Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar
Pitoscum aşılama için iyi değerler.Bol şanslar.

Bence 2 gün sonra sen kan testi yaptır.13. gün varsa kesin çıkar.Hem varsa eşine en güzel hediyeyi verirsin böylece.

Yalnız belirtiler konusunda sana umut veremeyeceğim..Bende aşılamadan sonra böyle belirtiler yaşar gibi olduğum olurdu.
Ama hamile kalınca belirti felan hiç yaşamadım.Belirti yaşadığın zaman ise zaten çooooktan hamile olduğunu öğrenmiş oluyorsun.
Takılma belirtilere.Bunlar hamileysen bile hamilelikten değildir.Nedendir dersen kullanılan ilaçların yanetkisidir büyük ihmimal.

slm arkadaşlar.nasılsınız.umarım herkes iyidir.bende 17-18 haziranda aşılamalarımı yaptırdım.çift aşılama yapıldı.bende beklemedeyim.bu ikinci aşılamamdı.zaman geçmiyo hiç arkadaşlar
Bol şanslar canım.Hakında hayırlısı olsun inşallah.

Bence arama belirti rahat ol.Stresin hiçbir faydası yok.Hem rahat olursan işini kolaylaştırırsın.

Benim aşılamada olmadı canım.
3. aşılama öncesi biraz ara vermiştim, o arada oldu.darısı başına olsun.

belirtilerin çok güzel ama dediğim gibi ilaçlardandır.hamile olsan bile bu kadar erken başlamaz ağlama krizleri felan.

Bende Sorun Yoktu Eşimde Sperm Sayisi 12 Milyondu Ve Ileri Harktlilik %50 Nin Altinda Idi Dkrum O Yüzden Kendliğimden Hamiş Kalamadiğim Söyledi Bide Iyi Bir Tüp Bebek Uzmani Doktrum Ona çok Güvnyorum Yurt Dişina Bu Konlarda Semnrler Katlyor Sürekli Bana 25 Inde Test Yap Demişti Sen Ne Diyon Cnm

O Zaman Depresyon Başlangicidir Ikisiden Birin De Oluyor Bunlar çünkü Ama Deprsyonsa şaşirmam Iki Senedir Büyük Bi Sabirla Beklyorum Demek Bünye Kaldirmiyor Bi Sürden Sonra Saol Tekrar Cnm

Ya çikami Darkin Kan Yapamam Sevk Almadi M Hafta Son U Bide Korkyrm Tek çizgi Görmekten Sen Nasil Hamile Kaldin Ama Yaptrdiğimda Sonucu Mutlka Yazarim
Çıkar 13. gün Kanda.Ama idrarda kesin çıkmayabilir.
Benim tam adet günü idrarda çok hafif çıkmıştı.
Bide benim kendiliğinden olduğu için adetimden 6 gün önce ben kan testinde tesadüfen öğrenmiştim canım.

bende bilmiyorum bebeğim sürpriz yaptı bize.4 ay kadart ara vermek zorunda kalmıştım aşılamama.O arada olmuş kendi kendine.
Bekliyorum sonucunu.

Canım sperm sonuçları çok değişken.Sakın bunu takmayın kafanıza.Bizimde bir testimizde ileri hareketlilik sıfır çıkmıştı.
Sizin sayınız biraz düşük gibi ama unutma mucizeler bizim için.

Sen bilirsin.İllede 25 inde yaparım diyosan.Beklerim ben :)
Korkmadan yap,eninde sonunda sonucu öğreneceksin.
depresyonu yenebilirsin yeter ki kendine inan.

sayı hemen hemen bizimki gibi.ama,yıkama işlemi,aşılama için hazırlanan spermiogramda vardı bizimkinde.dr sordun mu

pazartesi randevum var doktorla ama benım ilactan dolayı hiçbir degişikliğim olmadı cogu kişide varmış inşallah yumurtalıklarımın gelişimi normaldir test sonuçlarını getir ona göre bırsey yapıcaz dedi sen nasılsın cok az kaldı sanada dimi varmı bir değişiklik inşallah güzel haberini alırız:teytey:

CADIARZU
günaydıınn,evet benim az kaldı.hiçbir değişiklik yok.doktorumla görüştüm,belirtiler için,psikolojik dedi.bencede öyle zaten,bu kadar kısı sürede ne belirtisi yaa!!!bana aşılamada 21mil ve %95 hareketli sperm verildi.umarım sonuç hepimiz için hayırlı olur..

Arkdşlar şunu Bi Düşünün Ayda Bi Kaç Kez Doktora Gidyoruz Iğnlrin şişknliklerini çekiyoruz Kilo Aliyoruz Sonucun Pozitif Olma Ihtmali Için Sirf Bunlrin Hepsi Eğer Bunlarin Hepsine Göğüs Gerebiliyorsak Güçlü Kadinlariz Aslin Da Kaç Ay Kaç Sene Uğraşanlarimiz Var Aslinda Hiç ümit Yokken Bile ümit Kirintisi Arayanlarimiz Bile Var Bunu Içindir Ki Hepimiz Anne Olmayi Fazlasiyla Ama çok Fazlasiyla Hakediyoruz Ve Yüce Rabbim Kucaklarimizi Biran önce O Minik Ve özel Bebeklerle Doldursun Yilmak Yok Kizlar Bu Yolda Dökülen Her Gözyaşi Ve Yapilan Herşey Mübahtir Bol Hamişli Günler

Korkuyorum Cnm Ya Hergün Adet Olacam Die Ama Korkunun Ecele Faydasi Yok Dest Için Binlerce Tşk Allah Seninde Gönlüne Göre Versn Hepimizizn

ya kızlar gerçekten çok zor bir imtihandayz gerçeten ama anne olduğumuzda çocuklarımıza çok çok iyi bir ane olacağmıza inanıyorum çünkü hasretini ve zorluğunu biz çok çekiyoruz rabbim inşallah gönlümüze göre versn

Tamami Ile Aktiliyorum Sana Canim O Günler Yakin Göz Açip Kapayincaya Kadar Geçecek En Kisa Zmnda Habrlerini Bekliyoruz Beeeeeeeeeeeeeenn Annnnnnnnnnnneeeeeeeeeee Ooooooooollllllluuuuuuuuyyyyyyyyyoooooooooorrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuummmmmmmm Dddddddddddddiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyeeeeeeee Baaaaağğğğğğiiiiiiiiirrrrrrrraaaaccccccccccaaaaaaaaaağğğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…