Merhaba arkadaşlar 4-5 gündür giremiyodum inşallah iyisinizdira.s.
Aşılaması yapılan arkadaşlar inşallah meleklerinize kavuşursunuz.
Sonucu negatif arkadaşlar nolur üzmeyin kendinizi herşeyde bi hayır vardır, mutlaka biyerlerde meleklerimiz bizi bekliyodur er yada geç kavuşağız onlara allahın izniyle inşallah (amin)
Zenancım umudunu yitirme sende, herkese umut dağıtırken kendinede bi parça almayı eksik etme olurmu:1hug:
Bende iğnelerime devam ediyorum ctesi kontrole gittim sağda 8mm'den küçük 8 tane yumiş, solda 10 tane onlarda 8,5 ve 8den küçüklerdi. Dünde gittim en büyüğü 11,5 olmuştu. Perşembe gene gidicem bakalım büyüyeceklermi:uhm: İlk aşılamamla karşılaştırdığımda tahminimce perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurdurcam ctesi aşılamam olur diye tahmin ediyorum (inşallah)
Hastaneye gide gide herkesi tanımaya başladım ve son gittiğimde anladımki bana eksik bilgi vermişler. Aşılama yaptırdıktan 1 hafta sonra kan testi yapılıyomuş ve yumişler çatlamışmı ona bakılıyomuş ama bana öle bişey dememişlerdi, siz yaptırmışmıydınız:uhm:
ayyy çok uzun olmuşşş son olarak ümidimizi kaybetmeyelim hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınna.s.a.s.a.s.