- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.881
Canım slm.Aşılaman hayırlı olsun.Umarım tutar.Aşılamadan sonra yola çıkılır bununla ilgili bir sorun yok.Ama havuza girmeyin derim.Islak bikini kadın için hiç iyi bir şey değil.Vede en temiz havuz en kirli denizden daha kirlidir unutmayalım.Merhaba Arkadaslar, cahilliğimi bağıslayın bir kaç yumurta gelişirse ve catlarsa cogul gebelik mi? olur Zennan arkadasım 5 yumişim var demiş beşinin birden tutma ihtimali var mı pekiii.. :) Birde aşılamadan 2 haftasonra tatile gidilir mi? yolculuk yapılır mı? havuza girilir mi?? biliyormusunuz??
Kızlar günaydın!
Herkese hayırlı cumalar.Bugün 9. günüm ve gece 12-de Pregnyl yapacağım.Pazar günü saat 9-30 aşılama olacak.Bugün doktor baktı 2 tane kocaman yumurta gelişti.biri 17.5 mm diğeri 19.5 mm.
Merhaba Arkadaslar, cahilliğimi bağıslayın bir kaç yumurta gelişirse ve catlarsa cogul gebelik mi? olur Zennan arkadasım 5 yumişim var demiş beşinin birden tutma ihtimali var mı pekiii.. :) Birde aşılamadan 2 haftasonra tatile gidilir mi? yolculuk yapılır mı? havuza girilir mi?? biliyormusunuz??
Merhaba Arkadaslar, cahilliğimi bağıslayın bir kaç yumurta gelişirse ve catlarsa cogul gebelik mi? olur Zennan arkadasım 5 yumişim var demiş beşinin birden tutma ihtimali var mı pekiii.. :) Birde aşılamadan 2 haftasonra tatile gidilir mi? yolculuk yapılır mı? havuza girilir mi?? biliyormusunuz??
kızlar benım kendılıgınden 4 sagda 4 solda olmak uzere 8 tane yumoş var ama büyüdülermı bılmem klomen kullandım serbey hamişmisin yoksa kız cabuk yap test bak meraktan ölüyorum
Elali Nerelerdesin Cadi Ya Zaten Kaygilarla Gün Geçiriyorum Birde Sen Yoksun Ya
CANIM YARIN SABAH YAPICAM TEST AMA HEP GECİKME OLUR.30 MARTTA AŞILAMA OLDUM BENDE TUTMADI VE KİSTLER KALDI ADETTE BAKILDI.GECİKME NORMALDİR DİYORUM.HAYIRLISI....
MASLUHA YOLCULUK YAPMADAN SAKINCA YOKTUR CANIM.BANA DOKTRUM AŞILAMA OLDUĞUNU UNUT DEMİŞTİ.sırnaşık şey AMA SEN YİNE DİKKAT ET BEN ÖYLE DEMESİNE RAĞMEN 1 HAFTA YATMIŞTIM TUTMADI AYRI MESELEsırnaşık şey
sanada hayırlı cumalar canım.maşallah erken gelişmiş yumoşların benimde erken büyümüşlerdi.hayırlı olsun canım
ZE NAAAAAAAAAAAAN REGL OLMADIM CANIM YARIN SABAH YAPICAM TEST SONRADA DOKTRUMU ARICAM ARTIK KENDİME 1 HAFTA SÜRE VERMİŞTİM DOLDUsırnaşık şey AMA ÇOK RAHATIM
kayra çok teşekkür ederim canım inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız
Zerna hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Serbey Canim Senin Ilk Aşilamanmiydi Canim
Elali Ordamisin Ya Kimse Yokmu Ya Offfffffffff Sikiliyorum Ya Zaten
Arkadaşlar Ya Bende Aşilamam Sali Günü Oldu Ama Suanda Karnimda Acayip Batmalar Var Bu Durum Kötümüdür Iyimidir Bilen Varsa Yardim Lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?