- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.921
arkadaşlar herkese merhabalar.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.ayın 14 de.ama o günden beri çok kasık ve bel ağrım var.ağrıdıkça morelim bozuluyor.bugün dayanamayıp test yaptım ama negatif.bugün aşılamadan sonra 11.günüm testte çıkarmıydı acaba.çok morelim bozuk banada yardımcı olun senağlama
canım benimde salı günü 2asılamam olacak allah hakkımızda hayırlısını versin
hamile olan bi insanında ağrısı olabilirmi acba normalmidirki
Hayırlısı canım,ama adet olmazsan kan testi yaptır mutlaka.KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GÜNAYDIN GÜZEL BİR HAFTASONU DİLİYORUM HEPİNİZEEE.
BİR BİLMECEM VAR SİZLEREE HAYDİ SORAYIM SORAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ YAPILIR ACABA NEDİR NEDİR TEK ÇİZGİ DEYİNCE AKLA HEMEN ONUN ADI GELİR NEGATİF TEST NEGATİF TEST:))))))
SONUÇ NEGATİF ARKADAŞLAR SABAH EVDE TEST YAPTIM HİÇ ÜZÜLMEDİM GECİKME KİSTLERDEN BEKLİYORDUM BEN ZATEN.1 HAFTA DAHA BEKLEYİM BEN
ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
11. gün çok erken ama.Bence 2 gün sonra sen kan testi yaptır.arkadaşlar herkese merhabalar.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.ayın 14 de.ama o günden beri çok kasık ve bel ağrım var.ağrıdıkça morelim bozuluyor.bugün dayanamayıp test yaptım ama negatif.bugün aşılamadan sonra 11.günüm testte çıkarmıydı acaba.çok morelim bozuk banada yardımcı olun senağlama
kızlar yumurtalarımızn daha iyi büyümesi için ben ıspanak yenmeliymiş jenifir lopezin dr söylemiş kadın çig ıspanak yiyormuştu gazeteden okumuştum.fisfisfissizin böyle bildiginiz var mı kimi bal tarçın çörekotu karışımı yapın 3 çay kaşıgı yiyin diyor. dr söyledigi agrı kesiciler ve ekinazya Ginko biloba ve Echinacea purpura içeren ilaçların yumurta ve sperm fonksiyonlarını olumsuz yönde etkiliyormuş.bende 13 mayısta aşılama yaptırdım.sonuç ne zaman belli olur sizce.korkuyorum yaaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?