Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde korktuğum gibi acımadı sadece bi kez acı hissettim o da fazla değil.İlaç fitil vermiyorum dedi bana.zaten yarayı yakmasakta olur dedi.Ama ben çok acı çektiğimden yaktırdım.Belkide yara var diye birazda psikolojiktir ağrı :P
Canım düşük oluyorsa sen yine aşılamadan şaşma derim.Düşerse en azından aşılama diye üzülmezsin çok fazla.Ama tüpten sonra düşerse daha çok üzülürsün.
Kaç düşük yaşadın?
Sayı olarak fazlaysa araştırılmadımı nedeni?
Önce nedeni araştırılsa iyi olur heralde.

3 düşük oldu benim ve araştırmadıkları şey kalmadı eşimide benide genetikleri falan dahi baktılar bana rahim filmi sonra histereskopi çekildi tüplerde normal hiç bişii yok eşimin spermleri biraz düşük ama çok diil standardın altında sadece 40 milyon muş bakalım bilmiyorum ya düşüklerden sonra hamile kalma şansın azalıyor ya ondan düşündüm tüp bebeği ben 2.düşükten sonra 7 ay korunmadım ama hamile kalamadım sonra yumurtlama için bir hap kullandım o ay hamile kaldım ama 3.düşük te oldu malesef 5-6 hafta yaşıyor ancak sonrası hüsran.bende anlamadım bu işten bişii

3 düşük oldu benim ve araştırmadıkları şey kalmadı eşimide benide genetikleri falan dahi baktılar bana rahim filmi sonra histereskopi çekildi tüplerde normal hiç bişii yok eşimin spermleri biraz düşük ama çok diil standardın altında sadece 40 milyon muş bakalım bilmiyorum ya düşüklerden sonra hamile kalma şansın azalıyor ya ondan düşündüm tüp bebeği ben 2.düşükten sonra 7 ay korunmadım ama hamile kalamadım sonra yumurtlama için bir hap kullandım o ay hamile kaldım ama 3.düşük te oldu malesef 5-6 hafta yaşıyor ancak sonrası hüsran.bende anlamadım bu işten bişii

Canım olup 5-6 haftadan sonra düşüyorsa tüple değişen bişey olacağını sanmıyorum açıkcası.Benim kuzeniminde arka arkaya düşüklerden sonra bebişi oldu.Onun 3 kere felan oldu heralde düşük olayı.Ama onda üre vardı ondan olmuş olabilir.Sen de her türlü kontrollerini yaptırmışsın.İnsan bedeni sağlıklı olmayan bebekleri düşürürmüş diye biliyorum, ama üst üste olunca beden normalide atabiliyor galiba.
Bol dua edeceğiz senin için başka elimizden gelen yok anlaşılan.Doktorlar bişey bulsa hiç olmazsa tedavi edilirdi.Ama böyle sebebini bilmemek çok zordur.
Var dimi senin başka bebeğin??
a.s.

iyiyim canim iyi gidiyor mide bulantilarim falan basladi halsizlikde var ama olsun bebisim icin katlanirim!!!

Bunlar rahatsızlıkların en güzelidir eminim.
Ben hamile değilim ama benim de başım dönüyor midem bulanıyor.Keşke bebek olsa da bulansaydı :)
Katlan tabi canım Allah daha fazlasını vermesin.En büyük şikayetin bunlar olsun.Hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin Allah.Kendine iyi bak bebişe de ;)
:1hug:

Canım olup 5-6 haftadan sonra düşüyorsa tüple değişen bişey olacağını sanmıyorum açıkcası.Benim kuzeniminde arka arkaya düşüklerden sonra bebişi oldu.Onun 3 kere felan oldu heralde düşük olayı.Ama onda üre vardı ondan olmuş olabilir.Sen de her türlü kontrollerini yaptırmışsın.İnsan bedeni sağlıklı olmayan bebekleri düşürürmüş diye biliyorum, ama üst üste olunca beden normalide atabiliyor galiba.
Bol dua edeceğiz senin için başka elimizden gelen yok anlaşılan.Doktorlar bişey bulsa hiç olmazsa tedavi edilirdi.Ama böyle sebebini bilmemek çok zordur.
Var dimi senin başka bebeğin??
a.s.

aynen öyle canım sorun olsa dert ediniriz olmaz uğraşırız nedeni bulunmaz nasıl iş bende anlamadım tüm tetkikler yapıldı yok yok yok eşimin spermlerinde sadece hareketlilik ve sayı standartın altında dendi ama kötü değil dediler .nebiliim işte.evet bir kızım var 13 yaşında ama bu ikinci evliliğim benim eşimin ilk evliliği çocuğu olsun istiyor haliyle benim kızıda kendi kızı gibi seviyor ama e başka tabiii.bende istiyorum bebişim olsun valla allah nasip ederse olur olmaz ikinciye de hazırlanıcam öle ara falan vermek yok fazla :)

iyiyim canim iyi gidiyor mide bulantilarim falan basladi halsizlikde var ama olsun bebisim icin katlanirim!!!

slm canım allah yardımcın olsun ama gerçekten güzel sıkıntılar seninkiler ne hoş hamilesinki bunları yaşıyorsun.allah tamamına erdirsin inşallah.sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bir evladın dünyaya gelsin inşallah.

