Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun ASLIcım maşallah ne güzelmiş yumurta sayın.İnşallah kaliteleri de iyi olur canım.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..

Zenancım umutsuz olmak yok lütfen.Seni daha güçlü görmek istiyorumm..

sırnaşık şeyselam kızlar bugün 2.Aşılamam oldu bakalım allah hayırlısını versinn sizinle paylaşmak istedim sonuç 16 haziranda beklemekten başka çaremiz yok...a.s

a.s.zenanımm nolur kafanı yorma bu ağrılarla olabilir bunlar hadi tatlışkom yaaaaaaa

a.s.kayracımmm hoş geldinn bebişiimmm bize dua et öpüyorum seni çokkk....Şeniz

sırnaşık şeyselam kızlar bugün 2.Aşılamam oldu bakalım allah hayırlısını versinn sizinle paylaşmak istedim sonuç 16 haziranda beklemekten başka çaremiz yok...a.s

a.s.zenanımm nolur kafanı yorma bu ağrılarla olabilir bunlar hadi tatlışkom yaaaaaaa

bebişkocum
canım hayırlı olsun aşılman tatlımm inşallah tutunacak sana bebişina.s.
şekercim dualarım seninle sizlerle

zenancım umutsuz olmak yok heseyin hayırlısı en azından asılama yaptırmaya durumu olmayanlar ne yapsın biz onlara nazaran cok sanslıyız arkadasım ben hep öyle düsünürüm mutlu oluruma.s.

zenancım umutsuz olmak yok heseyin hayırlısı en azından asılama yaptırmaya durumu olmayanlar ne yapsın biz onlara nazaran cok sanslıyız arkadasım ben hep öyle düsünürüm mutlu oluruma.s.

bunu bende hep düşünüyorum cnm ama inan 3.aşılamam ya şimdi ya Tüpte Olmazsa stresi sardı elimde değil

zenancım lütfenn umutsuzluk yok stres yok
ne demiştik sonuna kadar denicez ve umudumuzu kaybetmiycez
kendine dikkat et şekercima.s

evet sonuna kadar devam Cnm Bikaç zaman boyle olurum ama Sonra geçer depresyonum :))

aşılaman hayırlı Olsun bebişkommmmmmm
inşallah budefa tutar....

Zenancım umutsuz olmak yok lütfen.Seni daha güçlü görmek istiyorumm..[/B]

haklısın Cnm
buson aşılama ya ondan fazla üzüldüm Tüpe gececeğiz ya allah kısmet ederse Şimdide onun düşüncesi sardı ama toparlarım sanırım kısa zamanda...
sen bize Duat et hamişlerin duası kabulolur derler..
bugun 13.gunum 17.gune kadar beklicem diğerlerinde hep 17.gun regl Oldum Çünkü..

arkadaşlar inşallah bu emekleriniz boşa çıkmaz en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız benimde bir kızım var ama ikincisi olmuyor 4 senedir. her aşamadan geçtim laporoskopide oldum geçen sene hiç bir sorun yok dedi doktor şimdi aşılamada sıra ama cesaret yok aslında hiç bişeyden korkmam ama aşılama sonundada olmazsa diye endişeliyim şimdilik bekliyorum birde bir aylık aşılama maliyeti ne kadar bana bilgi verirseniz çok sevinirim benim durumumda olupta aşılama ile hamile kalan varmı

ze Nancim Arkadaşlarimin Her Dediğine Katiliyorum Ve Seni Güçlü Görmek Istiyoruz.

bebişko Canim Hayirli Olsun Aşilaman Inş Bu Sefer Meleğin Gelir Arkadaşim

everest Kizini Allah Bağişlasin.2.de Olur Inş.bak Bizler 1. Için Uğraşiyoruz.aşilama Fiyatlari Yaptirdiğin Yere Göre Değişiyor Sanirim Ama Ben 600 Ytl Ye Tüp Bebek Merkezinde Yaptirdim Iğneler Hariç Iğnelerle Beraber 1000 Ytl Falan

bende aşılama yaptırdım ılkınde tuttu,önce kendın ınanman lazım.bol bol dua ettim.dayanamayıp evde t6est yaptım.negatıg çıktı.bıraz bozuldum ama öyle cok moralımı bozmadım. sonra kan testınde çıktı.HAMILESIN DEDILERkolay değil 9 sene sonra.(bu arada problemımız yok ıkımızdede)şimdi3 yaşında kızım varSUDE:nazar:

Merhaba arkadaşlar 4-5 gündür giremiyodum inşallah iyisinizdira.s.

