Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya tatlım inan içim costu şimdii ay ne güzel olur inşallah

senağlama Hayatta Hiç Bişeyi Bu Kadar Istememiştim Hayalinle Yasıyorum Bebişim Gercegin Cabuk Gelsın Senağlama

Ağlamayin Ya Inan çok Zor Bi Durum Iki Yildir Bene Meleğimi Bekliyorum Sadece Rüyalarimda Sevebiliyorum Uyandiğim Da Da Kucağim Bomboş Ve Soğuk Bunun Acisini Bizden Başka Kise Bilemez Olmasi Için Ne Acilara Göğüs Gerdim Bu Ay Gel Meleğim Anneyi Daha Fazla üzme Sensiz Dünyam çok Sessiz Ve Karanlik Gel Anneyi Geceden Kurtar Oooooooooooof Oooooooooooffffffffff

ya yapmayın kızlar şimdi bende aglıycam hadii toprlanın biraz belki suan hepinizin bebişi karnında ve üzüldüğünüzü duyuyorlar öyle olmasa bile daha cok sanslar var önümüzde ve ben inanıyorumki bu işi biz ve bebişlerimiz kazanıcak aLLAH IN İZNİYLE

şu An O Kadar Kötüyüm Ki Ya Bebişim Gelmemişse Ağlşaya Ağlaya Bazen Perişan Ediuyorum Kendimi Sinirlerim Boşaliyor Sanki

şu An O Kadar Kötüyüm Ki Ya Bebişim Gelmemişse Ağlşaya Ağlaya Bazen Perişan Ediuyorum Kendimi Sinirlerim Boşaliyor Sanki
YA CANIM YAPMA BÖYLE YAAA BAK KENDİNE HAKSIZLIK ETME BOSUNA BEKLİDE HAMİLESİNDİR BİRAZDAHA SAKİN OLMAYA CALIŞ LÜTFEN KENDİNİ ÜZMEN BILIYORSUN Kİ SENİN İÇİN NEGATIF BIR DURUM HADİ TOPARLAN VE DUA ET CANIMa.s.

ya Canim Yapma Böyle Yaaa Bak Kendine Haksizlik Etme Bosuna Beklide Hamilesindir Birazdaha Sakin Olmaya Caliş Lütfen Kendini üzmen Biliyorsun Ki Senin Için Negatif Bir Durum Hadi Toparlan Ve Dua Et Canima.s.

Saol Canim Ya Bazen Tutamiyorum Kendimi Ev üzerime üzerime Geliyo Sanki Ya Yoksa Düşüncesi Perşan Ediyor Ama Sen Haklisin Da Insan Rahatliyor Ağlayinca Içim Boşaliyor

kızlar bende sabah doktoruma gittim aşılamam olucaktı bugün öğleden sonra....dün çatlatma iğnemi vurulmuştum 2 doz...perşembe günü 19 mm di yumurtam...bugün aşılama öncesi bi bakalım dedi..bir de baktıkki yumurta çatlamamış daha ve 24 mm olmuş..şaşırdık resmen...bir doz daha çatlatma yaptı bugün ve aşılamayı kenara bıraktık normqal deneyelimdedi .....bugün mutlaka ilşki verdi ve pazartesi kontrolüm var....

Slm Banada Menegon 75 Lik Verdiler Pazar Günü Kullanmaya Başlayacağim Ama Nasil Kullanilacak Bilmiyorum Bunu Toza Kariştirip Hepsenimi Vurucam Bana Acil Yardimci Olursaniz Sevirim

Ben Ayin 10 Unda Yaptim Ama Yumurtamin çatlayip çatlamadiğina Bakilmadi Iğn 36 Ssat Sonra Yapildi Drum Arti çatlayipçatlmadiğina Bakmiyoruz Dedi Iğn çatliyo Mutlakademişti Bu Nasi Iş Ya Benimkide çatlamamiştiysa Oooof Oof

Saol Canim Ya Bazen Tutamiyorum Kendimi Ev üzerime üzerime Geliyo Sanki Ya Yoksa Düşüncesi Perşan Ediyor Ama Sen Haklisin Da Insan Rahatliyor Ağlayinca Içim Boşaliyor

evet canım ağlamak bazen cok ıyı geliyor insana ya bende bu işten birsey anlamadsım sana catlamadanmı aşılama yapıldıki:1shok:

ya moralini bozmak istemem ama bu ne sacma iş böyle anlamadımki ara söyle doktora canım ben arastırdım falan de bakalım ne diycekjeyyar

Sonuç Bekleyen,tedavide Olan Tüm Arkadaşlarim Inşallah Hepiniz Hayirli Güzel Sonuçlar Alirsiniz Hepinizi çok özledim Bir Haftadir Falan Giremiyorum Foruma Seminerlerimiz Var Ve Bende De Acayip Bir Uyku Hali Ve Yorgunluk Paso Yatiyorum Sicaklar Da Bastirdi Gözümü Açamiyorum Allah Hepimizin Yardimcisi Olsun

Slm Banada Menegon 75 Lik Verdiler Pazar Günü Kullanmaya Başlayacağim Ama Nasil Kullanilacak Bilmiyorum Bunu Toza Kariştirip Hepsenimi Vurucam Bana Acil Yardimci Olursaniz Sevirim

canım merhaba
bende 3aşılamam dada menogon 75 kullandım zaten bi kutuda 5 ampul var sn onları kullanıp ara ara doktorun kontrole çağırmadımı.. benım oyle olmuştu ben mesela 1.aşılamada 6 ampul 2.aşılamada 7 ampul 3.aşılamada 10 ampul kullandım bnım negatifti ama umarım senın tutar cnm allah yardımcın olsun

Kizlr Yarin Aşilamamin 13. Günü Ve Evlilik Yildönümümüz Idrar Testi Yapsam çikarmi Sonuç

Aşılamanın 13.günümü niye kan testi yapmıyosun peki, normalde 12.gününde istiyolar kan testini sana kaçıncı gün verdiki, idrarda bazen çıkabiliyo ama garantisi yok, istersen sabah ilk idrarınla yap ama çıkmazsa ümitsizliğe kapılma sakın, inşallah bu özel günde güzel bi sürpriz olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…