E
edefem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
geçmiş olsun darkinlife en kısa zamanda hemen iyileşirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun darkinlife en kısa zamanda hemen iyileşirsin.
Ya bende dün ara ara bulamadım gebelik bölümünde.İyi etmişsin alternatif tıp daha uygun olmuş.Bi bakayım.Bende yaramı yaktırdım
3-4 hafta ilişki yasak dediler.Ya bu ay belki yumurtalarımda geçen aydan dolayı iyi gelişirdi.ama boşa gidecek bi ay daha galiba
geçmiş olsun bu arada.Boş ver ağrısınlar ilaçların etkisindendir.Gelişmeler yolunda demek bu :)
geçmiş olsun canım umarım önümüzdeki ay olur ben bu ay dr gitmedim diye çok rahatım aşılamadan sonra beklemek ölüm gibi geliyo..belki rahat olursak tutar bide geçen gün aşılamadan sonra tüplerin açıldığını öğrendim belki aşılama olmadan tuttururuz .
darkinlife canim sen neye kararverdin 3. asilamani geciktirme bence!!!
insallah allah kucaginizi bos birakmasin hicbirinizin!!!!
slm kızlar bugün ikinci aşılama yapıldı.hayırlısı olsun inş.tutar.çatlama iğnesi olduktan sonra karnım davul gibi oldu.birde aşılama yapılacağı saatte bir karın ağrısı oldu çok fena doktorumda çok iyi dedi demekki yumurtalıklar çatlıyor dedi. ama bir hayli karın ağrısı çektim.inş doktorun dediği gibidir. çektiklerim boş olmaz allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
iğnenin içeriğini okudum dün akşam..yumurtaları geliştirmekle kalmayıp rahimi gebeliğe hazırlıyomuş aynı zamanda..daha iyi olacak inşallah bu sefer...
slm kızlar bugün ikinci aşılama yapıldı.hayırlısı olsun inş.tutar.çatlama iğnesi olduktan sonra karnım davul gibi oldu.birde aşılama yapılacağı saatte bir karın ağrısı oldu çok fena doktorumda çok iyi dedi demekki yumurtalıklar çatlıyor dedi. ama bir hayli karın ağrısı çektim.inş doktorun dediği gibidir. çektiklerim boş olmaz allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
DARKİNLİFE
slm canım karşılaşamıyoruz nasılsın nası oldun yaran yani dikkat et kendine aşılama için kendini bakıma al :)
Nasıl olayım sürekli akıntı var yakmadan dolayı.Bakımdayım bakalım
Sen nasılsın sıcak tut kendini.a.s.
iyiyim çok şükür bekliyorum bakalım adetimi olduktan sonra bakalım denicem yine .ama doktoruma sormayı düşünüyorum hesaplatıcam tüp bebek neye mal oluyor diye ssk yı kullanmak için 2 defa daha aşılamaya dayanamıcam galiba bakıcam ya olursa fiyat uygunsa yapcam .enazından embriyo oluşuyor ya önce şans çok
yaktıktan sonra sana bir fitil verdimi ilaç falan .bende 10 yıl kadar önce yara yaktırmıştım ozaman banada verdiler.birşey hissettinmi yakılırken ben çok korkmuştum ama hissetmemiştim.ilginç gelmişti