- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.561
Pitoscum aşılama için iyi değerler.Bol şanslar.merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar
En Son Yazima Devam Ediyim Aşilamadan Yaklaşik 3 Gün Sonra Korkunç Bir Bel Ağrisi Hala Devam Ediyr Doktrm Bana Bir Gün Sonra Normal Yaşantima Dönebileceğimi Söledi Aşilama Yapldği Gün Ve Sonrasi Iyiidim şimdilerde Annem Bakiyor 10 Dk Bişi Yapiyorsam Yarim Saat Dinlenmek Zorunda Kaliyoru Göğslrimin Ağrisindan Gece Uyuyamiyorum Bi Iştahliyim Bi Canim Bişi Istemiyor Arada Bi şiddetli Ağlama Krizleri Tutuyor Alinganim Ve Kirpiklerim Dökülüyor Ister Istemez Hamilemiyim Acaba Diye Kendimi Yiyp Bitiriyom Belirtiler Böle Siz Bi Cevap Verin Lütfeeeen!!!!!!! Aşlamamin 11. Günü Ayin 25inde Doktrum Adet Olmazsan Test Yap Dedi Sizce şimdilerde Idrarda çikarmi Iki Gün Sonra Evlilik Yil Dönümümüz Ah Bi Süpriz Yapa Bilseydim
Bol şanslar canım.Hakında hayırlısı olsun inşallah.slm arkadaşlar.nasılsınız.umarım herkes iyidir.bende 17-18 haziranda aşılamalarımı yaptırdım.çift aşılama yapıldı.bende beklemedeyim.bu ikinci aşılamamdı.zaman geçmiyo hiç arkadaşlar
bence Arama Belirti Rahat Ol.stresin Hiçbir Faydası Yok.hem Rahat Olursan Işini Kolaylaştırırsın.
Benim Aşılamada Olmadı Canım.
3. Aşılama öncesi Biraz Ara Vermiştim, O Arada Oldu.darısı Başına Olsun.
Belirtilerin çok Güzel Ama Dediğim Gibi Ilaçlardandır.hamile Olsan Bile Bu Kadar Erken Başlamaz Ağlama Krizleri Felan.
Çıkar 13. gün Kanda.Ama idrarda kesin çıkmayabilir.Ya çikami Darkin Kan Yapamam Sevk Almadi M Hafta Son U Bide Korkyrm Tek çizgi Görmekten Sen Nasil Hamile Kaldin Ama Yaptrdiğimda Sonucu Mutlka Yazarim
Bende Sorun Yoktu Eşimde Sperm Sayisi 12 Milyondu Ve Ileri Harktlilik %50 Nin Altinda Idi Dkrum O Yüzden Kendliğimden Hamiş Kalamadiğim Söyledi Bide Iyi Bir Tüp Bebek Uzmani Doktrum Ona çok Güvnyorum Yurt Dişina Bu Konlarda Semnrler Katlyor Sürekli Bana 25 Inde Test Yap Demişti Sen Ne Diyon Cnm
sayı hemen hemen bizimki gibi.ama,yıkama işlemi,aşılama için hazırlanan spermiogramda vardı bizimkinde.dr sordun mu
pazartesi randevum var doktorla ama benım ilactan dolayı hiçbir degişikliğim olmadı cogu kişide varmış inşallah yumurtalıklarımın gelişimi normaldir test sonuçlarını getir ona göre bırsey yapıcaz dedi sen nasılsın cok az kaldı sanada dimi varmı bir değişiklik inşallah güzel haberini alırız:teytey:
çıkar 13. Gün Kanda.ama Idrarda Kesin çıkmayabilir.
Benim Tam Adet Günü Idrarda çok Hafif çıkmıştı.
Bide Benim Kendiliğinden Olduğu Için Adetimden 6 Gün önce Ben Kan Testinde Tesadüfen öğrenmiştim Canım.
Bende Bilmiyorum Bebeğim Sürpriz Yaptı Bize.4 Ay Kadart Ara Vermek Zorunda Kalmıştım Aşılamama.o Arada Olmuş Kendi Kendine.
Bekliyorum Sonucunu.
canım Sperm Sonuçları çok Değişken.sakın Bunu Takmayın Kafanıza.bizimde Bir Testimizde Ileri Hareketlilik Sıfır çıkmıştı.
Sizin Sayınız Biraz Düşük Gibi Ama Unutma Mucizeler Bizim Için.
Sen Bilirsin.illede 25 Inde Yaparım Diyosan.beklerim Ben :)
Korkmadan Yap,eninde Sonunda Sonucu öğreneceksin.
Depresyonu Yenebilirsin Yeter Ki Kendine Inan.
ya Kızlar Gerçekten çok Zor Bir Imtihandayz Gerçeten Ama Anne Olduğumuzda çocuklarımıza çok çok Iyi Bir Ane Olacağmıza Inanıyorum çünkü Hasretini Ve Zorluğunu Biz çok çekiyoruz Rabbim Inşallah Gönlümüze Göre Versn
offff Offffff Bende Istiyorum Anne Olmayi Hemde çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?