Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Arkadaslar, cahilliğimi bağıslayın bir kaç yumurta gelişirse ve catlarsa cogul gebelik mi? olur Zennan arkadasım 5 yumişim var demiş beşinin birden tutma ihtimali var mı pekiii.. :) Birde aşılamadan 2 haftasonra tatile gidilir mi? yolculuk yapılır mı? havuza girilir mi?? biliyormusunuz??

Canım slm.Aşılaman hayırlı olsun.Umarım tutar.Aşılamadan sonra yola çıkılır bununla ilgili bir sorun yok.Ama havuza girmeyin derim.Islak bikini kadın için hiç iyi bir şey değil.Vede en temiz havuz en kirli denizden daha kirlidir unutmayalım.
Sevgiler...

sanada hayırlı cumalar canım.maşallah erken gelişmiş yumoşların benimde erken büyümüşlerdi.hayırlı olsun canım

ZE NAAAAAAAAAAAAN REGL OLMADIM CANIM YARIN SABAH YAPICAM TEST SONRADA DOKTRUMU ARICAM ARTIK KENDİME 1 HAFTA SÜRE VERMİŞTİM DOLDUsırnaşık şey AMA ÇOK RAHATIM

CANIM EVET ÇOĞUL GEBELİK ŞANSI YÜKSEK OLUYOR BU DURUMDA.YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNE GELİNCE 18 19 MM MİNUMUM BİLDİĞİM KADARIYLA 20 22 MAKSİMM.

AYRICA YOLCULUK YAPMANIN SAKINCASI OLMAZ AMA HAVUZA DENİZE GİRME BENCE.MİKROP DOLU.

benım yumurta gelıştırıcı ığne ile 2 tane sag tarafımda buyudu ve tekı tuttu yumurta çok olunca cogul gebelık sansı artar 2 hafta sonra muhtemelen gebe olup olmadıgını anlarsın kan tahlılı sonucunde avuza gelınce gırme derım sonuca gorer

kızlar benım kendılıgınden 4 sagda 4 solda olmak uzere 8 tane yumoş var ama büyüdülermı bılmem klomen kullandım serbey hamişmisin yoksa kız cabuk yap test bak meraktan ölüyorum

canım ben bu ay yumurtalıkları hızlandırmak ıcın (heralde:):) dok tor bana klomen verdı sadece yarın gıdıcem doktora hazıranda asılama olacagım galıba öyle demişti senı cok ıyı anlıyorum ben bıle şimdiden bekleyemıyorum inşaallah tutunmustur bebegın sana bitanem a.s.

her zaman dua edıyorum canım bu acı gercekten cok farklıymış allahım evlat hasretıyle yananlara hayırlı saglıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasıp etsın bırde böyle tombiş olsun :):):):):

kızlar benım kendılıgınden 4 sagda 4 solda olmak uzere 8 tane yumoş var ama büyüdülermı bılmem klomen kullandım serbey hamişmisin yoksa kız cabuk yap test bak meraktan ölüyorum

CANIM YARIN SABAH YAPICAM TEST AMA HEP GECİKME OLUR.30 MARTTA AŞILAMA OLDUM BENDE TUTMADI VE KİSTLER KALDI ADETTE BAKILDI.GECİKME NORMALDİR DİYORUM.HAYIRLISI....

MASLUHA YOLCULUK YAPMADAN SAKINCA YOKTUR CANIM.BANA DOKTRUM AŞILAMA OLDUĞUNU UNUT DEMİŞTİ.sırnaşık şey AMA SEN YİNE DİKKAT ET BEN ÖYLE DEMESİNE RAĞMEN 1 HAFTA YATMIŞTIM TUTMADI AYRI MESELEsırnaşık şey

Elali Nerelerdesin Cadi Ya Zaten Kaygilarla Gün Geçiriyorum Birde Sen Yoksun Ya

Masluhacım cnmm burdayım işler biraz yoğundaa. Sen kaygılanma bakimm, hatta aşılama olduğunu unut düşünme yada düşünürsende olumlu düşün, sonun güzel olsun.
Bu arada benim akıntı arttı sanırım oluyorum. Öffffffffffff öfffffffff

serbeycim yaaaa senin günün kaç gün geçtiii, inşallah hamişsindirde sevindirirsin bizi ben yeni yeni kendime geliyorumm:1hug:

evet Canım benım 16mm lik 2sağda 18mmlik1 tane solda var ama Sağdaki 16mmliklerin yanında 2küçük daha var dedi dun doktor onların boyutunu bilemiyorum ama doktorum Çoüul gebelik riski Olabilir dedi ama ben sanmıyorum Çünkü kanulu fazla rahim içine itemedi rahim azına kadar gönderebildi budurumdada spermler yumişlere ulaşırmı bilemem ama doktor onlar yolunu bilir dedi.. (((

ya kızım test yap testttt alooooooooooooooooooo klava:

kayra çok teşekkür ederim canım inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız
Zerna hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

amin cnm ama umutlu değilim ben Bu aşılamadanda...:1no2:

bu arada masluha canım benim gecikme aşılamadan dolayı değil. aşılamayı ben 30 martta oldum nisanda adet oldum.mayısı bekliyorum ama hala gelmedi :)) şimdi okudumda aşılamadan sonuç beklemiyorum yani.

ZE NAAAN TAMEM AKEDEŞ YARIN SABAH YAPICAM İŞTE TEST KIZMAAA

ELALI KENDİNİ TOPARLAMANA SEVİNDİM CANIM

ZENANCIM rahat ol. benim 5 yumurtam olsa çoooooook sevinirdim. hadi hayırlısı inşaallah.

SERBEYCİM gerçekten çok sakinsin maaşallah. haberlerini bekliyorum heyecanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…