- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ilgilendiğin için sağol canım benim hikayem çok uzun tatlicadiarzubu arada doktorlar ne dedi sana sorun ne dediler yani bulabildilermi büyükmüş ya seninki cenini araştırıyorlar bu tür vakalarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilgilendiğin için sağol canım benim hikayem çok uzun tatlicadiarzubu arada doktorlar ne dedi sana sorun ne dediler yani bulabildilermi büyükmüş ya seninki cenini araştırıyorlar bu tür vakalarda
ilgilendiğin için sağol canım benim hikayem çok uzun tatlicadiarzu
Hicran neymiş kıs annenin o sihirli dediği Bitkisel Formul.Ben bu ay denemeyeceğim ama yazarsan sevinirim canım.
Belki evde vardır o otlardan :) Ama yaramla ilgilencem bu hafta, yakılırsa yada dondurulursa sanırım 4 hafta kadar ilişki yasaklanıyormuş.
Ben Hastalaniyorum Kislar Leke Geldi Hadi Bakalim Hayirlisi Maraton Başliyor.......[/QUOTE
Hayırlısı ne diyelim gelme desekte geliyo.Ama hizran bi sor sen annene yarın ya nasıl bi karışım die ben çok merak ettim.sanki bu ay deneyecekmişim gibi heycanlandım :)
Yok yok dinlenecem ben de yaram yakılmazsa evde deneriz artık aşılamayı :))
darkinlife canım üzülme sen kıyamm sana valla annemdem aliim tarfifi bana yapazak galiba pazartesi ilk iş siteye koycam nasıl yapıldığını ne konulduğunu hespiciğini yazcam valla merak etme burda kardeş değilmiyiz ayol senin annen benim annem benim annem senin annen .şans işte benimkinin anasıda böyle bilirmişte ondan biliyor yoksa benimkide pek böle şeylere meraklı diiil yanii :) ananem müthiş bir kadın ayaklı doktor fakat hasta ayaklarından yatalak kadın 70 yaşında yıprandı artık zaten karar verdim alcam kalem kağıt bütün bilgileriniz alcam ondan kaydeticem kıymetli bilgiler bunlar çünki oda babasından almış herşeyini oda müthişmiş herkes ona gelirmiş rahmetli yşarken
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
yahu millet neredesiniz yahu giriyom çıkıyom kimseler yok
Bu arada keçiboynuzu pekmezini buldu eşim bugün başladı.Keçi boynuzu suyu iğrençte biraz..
Bakalım faydası olur belki ...