cnmcm yumişlerin :1hug:
cnm ben gonal-f kullanıyorum hergün 75 doz
bide bu arada bi etkisi olduğunu sanmıyorum ama hergün günde 3 tane folic plus kullanıyorum. (vitamin niyetine) :icecream:

İnşallah seninde iyi ve sağlıklı olur cnmcm yumişlerin :1hug:
cnm ben gonal-f kullanıyorum hergün 75 doz
bide bu arada bi etkisi olduğunu sanmıyorum ama hergün günde 3 tane folic plus kullanıyorum. (vitamin niyetine) :icecream:

Bana da doktorum Elevit verdi. Hergün bir tane içiyorum. İnşaallah benimde kaliteli yumurtalarım olur. Ben menogon iğne oluyorum hergün 75 doz

zenaan sen nerelerdesin bugün pek görünmediiiin çıtırdak çerez.

bende bir güzel kısır yaptım arkadaşlar canı isteyen gelsin hemeeeeen :)))

benım canım sıkkın bugun Ondan Yokum eşimin bi tanıdık aracılığı ile bulduğu bi tüpbebek doktoru vardı Zeynep kamilde Oda özelde yapılan aşılamalar geçersiz tüpbebek heyet raporu için devlet hastanelerinde aşılamala olmanız lazım dedi hemde bu doktor heyet raporuda çıkartabiliyormuş aşılmala6r devlet hastanelerinde olsaydı heyet raporuda hazılıkcaktı Gelin burda 3aşılama yapalım dedi doktor zeynep kamil Tüpbebek merkezinde uzman doktor ama bizim orda 3aşılama olmamız demek 5-6 yadaha beklemek demek bu doktorunda dediği gibi sebepsiz infertilite şuanlık... Bilemiyorum ya kafam allakbullak oldu çapayada gittim bugun oda heyet raporu için özelde yapılan aşılamalr geçerli diyor benım amacım tüp için heyete girip raporumla sskdan faydalanarak çıkınca memorialde tüpbebik yaptırmaktı ama bakalım nolcak ::a015::a015: en azından ssk ile ilaçların sadec %20sini ödüyoruz ve devlet tedavini 1240 ytlsini karşılıyor

benım canım sıkkın bugun Ondan Yokum eşimin bi tanıdık aracılığı ile bulduğu bi tüpbebek doktoru vardı Zeynep kamilde Oda özelde yapılan aşılamalar geçersiz tüpbebek heyet raporu için devlet hastanelerinde aşılamala olmanız lazım dedi hemde bu doktor heyet raporuda çıkartabiliyormuş aşılmala6r devlet hastanelerinde olsaydı heyet raporuda hazılıkcaktı Gelin burda 3aşılama yapalım dedi doktor zeynep kamil Tüpbebek merkezinde uzman doktor ama bizim orda 3aşılama olmamız demek 5-6 yadaha beklemek demek bu doktorunda dediği gibi sebepsiz infertilite şuanlık... Bilemiyorum ya kafam allakbullak oldu çapayada gittim bugun oda heyet raporu için özelde yapılan aşılamalr geçerli diyor benım amacım tüp için heyete girip raporumla sskdan faydalanarak çıkınca memorialde tüpbebik yaptırmaktı ama bakalım nolcak ::a015::a015: en azından ssk ile ilaçların sadec %20sini ödüyoruz ve devlet tedavini 1240 ytlsini karşılıyor

:teselli: canım yaa canını sıkma dicem ama insanın kafasını böyle karıştırıuorlar işte.inşallah canım bi çözüm bulursunda işin kolaylaşır.

ve üstelik bu zeynep makildeki doktor eşimin tahlillerine iyi dedi uff Bilemiyorumya benım aşılamalrımın yapıldığı yerdeki doktor spermiyograma hep bi kulp buluyordu ama zeynep kamil doktoru gayet ii am atedaviye burda başlarsanız bide biz yaparız dedi Bilemiyorum ya benım rahim filmim ve hormanlarıma ii dedi ama hepsini kendi tekrar yapcakmış zeynep kamilde tedaviye devam edersek napim akıl verbana serbey

serbey sen tüpbebek için heyet raporu hazırlatmıcakmısın aşılamalrın tutmazsa yani..
yoksa devlet yardımından faydalanmadan mı tüpbebek yaptırcan bize zeynep kamil doktoru devlet yardımından faydalanmadan beklemek istemiyorsanız özel bi merkezde tüp yaptırsanız 4000-4500ytl tutar dedi Bilemiyorummmmmmmmmmmmmm
kafam karışıkkkkkkkkkk bu sıralar maddiyat kötü olduüundan dolayı bu parayı nasıl buluruz onu düşünüyorzz :(:(:(:

ve üstelik bu zeynep makildeki doktor eşimin tahlillerine iyi dedi uff Bilemiyorumya benım aşılamalrımın yapıldığı yerdeki doktor spermiyograma hep bi kulp buluyordu ama zeynep kamil doktoru gayet ii am atedaviye burda başlarsanız bide biz yaparız dedi Bilemiyorum ya benım rahim filmim ve hormanlarıma ii dedi ama hepsini kendi tekrar yapcakmış zeynep kamilde tedaviye devam edersek napim akıl verbana serbey

canım ben sana ne diyebilirim ki.en doğrusu eşinle karar vermen tabiki.ama ben daha o aşamalara gelmediğim için şuanda hiçbir fikrim yok. aşılamayı 6 kez terkarlamak ne kadar doğru.oof zor bi karar.

