Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hicran neymiş kıs annenin o sihirli dediği Bitkisel Formul.Ben bu ay denemeyeceğim ama yazarsan sevinirim canım.
Belki evde vardır o otlardan :) Ama yaramla ilgilencem bu hafta, yakılırsa yada dondurulursa sanırım 4 hafta kadar ilişki yasaklanıyormuş.

Hicran neymiş kıs annenin o sihirli dediği Bitkisel Formul.Ben bu ay denemeyeceğim ama yazarsan sevinirim canım.
Belki evde vardır o otlardan :) Ama yaramla ilgilencem bu hafta, yakılırsa yada dondurulursa sanırım 4 hafta kadar ilişki yasaklanıyormuş.

CANIM ANNEM HAZIRLIYORMUŞ ŞUAN BENİM ADETİM BİTTİĞİNDE YAPMAYA GELCEK TEK TEK YAZCAM MUTLAKA MERAK ETMEYİN

Ben Hastalaniyorum Kislar Leke Geldi Hadi Bakalim Hayirlisi Maraton Başliyor.......[/QUOTE

Hayırlısı ne diyelim gelme desekte geliyo.Ama hizran bi sor sen annene yarın ya nasıl bi karışım die ben çok merak ettim.sanki bu ay deneyecekmişim gibi heycanlandım :)
Yok yok dinlenecem ben de yaram yakılmazsa evde deneriz artık aşılamayı :))

darkinlife canım üzülme sen kıyamm sana valla annemdem aliim tarfifi bana yapazak galiba pazartesi ilk iş siteye koycam nasıl yapıldığını ne konulduğunu hespiciğini yazcam valla merak etme burda kardeş değilmiyiz ayol senin annen benim annem benim annem senin annen .şans işte benimkinin anasıda böyle bilirmişte ondan biliyor yoksa benimkide pek böle şeylere meraklı diiil yanii :) ananem müthiş bir kadın ayaklı doktor fakat hasta ayaklarından yatalak kadın 70 yaşında yıprandı artık zaten karar verdim alcam kalem kağıt bütün bilgileriniz alcam ondan kaydeticem kıymetli bilgiler bunlar çünki oda babasından almış herşeyini oda müthişmiş herkes ona gelirmiş rahmetli yşarken

darkinlife canım üzülme sen kıyamm sana valla annemdem aliim tarfifi bana yapazak galiba pazartesi ilk iş siteye koycam nasıl yapıldığını ne konulduğunu hespiciğini yazcam valla merak etme burda kardeş değilmiyiz ayol senin annen benim annem benim annem senin annen .şans işte benimkinin anasıda böyle bilirmişte ondan biliyor yoksa benimkide pek böle şeylere meraklı diiil yanii :) ananem müthiş bir kadın ayaklı doktor fakat hasta ayaklarından yatalak kadın 70 yaşında yıprandı artık zaten karar verdim alcam kalem kağıt bütün bilgileriniz alcam ondan kaydeticem kıymetli bilgiler bunlar çünki oda babasından almış herşeyini oda müthişmiş herkes ona gelirmiş rahmetli yşarken

Sağol canım merakla bekliyorum.Herşeyi deneyelim de biz tedavimizide görerek, allahın izniyle olur inşallah bi gün belki..

Hoşgeldin Bakgun aramıza.Sen de bebiş istiyorsun sanırım.İnşallah hepimiz yaşarız o duyguyu.Süreçlerini yazarsan ışık olur bizden sonrakilere belki.Gerçi ben daha hedefe ulaşamadım ya olsun ulaşırım elbet bi gün.Dilerim çok beklemeyiz.

:1hug:a.s.:kahve:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.

yahu millet neredesiniz yahu giriyom çıkıyom kimseler yok

Ya hicrancım bende geliyorum da sitede sorun olunca okuyamıyorum yazılanları ve cevap yazamıyorum.Bugünlerde sorun var heralde sitede.bende giriş yapmıyorum burda ama cevap yazmıyo sanılmasın diye.Nasılsın sen bakalım ;)
Annen geldimi okuyamadım şimdi bakayım o sayfana.

DARKİNLİFE
iyiyim canım saol sadece göğüslerimden şikayetçiyim kasıklarımda fazla bişi kalmadı hafif ağrılar dışında ama göğisler çok fenaaa acıyor yaaa geçmedi bu ilaçların etkisi 2-3 ay sürer miş zaten.bu arada annem geldi verdim tarifi bakalım nolcek
Hamilelik Için Alternatif Tip Formülleri başlığında

slm arkadaşlar bende 6 senelik evliğim benimde bebişim yok.1 ci aşılama yaptırdım tutmadı.şimdi ikincisi denencek bugün kontrole gittim yumurtalar olgunlaşmış çatlatma iğnesi verdi cuma günü aşılama yapılacak hadi hayırlısı
allah hepimize nasip etsin

Bu arada keçiboynuzu pekmezini buldu eşim bugün başladı.Keçi boynuzu suyu iğrençte biraz..
Bakalım faydası olur belki ...

kızlar keçi boynuzu suyu daha çok yararlıymış benim eşim şu anda keçi boynuzu suyu içiyor.1 aydır içiyor bakalım cuma günkü sprem testinde çıkacak sonuç yaradı mı?yaramadımı?

benimde aşılama tutmadı...hiç göğüslerim ağrımadı ve şişmedi....bu aşılamayı yaptırmadan önceki her adetimden önce göğüsleri şişerdi bu sefer tık yok...ben de ondan dolayı pek ümidim yoktu zaten..yarın tekrar doktora gidiyorum..

2 kere yaptırdık cnm ama sonuçlar yanlış gibi.5 gün içinde 10 milyon artış oldu.Özel hastane ii değil dedi ztn dr.Özel laboratuarda sadece sperm uzmanı tarafından değerlendirilmesi gerekiyormuş.Özelde öyle değil tek bi laborant hepsine bakıyor.bu yüzden de pek ii sonuç alınmıyor.

Back
X