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende 5yıllık evliyim ve bütün çabalarımıza rağmen hala mutluluğumuzun meyvesini alamadık.sizlerdenim yani.çok zor ve yorucu 4yılım doktorlarda geçti.fakat sonuç yok.aşılama tüp bebek hepsini denedik.1.5yıldırda hiç doktora gitmedik.herhangi bir sorunda bulunamadı.açıklanamayan infertilite.ama ben inanıyorumki herşeyin bir sebebi var.Allah hiçbirşeyi sebepsiz yaratmamıştır.mutlaka bir sebebi var.ama bizdaha bulamadık.benim inancım bu.çok yorulduk eşim ve ben.ama araştırmaya devam ediyorum bırakmıcam bi sebep bulunana kadar ne gerekiyorsa yapıcam.sizleri o kadar iyi anlıyorumki.yaşadıklarınızı okurken sanki o zor günleri tekrar yaşadım.sakın allahtan ümidinizi kesmeyin.ben hiç kesmedim.olacak biliyorum vakit saat geldiğinde olacak.şunuda unutmayın allah hiçbir emeği karşılıksız bırakmaz.siz elinizden geleni yapın.ben tedavi süresince çok zor günler geçirdim ama sonuç alamayınca 4yılın sonunda artık inandımki bunun bir vakti saati var.ve öyle insanları tanıdımki 40yaşında bir çok sorunu var onun bebeği oldu,veya 48yaşında onun oldu,ben 23yaşındayım ve bizim hiç bi sorun yok,doktorumun da en umutlu olduğu hastasıda bendim fakat bizim olmadı.ve ben bu soruyu doktoruma sordum neden dedim neden sebep neydi.neden tutmadı.hiç bir sebep yok dedi ve ellerini yukarı kaldırdı allah dedi.çünkü hiç bir engel yoktu dedi.ve 100hasta içinde ben en çok beklenendim gebe kalacak olan.dilerim bundan sonra çok daha fazlasını paylaşırız sizlerle kaderdaşlarım....allah yardımcımız olsun canlarım benim....

aynen bedile herşeyin bir vakti saati vardır... benim dr.umda benden çok umutluydu beraber tedaviye başladıklarımızın hepsi hamile kaldı oysaki içlerinde en çabuk tedaviye cevap beklediği bendim... 2. aşılamamdan sonra adet olduğumu söylediğimde çok üzüldü ve sadece 'nasip' diyebildi.
evet bencede nasip... allahım nasip olacağı güne kadar hepimize bu zorluğa katlanma gücü versin....

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende 5yıllık evliyim ve bütün çabalarımıza rağmen hala mutluluğumuzun meyvesini alamadık.sizlerdenim yani.çok zor ve yorucu 4yılım doktorlarda geçti.fakat sonuç yok.aşılama tüp bebek hepsini denedik.1.5yıldırda hiç doktora gitmedik.herhangi bir sorunda bulunamadı.açıklanamayan infertilite.ama ben inanıyorumki herşeyin bir sebebi var.Allah hiçbirşeyi sebepsiz yaratmamıştır.mutlaka bir sebebi var.ama bizdaha bulamadık.benim inancım bu.çok yorulduk eşim ve ben.ama araştırmaya devam ediyorum bırakmıcam bi sebep bulunana kadar ne gerekiyorsa yapıcam.sizleri o kadar iyi anlıyorumki.yaşadıklarınızı okurken sanki o zor günleri tekrar yaşadım.sakın allahtan ümidinizi kesmeyin.ben hiç kesmedim.olacak biliyorum vakit saat geldiğinde olacak.şunuda unutmayın allah hiçbir emeği karşılıksız bırakmaz.siz elinizden geleni yapın.ben tedavi süresince çok zor günler geçirdim ama sonuç alamayınca 4yılın sonunda artık inandımki bunun bir vakti saati var.ve öyle insanları tanıdımki 40yaşında bir çok sorunu var onun bebeği oldu,veya 48yaşında onun oldu,ben 23yaşındayım ve bizim hiç bi sorun yok,doktorumun da en umutlu olduğu hastasıda bendim fakat bizim olmadı.ve ben bu soruyu doktoruma sordum neden dedim neden sebep neydi.neden tutmadı.hiç bir sebep yok dedi ve ellerini yukarı kaldırdı allah dedi.çünkü hiç bir engel yoktu dedi.ve 100hasta içinde ben en çok beklenendim gebe kalacak olan.dilerim bundan sonra çok daha fazlasını paylaşırız sizlerle kaderdaşlarım....allah yardımcımız olsun canlarım benim....

öncelikle hşgeldin canım.yaşında gençmiş bayağı erken evlendin heralde .moralini bozma hem 1.5 yıldır hiç gitmemişsin tıp hergün gelişiyor birdaha dene tüpbebek olayını.vazgeçme düş peşine bebişinin.

bak ben 3,5 yıldır evliyim 2 senedir deniyorum 3 düşük oldu ve bu ikinci evliliğim ilk eşimden 1 kızım var ama şimdi olmuyor düşüklerden sonra da hamile kalamadım aşılama yapıldı.olmadı şimdi 2.aşılama için gün sayıyom nedeni de bilinmiyor bir sürü para ve zaman harcadım ama yılmadım..denicen gülüm denicen beterin beteri vardır deyip şükredicen .nasibin nezamansa allah ozaman verir merak etme sabret azimle denemeye devam et.

Arkadaşlar Ben Yeni Kayit Oldum Bu Siteye Aşilamayla Ilgili Ayrintili Bilgi Verirseniz Sevinirim. şu An Puregon Diye Bi Iğne Kullaniyorum P.tesi Aşilama Olcak

Daha Sonra çatlatma Iğnesi Vurduruyorsun 36 Saat Sonra Dr Seni Cağracak Eşinle Birlikte Eşinin Spermleri Alinip Yikanacak Daha Sonra Aşilama Yapilacak

Back
X