canım bize kalsa biz hiç aşılama bile denemicektik direk tüp yaptıralım dedik ama şuan gittiğim doktrum hadi hemen tüpe geçelim demek çok yanlış dedi hamile kalabilmen için şuan bi sorun yok pco dışında ve zamana bırakın biraz dedi bize.heyet raporu almakta çok uğraştırıcıymş böyle bi durumda naparım hiç bilmiyorum.:çok üzgünüm:

serbey sen tüpbebek için heyet raporu hazırlatmıcakmısın aşılamalrın tutmazsa yani..
yoksa devlet yardımından faydalanmadan mı tüpbebek yaptırcan bize zeynep kamil doktoru devlet yardımından faydalanmadan beklemek istemiyorsanız özel bi merkezde tüp yaptırsanız 4000-4500ytl tutar dedi Bilemiyorummmmmmmmmmmmmm
kafam karışıkkkkkkkkkk bu sıralar maddiyat kötü olduüundan dolayı bu parayı nasıl buluruz onu düşünüyorzz :(:(:(:

Zenancım cnm benim inanki seninle birlikte benide düşünce sardı, elimden gelsede seni bu konuda rahatlatabilsem. Tek diyebileceğim çok üzme kendini nolursun her işte vardır mutlaka bi hayır gün doğmadan neler doğar, herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.
Bugün sen bu konuyu bence hiç düşünme, önümüzdeki günlerde sakin kafayla al eşinide gidin şölee bi deniz kenarına uzun uzun konuşun ve birlikte ne yapabileceğinize karar verin en doğrusu ve sağlıklısı bu cnm :1hug:

zenan ben zeynep kamile gidiyorum başından beri 2.aşılama 15 gün sonra, orda insanın psikolojisi bozuluyor. kimsenin umurunda değilsin ne doktorun ne memurun git gel git gel randevu almam lazım diyorsun( bizde günler önemli biliyosun) ben bilmem diyip savıyolar. hiiiiiiiiiiiç adım atma derim.

:icecream: tatlışkom bak ben bir dr eşiyim ve özelde yapılan tüm aşılamalar geçerli ben bizzat konuştum sakın aklını takma ayrıca zeynep kamilde arkadaşım 3 sene bekledi bence oraya sakın gitme onlar cidden moral bozuyolar şimdi biz özelde aşılama yaptırdık ya tüp bebek için de devlette yaptırcam diyosanda onlar raporları gönderip tedaviye siz devam edin diyolar yani aşılamalar geçerli merak etme ben bu işin içindeyim hergün kadın doğumcularla konuşuyoruz yani içini ferah tut ama kesinlikle zenep kamile gitme derim canım ve eşim çapadan mezun ve orda da çok başarıyla hallediliyomuş ama tabi senin bileceğin iş her şartta aşılamalar kabul sakınn üzülllmee bebiişiiimmmŞeniz

zenancım
ben de özel üniversite hastanesinde yaptırıyorum ssk dan faydalanıyorum
ben de olmadı tüp bebek merkezi var hastanenin oraya geçicen ssk dan faydalanıcam
canım sen ssk lı değilmisin artık bizler her hastaneden normal yararlanıyoruz
zannetmiyorum canım öyle olsun
bebişkocum daha iyi biliyor
sıkma canını tatlım

Merhaba canım,inşallah iyi bir deneme yaşarsın ve pozitifi yakalarsın.
Yat dinlen aşılama sonrası,normal yaşantında fazla ağır kaldırma.
Bol şanslar

Teşekkür ederim canımcığım
Senin gibi bizde bebeğimizin gelişimini yazarız inşallah birgün buraya
Bugün çok özel bir gündü bizim için doktordan mutlu ayrıldık çok şükür eşimin sperm sayısı ve ileri hareketli sayısı 2katına çıkmıştı yedirdiğim şeyler işe yaramış yani bu da şansımızı arttırdı dua ediyorum bebiş tutunsun diye
Desteğin için tekrar teşekkürler:1hug:

honebaby cim aşılaman şimdiden hayırlı olsun canım
inşallah aşılaman güzel sonuçlanır canım
inşallah canım hepimiz tadarız anneliği
kendine dikkat et canım a.s.

Sağol kayracığım
Listeden anladığım kadarıyla sende aşılama olmuşsun sonuç bekliyorsun sanırım ben daha bugünden acaba tuttumu tutmadımı diye merakdan çıldırıyorum sen nasıl geçirdin canım yaaa :uhm:
inşallah beklemelerimiz sıkıntılarımız endişelerimiz pozitif sonuçla sevince dönüşür:emir_bebek:
Öpüyorum canım:1hug:

Sağol kayracığım
Listeden anladığım kadarıyla sende aşılama olmuşsun sonuç bekliyorsun sanırım ben daha bugünden acaba tuttumu tutmadımı diye merakdan çıldırıyorum sen nasıl geçirdin canım yaaa :uhm:
inşallah beklemelerimiz sıkıntılarımız endişelerimiz pozitif sonuçla sevince dönüşür:emir_bebek:
Öpüyorum canım:1hug:

canım ya beklemesı cok zor gercekten benımde yarın belli olucaktı cumarttesine kaldı bayılıcam heyecandan

canım ya beklemesı cok zor gercekten benımde yarın belli olucaktı cumarttesine kaldı bayılıcam heyecandan

Selam seher
İnşallah cumartesi sonucu aldıktan sonra buraya hamileyim diye yazarsında banada umut olursun canım varmı bir belirti falan
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inş.a.s.

Back
X