Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tutmadı canım ve kistler olustu doktor iç kanama gecırcekmısın nerdeyse dedi korktum bende tup bebegın tutması daha yuksek deyılmı

bişey sormak istiyorum birde sana.kist oluşumunun nasıl belirtileri var.nedenmi sordum.belki benim önceki yazılarımı okuma fırsatı bulmuşsundur.benimde 24 nisanda ilk aşılamam yapıldı.13.gün adet oldum.bugün adetimin 9.günü ve damla damla koyu renkli kanama geliyo benden.10 mayısta da gebelik testi için gidecektim.kanama olunca gitmedim.sonra doktoru aradım bana kan testi yaptır dedi dış gebelik riskine karşı.ben hala yaptırmadım.kanama damla damla devam edince tedirgin de oldum.ne düşüneceğimi şaşırdım.

canım bendede o kdar cok belırtı olmustukı doktorum bana ıkız yada ucuz olursa şaşma demişti tutmayınca okadar cok yıkıldımkıoyuzden bu belırtılerı takma kafana belırtıde olmayabılır canım

benımde kanamam olmustu bır ıkı damla çok gaz yapıyordu bana aşılama yapıldıktan sonra gece rahat uyuyamıyordum regl ır olunca bayıldım çok agrım oldu sıddetlı derecede serum taktılar hastanede sonra ultrasona gırdım baska bı doktora gıttım doktor sasırdı gorunce okdar cok kıst sarmıskı heryerımı iç kanama gecırcekmıssın nerdeyse dedi çok korktum ve cok agladım çok sukur dun tedavım bıttı ve kurtuldum kıstlerden

evet biliyorum canım ilk aşılamada hiç belirtilere dikkat etmemiştim acemiliğe denk gelmişti şimdi herşeyi anlamlandırmaya çalışıyorum ben de geçenkinde 13 günde regl olmuştum bugün 9 gün acaba gene öylemi diyorum yani normal mi ağrının olması

hayal kırıklığı bir de yüzümde ve omuzlarımda normalden fazla sivilce çıktı acaba ilaç ya da jel mi yapıyor

canım aslını söylemek gerekirse ben kk ya üye olduktan sonra ufkum açıldı diyebilirim.yani bilmediğim çok şey öğrendim kısa sürede.ama şu varki benim ilk aşılama tutmadı biliyorsun.doktor bana jel falan da vermemişti.ayrıca o adet olacakmış gibi sancıları aşılamanın ilk gününden itibaren çektim ben.yani umarım herşey gönlüne göre olur.en kısa sürede bize o güzel haberi verirsin.çünkü bişey söylemek o kadar zor ki.hepimizin yaşadığı şeyler hemen hemen birbirinin aynısı ama sonucu hiçbirimiz kestiremiyoruz.ama inan bana sabrımızın sonucunu alıcaz en kısa sürede.sana bol şans canım.bütün dualarım burdaki herkes için. iyi geceler.

bir de naz anesteziyle ilişkiye girdik demişsin ya doktor bana da bir ilaç vermişti ama ben yarım dozla bile on dakika içinde uykuya dalıyordum faydası olyor mu o ilacın çünkü ben de çok kasıyorum kendimi doktora kan ter döktürüyorum ultrasonla bakarken aşıla yaparken

doktor uyku ilacı değil bu demişti yarı narkoz etkisi yaratan bir ilaç ama beni hemen uyuttu bir de ağrı kesici iğne vermişti ilikide 1 saat önce yaptır diye ama ben uyuyunca olmamıştı istanbulda cem keçe diye bir cinsel terapist psikolg var ona gittin mi vajinismusta iyiymiş kistleri yumurta geliştirici iğnelerin yapabildiği söyleniyoe seninkide ondan mı olmuş

bilmiyorum doktor bana bir tane kendisi vermişti yarımını iç demişti bu ne dediğimde diazem türevi birşey demişti yeşil reçeteli bir ilaçtır herhalde doktoruna sor şu an alamıyorum aşılama olduğum için ama bu ilaç ta bir çözüm değil aslında ama ne yapacaksın birazcık yol katettim inşallah sende bu derdi bilmeyen anlayamaz canım iyi geceler canının sıkma hiç birşey için moralini yüksek tut gene görüşelim ben hergün akşamları buraya gimeye çalışıyorum doktor aşılam derse de öncelikle onu tercih et bence çünkü tekrarlayan aşılamalarda şansın artıyormuş tüp bebiş de garanti yok şansın yüksek tabiki aşılamaya göre

Ben gittim kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Doktoru aradım sordum dedi ki cumaya kadar bekle gelmezse bir daha yaptır.Gelirse gel göreceğim seni dedi.
Hayırlısı bakalım.

oylemi cnm neyse hayırlısı Olsun ama birazdaha bekle bakalım..olamadı 2.ve 3.aşılama şansın var :))

aaa güleNim hoşgeldin senı görmek Burda çok Gusel..

biz hiç dusunmuyorduk çocuk ozaman oyuzden eşim hiç yapmadı ama şimdi regl bıtsın denicez onuda bakalım hayırlısı

cnm biliyorum vajinismus hakaten zor bir olay ama eşinide biraz düşün belkide Doğal yolla hamiş kabilirisin tüpbebek De garanti değil bunu Bil. garanti gözüyle bakarsan ve olmazsa çok yıkılısın ben 2aşılama Daha dene derim ve kistler oluştu başka bi doktor bakınca gördü iç kanam geçirecekmişim neredeyse demişin ve bunu sana Aşılama yapan doktorun aşılama olumsuz olduktansonra ultrason muanesinde Görmedimi ?? bence doktorundada haat var gibi geliyor..
ama bence biraz daha çabala zaten anestezi ile ilişki olmuş daha evvel Biraz Daha sık dişini ve sorunda yok ikimzide diyorsun belkide doğal yolla olur
inan bebek tedavisi senın şuan yaşadığın Vajinismustan daha yıkıcı ve üzücü
Cnm herşey Gönlünce olsun umarım enkısa zamanda bi bebiş sahibi Olursun :asigim:

saol canım tesekkur ederım 26 sında gıdıcem bakalım o ne derse onu yapıcam tamam canım gorusuruz yıne ihşallah tutar aşılaman iyi geceler

inşallah herşey daha ii olur ayın 26 sından sonra yerimseniben Bolşans

Etmemmi canım daha az önce siteye girmeden hepimize dua ettim.Sizlerde beni unutmayın,sağlıklı bir bebeğim olsun inşallah.Hepinizin kucağı tez zamanda dolsun inşallah.
Bebeiş iyi gibi bakalım.Cuma kontrole gideceğim.Umarım iyi çıkar.

Saol tatlişkom duaların içinnnnnnn
bebiş ii bence ayy yumukyumuk elli
DARISI TÜM BEBİŞ İSTEYENLERE..

Sevgi pıtırcıklarııııı günaydınnnn:1hug::
Naılsınız bakalım keyifler nasıl, hadi bakalım hepinize benden birer kahve :içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…