Aşılaması yapılan arkadaşlar inşallah meleklerinize kavuşursunuz.

Sonucu negatif arkadaşlar nolur üzmeyin kendinizi herşeyde bi hayır vardır, mutlaka biyerlerde meleklerimiz bizi bekliyodur er yada geç kavuşağız onlara allahın izniyle inşallah (amin)

Zenancım umudunu yitirme sende, herkese umut dağıtırken kendinede bi parça almayı eksik etme olurmu:1hug:

Bende iğnelerime devam ediyorum ctesi kontrole gittim sağda 8mm'den küçük 8 tane yumiş, solda 10 tane onlarda 8,5 ve 8den küçüklerdi. Dünde gittim en büyüğü 11,5 olmuştu. Perşembe gene gidicem bakalım büyüyeceklermi:uhm: İlk aşılamamla karşılaştırdığımda tahminimce perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurdurcam ctesi aşılamam olur diye tahmin ediyorum (inşallah)
Hastaneye gide gide herkesi tanımaya başladım ve son gittiğimde anladımki bana eksik bilgi vermişler. Aşılama yaptırdıktan 1 hafta sonra kan testi yapılıyomuş ve yumişler çatlamışmı ona bakılıyomuş ama bana öle bişey dememişlerdi, siz yaptırmışmıydınız:uhm:

ayyy çok uzun olmuşşş son olarak ümidimizi kaybetmeyelim hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınna.s.a.s.a.s.

ze Nancim Arkadaşlarimin Her Dediğine Katiliyorum Ve Seni Güçlü Görmek Istiyoruz.

Canım iyiyim de sadece Biraz Moarlim bozuk Son aşılamam olduğu için ama kendimi oayalıyorum :))) sizlerde varsınız zaten :)) iyiki varsınız

bende aşılama yaptırdım ılkınde tuttu,önce kendın ınanman lazım.bol bol dua ettim.dayanamayıp evde t6est yaptım.negatıg çıktı.bıraz bozuldum ama öyle cok moralımı bozmadım. sonra kan testınde çıktı.HAMILESIN DEDILERkolay değil 9 sene sonra.(bu arada problemımız yok ıkımızdede)şimdi3 yaşında kızım varSUDE:nazar:

kendimiz inanmassak zaten aşılama denemesinden bile geçmeyiz..
tabiki kendimiz Once buna inanıyoruz...Bizde sıksık dua ediyoruz ama kendmizi Çok Fazla kaptırmakda iyideğil olmayınca olmuyor..ve kaptrıdığımıza olmayınca yine yıkılan biz oluyoruz..size ne mutluki ilkinde tutmuş ama herkesin Bir vakti zamanı Var allah ol derse olacak Biz sadece tedbir alırız takdir allahtan...

Zennancım tatlım sen adet oldun mu? ben henuz olmadım ama ısım dustu (ısı takibi yapıyorum) yani adet olmam yakındır :( :( senağlama

yok canım olmadım ama adet olcak gibi ağrılarım var senın ??
benzaten diğer 2aşılamamdada aşılamanın 17.gunu reglOlmuştum yani tam adetinde 28.ci gunu oluyordu aynı olurmu bilemem ama bugun aşılama için 13.gunum adet içinde 27.gunum..

Merhaba arkadaşlar 4-5 gündür giremiyodum inşallah iyisinizdira.s.

Aşılaması yapılan arkadaşlar inşallah meleklerinize kavuşursunuz.

Sonucu negatif arkadaşlar nolur üzmeyin kendinizi herşeyde bi hayır vardır, mutlaka biyerlerde meleklerimiz bizi bekliyodur er yada geç kavuşağız onlara allahın izniyle inşallah (amin)

Zenancım umudunu yitirme sende, herkese umut dağıtırken kendinede bi parça almayı eksik etme olurmu:1hug:

Bende iğnelerime devam ediyorum ctesi kontrole gittim sağda 8mm'den küçük 8 tane yumiş, solda 10 tane onlarda 8,5 ve 8den küçüklerdi. Dünde gittim en büyüğü 11,5 olmuştu. Perşembe gene gidicem bakalım büyüyeceklermi:uhm: İlk aşılamamla karşılaştırdığımda tahminimce perşembe akşamı çatlatma iğnemi vurdurcam ctesi aşılamam olur diye tahmin ediyorum (inşallah)
Hastaneye gide gide herkesi tanımaya başladım ve son gittiğimde anladımki bana eksik bilgi vermişler. Aşılama yaptırdıktan 1 hafta sonra kan testi yapılıyomuş ve yumişler çatlamışmı ona bakılıyomuş ama bana öle bişey dememişlerdi, siz yaptırmışmıydınız:uhm:

ayyy çok uzun olmuşşş son olarak ümidimizi kaybetmeyelim hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınna.s.a.s.a.s.

