Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım moralini bozma lütfen kolay değil bu süreci yaşamak doktor 14 gün sonra yaptır demişti bana testi 12.günde bile çıkbiliyormuş ama sen kan testimi yaptırdın yoksa idrar mıen garantisi kanda beta hcg ye baktırman Allah hakkında hayırlısını versin

hamile olan bi insanında ağrısı olabilirmi acba normalmidirki

canım normalde kadınlar hamile kalıyo 2 aylık falan oluyo hala hamile olduklarını anlamıyorlar, istisnaen ağrı, adet görme vs olabiliyo, bence hamile değilsin ama ALLAH'tan umut kesilmez.bence sen yine olmadı de kalbine (dinletebilirsen) bir sonrakine hazırla psikolojini varsa da sürpriz olsun.herşey moralle alakalı bunu unutma kafandan sil at:teselli:

idrarda baktım canım ben sabah yaptım ama negatif.canım çok sıkıldı.zaten aşılama olduğum günden beri ağrım hiç dinmedi.nebiçim iş anlamış değilim.zaten oktorum spekulumu takarken kanattı bayağı.o canımı dahadasıktı.napıcam şimdi bilmiyorum.ayın 30 a adet olmam gerekiyor.senin aşılamaların nasıl oldu arkadaşım.

olabilir tabiki bebeğin rahime yerleşme ağrıları olabilirmiş hatta benim ablam hamileyken 2 ay adet kanamasına benzer kanaması olmuştu ben kanamamın olduğunu gördüğümde 12.günde acaba ben de ablam gibi olacak dedim ama benimki normal adetti tutmadı yani bir de canım aşılamda normal birleşmeden daha fazla bir şans vermiyor doktorlar tutma şansı %15-20 gibi. çok kafaya takma kimisni tutuyor ağrısı oluyor kiminin tutmuyor ağrısı oluyor ya da hiç ağrısı olmadan hamile olanlar bile vardır herhalde sen kan testi yaptır idrar yanıltıcı olabiliyor

salı gününe kadar bekliyim diyorum sonra.sonra kantesti yaptırcam arkadaşım.bu benim ilk aşılamam.daha öncede bir defa klomen ve pregnly kullandım.nornal ilişkide bulunduk.ama yine olmadı.ama rahim filmi falan daha çektirmedim.

ben vajinismusum canım benim aşılamlar baya bir zor oluyor doktor ecel teri döküyor:roflol:ma kanamam falan olmadı hiç aşılama sonrası.bir de arkadaşım hamilelik için bir belirti falan aramamak gerekiyor her ağrını anlamlandırmaya çalışmamak lazım ben 2.de öyle yapmıştım negatifi görünce çok üzülüyor insan o zaman sakin ol kanda baktır ok

Hayırlısı canım,ama adet olmazsan kan testi yaptır mutlaka.

11. gün çok erken ama.Bence 2 gün sonra sen kan testi yaptır.
Ağıların tutup tutmamasıyla pek bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Bünyem zayıf demekki çok ağrı yapmış sende aşılama.

doktorum istedi.bana çok acıyor dediler.o yüzden korktum biraz.bide nerde çekticem filmi.ben izmirde oturuyorum ege üniversitesinde dedi doktorum ama orasıda.2-3ay sonraya randavü veriyormuş.varmı aranızda rahim filimi çekilen biyer izmirde özel bi hastanede olabilir.

çok ağrı yaptı arkadaşım.psikolojimi bozdu bu ağrılar.11 gündür ağrı çekiyorum.artık ağrı kesici bişeyler alıyorum neolrsa olsun dedim artık.nasıl bi iş bu anlamadım.sende de oldumu hiç ağrı.aşılama yaptırdınmı tuttumu hiç senin?

Bende ağrı olmadı seninki gibi.
Sadece spekulum takılırken biraz canım yanardı.O da herkeste olan bişey.

ben aşılama yaptırdım elbette :) Bu konuyu ben açmıştım.Benim aşılamalarım negatif oldu.
Ara vermiştim.Ara sırasında kendiliğinden oldu hamileliğim.

Darısı sizlere de olur inşallah.

ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.bizde kalırız inşallh bigün hamile.napalım sabır bekliycez.bu ay olmassa öbür aya tabi kistim yoksa.cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

kızlar yumurtalarımızn daha iyi büyümesi için ben ıspanak yenmeliymiş jenifir lopezin dr söylemiş kadın çig ıspanak yiyormuştu gazeteden okumuştum.fisfisfissizin böyle bildiginiz var mı kimi bal tarçın çörekotu karışımı yapın 3 çay kaşıgı yiyin diyor. dr söyledigi agrı kesiciler ve ekinazya Ginko biloba ve Echinacea purpura içeren ilaçların yumurta ve sperm fonksiyonlarını olumsuz yönde etkiliyormuş.bende 13 mayısta aşılama yaptırdım.sonuç ne zaman belli olur sizce.korkuyorum yaaa:1no2:

genelde aşılamadan sonra gün aşırı ilişki diyolar arkadaşlar ama doktorlar bana öyle bişe demediler,
insan canı acıyacak yada aşılamaya zarar verecek diye korkuyo ama acımıyo ve zarar vermiyo

bende 10 mayısta aşılama yaptırmıştım.bugün tam 14 gün olmuştuki ben adet oldum.sende 3 gün sonra adet olmazsan hamile olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…