E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.541
umarım tutar bende ama yazılanları okudukça hiç ümidim kalmadı ama sizler gibi bende veririm mücadelemi napalıım kader :çok üzgünüm: en azından sizler sayesinde önümdeki şamalar konusunda tecrübe sahibi oluyorum:1rolleyes:
3. aşılaman umarım en güzel şekilde sonuçlanır ve artık bu zorlu mücadelen biter cnm..Dualarım seninlee yerimseniben
evet haklısın arkadaşım daha yolun başındayım.. Umarım uzun bi maraton olmaz sırnaşık şey Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..
Hoşbulduk bu arada.. aranızda olmak ve sizlerle payşalımda bulunmak çok güzel..
Öpüyorum seni ze_nannncıım :1hug:
Arkadaşlar, eski sayfalara bakarken gözüme çarptı çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim. Eski üyeler okumuş olabilir, yenilere ümit olur inşallah :1hug:
ALLAHIM;
Benimdir diyebileceğim
gözleri elleri yumuk
bedeni ve kalbi küçücük,
dünyadan habersiz
Anneliği tattıracak sağlıklı,sıhatli bir melek ver.....
ALLAHIM bir melek yerleştir içime....
bir melek ver ki umut olsun
bir melek yerleştir içime.....
kokusunu hissedeyim bağrımda,
bir melek gönder Rabbimgülüşünü göreyim..
çaresiz ne istediğini telafuz edemeden " ağlayışını duyayım"
anne baba deyişini duyalım
hayat arkadaşımla...
bir melek gönder ALLAHIM evimize ,
huzur olsun ayışığıgibi doğsun aydınlatsın bizi
bir melek ver ALLAHIM oyunlar oynayalım..
sana el açıp dualar edelim birlikte
cnm asla senı umutsuzluğa düşürmek için anlatmadım yani Bilmeni istedim tecrübelerimizi ve ilaçların etki etmezde hamiş kalmazsan beterin beteri var die kendi durumumu yazdımmm :roflol: hem aramızda 1. 2. aşılamada hamiş kalan var tedaviye ara verip o arada hamiş kalan var yani umutsuz Olma hem burdaki tüm arkidişler birbirinde cicidie inan bana hepsi kanatsız Bi melek gibiler daraldığında sanada hepimiz yardımc oluruz sen ilaçlarını iç Umarım herşey Güsel
favourite arkadaşım inşallah tedavin fazla uzamadan hamiş kalırsın stresten uzak dur düzenli beslen biz pko larda şeker beyaz ekmek vs yasak biliyosun.kilo almamamız lazım.1 kilo alımı bile yumurtlamayı etkiliyo.şansın bol olsun canım.
Arkadaşlar, eski sayfalara bakarken gözüme çarptı çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim. Eski üyeler okumuş olabilir, yenilere ümit olur inşallah :1hug:
kızlar buda benden ilk kez bende uzak olan bebeğime şiir yazdımmmm içimden geçti kağıda döktüm :a015:
bir küçük can diliyorum rabbimden
ne gözü maviş olsun diyorum ne saçları kara
ne erkek olsun diyorum ne de kız
sadece yarama merhem dertlerime deva Olsun diyorum
bir küçük melek diliyorum rabbimden
aşkımızın mis kokulu meyvesi olsun diyorum
gözümün nuru evmin minik kuşu olsun diyorum
bir küçük yürek istiyorum rabbimden
yüreğime umut benliğime can verir
sabahlarıma anlam gecelerime ışık olur diyorum
bir küçük bebek diliyorum rabbimden
içimde gün be gün büyür
eli mis yüzü mis kokar yuvama nur dağıtır diyorum
evet minicik Bir CAN diliyorum minicik bir melek istiyorum :a015:
Selam Kızlar.
Ben hala bekliyorum reglimi.Sanki başlayacak gibi oldu ama yok.Ne bileyim ufff ya.
muhteşem bir şiir olmuş canım ne kadar güzel anlatmışsın hissettiklerimizi.biz galiba hemen hemen aynı zamanda evlendik ben bu ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hemen alırsın bu güzel haberi.a.s.
senağlama süpersin yaaa........ senağlama
kızlar buda benden ilk kez bende uzak olan bebeğime şiir yazdımmmm içimden geçti kağıda döktüm :a015:
bir küçük can diliyorum rabbimden
ne gözü maviş olsun diyorum ne saçları kara
ne erkek olsun diyorum ne de kız
sadece yarama merhem dertlerime deva Olsun diyorum
bir küçük melek diliyorum rabbimden
aşkımızın mis kokulu meyvesi olsun diyorum
gözümün nuru evmin minik kuşu olsun diyorum
bir küçük yürek istiyorum rabbimden
yüreğime umut benliğime can verir
sabahlarıma anlam gecelerime ışık olur diyorum
bir küçük bebek diliyorum rabbimden
içimde gün be gün büyür
eli mis yüzü mis kokar yuvama nur dağıtır diyorum
evet minicik Bir CAN diliyorum minicik bir melek istiyorum :a015:
favourite canım ben gonaphane kullanmadım aynı içeriklikte klomen kullandım.bi yan etkisini görmedim etkisinide görmedim :)))inşallah sende faydalı olur canım bol bol yumoşların olur büyürler çatlarlar ve bebişler geliiiiiir.benim bi arkadaşım aynı bu tedaviyle yumurta takibi sonucu hamiş kaldı ve şuan ikizlerini doğurdu.haaaa çoğul gebelik yan etkisi:))))
saol cnm ya bian geldi işte oyle
Zenancım eline, yüreğine sağlık canım, diğer yazının etkisini üzerimden atamamışken buda süper oldu yoğun duygu seli yaşıyorum şuan:1shok:
Allah tez zamanda hepimizin meleklerini nasip etsin, onların o güzel kokusunu bize tattırsın inşallah
ze naaaaaaaaaaaaaaaaan çok güzeeel ellerine yüreğine sağlık canım.
saolun kızlarrr nebilim ya öyle Geldi işte kağıda döktümbuay aşılama olcam ya yine duygusallaştım bide bu hormon ilaçları boyle yapıo
favourite canım ben gonaphane kullanmadım aynı içeriklikte klomen kullandım.bi yan etkisini görmedim etkisinide görmedim :)))inşallah sende faydalı olur canım bol bol yumoşların olur büyürler çatlarlar ve bebişler geliiiiiir.benim bi arkadaşım aynı bu tedaviyle yumurta takibi sonucu hamiş kaldı ve şuan ikizlerini doğurdu.haaaa çoğul gebelik yan etkisi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?