canım baya baya bi yumişin varmış ya ama az daha büyüseler süper Olur
hadi hayırlısı Cnm :smiley-cool:

Canım iyiyim de sadece Biraz Moarlim bozuk Son aşılamam olduğu için ama kendimi oayalıyorum :))) sizlerde varsınız zaten :)) iyiki varsınız

kendimiz inanmassak zaten aşılama denemesinden bile geçmeyiz..
tabiki kendimiz Once buna inanıyoruz...Bizde sıksık dua ediyoruz ama kendmizi Çok Fazla kaptırmakda iyideğil olmayınca olmuyor..ve kaptrıdığımıza olmayınca yine yıkılan biz oluyoruz..size ne mutluki ilkinde tutmuş ama herkesin Bir vakti zamanı Var allah ol derse olacak Biz sadece tedbir alırız takdir allahtan...

yok canım olmadım ama adet olcak gibi ağrılarım var senın ??
benzaten diğer 2aşılamamdada aşılamanın 17.gunu reglOlmuştum yani tam adetinde 28.ci gunu oluyordu aynı olurmu bilemem ama bugun aşılama için 13.gunum adet içinde 27.gunum..

canım baya baya bi yumişin varmış ya ama az daha büyüseler süper Olur
hadi hayırlısı Cnm :smiley-cool:

Zennancım bende henuz olmadım bugun 11.günüm hiç agrı falanda yok bende sadece beyaz akıntı ve bel agrısı var bide ateşimi ölcüyordum sabahları yuksekti ama bugun olçtum düsük cıktı.. senağlama :bbo:

arkadaslar merhaba
uzun suredır bebek düşünüyoruz bızde. once benım prl yuksek cıktı. o halloldu kıst cıktı. esım test verdı ılerı harketlılık yavas cıktı enson. gorunen okı ufak ufak sorunlar peşimizi bırakmıyor. dun dr uma aşılama olsa dıye teklıf ettım. en onemlı sey stres dedı. zamanla bu sızde dahada artacak. guzel bır dusunce dedı. normal yollada sansımız % 40 görünüyor. ben sizlere sormak ıstıyorum. net karra veemıyorum. aşılama yapmak zormu. zorluktan kastım psıkolojık boyutu.

bebişkocum 2. aşılaman hayırlı olsun canımm.İnşallah hayırlı haberler alırız dualarımız seninle...Kendine dikkat et emiiii....a.s.a.s.

elalı maşallah yumoşlar bol bol hadi bakalı büyüsünlerde bebiş olsunlar inşallah.

Serbeycim teşekkür ederim canım.
Bende çok olmasındansa bikaçtane ama iyi büyüklükte olmasını isterim perşembe günü gittiğimde belli olcak bakalım.

Kızlar hiçbirinize aşılama yapıldıktan 1 hafta sonra progesterona (yanlış yazmış olabilirim) bakmak için kan testi istemedilermi? bendende istememişlerdi ama mantıklı bişey yumurtalar çatlamışmı o belli oluyomuş, yaa büyüyo fakat çatlamıyo ise ?

arkadaslar merhaba
uzun suredır bebek düşünüyoruz bızde. once benım prl yuksek cıktı. o halloldu kıst cıktı. esım test verdı ılerı harketlılık yavas cıktı enson. gorunen okı ufak ufak sorunlar peşimizi bırakmıyor. dun dr uma aşılama olsa dıye teklıf ettım. en onemlı sey stres dedı. zamanla bu sızde dahada artacak. guzel bır dusunce dedı. normal yollada sansımız % 40 görünüyor. ben sizlere sormak ıstıyorum. net karra veemıyorum. aşılama yapmak zormu. zorluktan kastım psıkolojık boyutu.

canım psikolojik boyutu zor gerçekten.. :( birazda kişiligine baglı rahat biriysen hamileliği hayatının merkezine oturtmadıysan iste o zaman kolay gelir.. Benim doktorum butur tedaviler balık tutmak gibidir biz oltayı atıyoruz elimiz bosta dönebiliriz.. normal hayatına geri don aşılama oldugunu unut dedi ama.. :( inan dusunmemek nerdeyse imaknsız..

Back
X