- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.501
tutmadı canım ve kistler olustu doktor iç kanama gecırcekmısın nerdeyse dedi korktum bende tup bebegın tutması daha yuksek deyılmı
hayal kırıklığı bir de yüzümde ve omuzlarımda normalden fazla sivilce çıktı acaba ilaç ya da jel mi yapıyor
Ben gittim kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Doktoru aradım sordum dedi ki cumaya kadar bekle gelmezse bir daha yaptır.Gelirse gel göreceğim seni dedi.
Hayırlısı bakalım.
kızlar haklısınız sizleri ihmal ettim,3,5 aydır pek giremiyorum kulübe.ama sanmayın hamiş kaldı bizimle işi bitti diye.benim en büyük destekçilerim ve dert ortaklarım sizlersiniz.aşılama ile hamiş kaldım allaha şükür ikincide tuttu.3 ayım zor geçti ama rahatım artık.tabi unutanlar vardır birde pkoluyum.kanallarım tıkanıktı laparoskopi ile açıldı.çok zor evrelerden geçtim ama en sonunda kafamı rahatlatınca oldu.önce çok stres yapmıştım ama en son aşılamada çok takmadım kafamı dağıttım ve oldu.dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
biz hiç dusunmuyorduk çocuk ozaman oyuzden eşim hiç yapmadı ama şimdi regl bıtsın denicez onuda bakalım hayırlısı
saol canım tesekkur ederım 26 sında gıdıcem bakalım o ne derse onu yapıcam tamam canım gorusuruz yıne ihşallah tutar aşılaman iyi geceler
Sevgi pıtırcıklarııııı günaydınnnn:1hug::
Naılsınız bakalım keyifler nasıl, hadi bakalım hepinize benden birer kahve :içelim::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?