- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.581
Tamami Ile Aktiliyorum Sana Canim O Günler Yakin Göz Açip Kapayincaya Kadar Geçecek En Kisa Zmnda Habrlerini Bekliyoruz Beeeeeeeeeeeeeenn Annnnnnnnnnnneeeeeeeeeee Ooooooooollllllluuuuuuuuyyyyyyyyyoooooooooorrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuummmmmmmm Dddddddddddddiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyeeeeeeee Baaaaağğğğğğiiiiiiiiirrrrrrrraaaaccccccccccaaaaaaaaaağğğğğğğğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Offff Offffff Bende Istiyorum Anne Olmayi Hemde çookkk
senağlama Hayatta Hiç Bişeyi Bu Kadar Istememiştim Hayalinle Yasıyorum Bebişim Gercegin Cabuk Gelsın Senağlama
ya Yapmayın Kızlar şimdi Bende Aglıycam Hadii Toprlanın Biraz Belki Suan Hepinizin Bebişi Karnında Ve üzüldüğünüzü Duyuyorlar öyle Olmasa Bile Daha Cok Sanslar Var önümüzde Ve Ben Inanıyorumki Bu Işi Biz Ve Bebişlerimiz Kazanıcak Allah In Izniyle
YA CANIM YAPMA BÖYLE YAAA BAK KENDİNE HAKSIZLIK ETME BOSUNA BEKLİDE HAMİLESİNDİR BİRAZDAHA SAKİN OLMAYA CALIŞ LÜTFEN KENDİNİ ÜZMEN BILIYORSUN Kİ SENİN İÇİN NEGATIF BIR DURUM HADİ TOPARLAN VE DUA ET CANIMa.s.şu An O Kadar Kötüyüm Ki Ya Bebişim Gelmemişse Ağlşaya Ağlaya Bazen Perişan Ediuyorum Kendimi Sinirlerim Boşaliyor Sanki
ya Canim Yapma Böyle Yaaa Bak Kendine Haksizlik Etme Bosuna Beklide Hamilesindir Birazdaha Sakin Olmaya Caliş Lütfen Kendini üzmen Biliyorsun Ki Senin Için Negatif Bir Durum Hadi Toparlan Ve Dua Et Canima.s.
kızlar Bende Sabah Doktoruma Gittim Aşılamam Olucaktı Bugün öğleden Sonra....dün çatlatma Iğnemi Vurulmuştum 2 Doz...perşembe Günü 19 Mm Di Yumurtam...bugün Aşılama öncesi Bi Bakalım Dedi..bir De Baktıkki Yumurta çatlamamış Daha Ve 24 Mm Olmuş..şaşırdık Resmen...bir Doz Daha çatlatma Yaptı Bugün Ve Aşılamayı Kenara Bıraktık Normqal Deneyelimdedi .....bugün Mutlaka Ilşki Verdi Ve Pazartesi Kontrolüm Var....
Saol Canim Ya Bazen Tutamiyorum Kendimi Ev üzerime üzerime Geliyo Sanki Ya Yoksa Düşüncesi Perşan Ediyor Ama Sen Haklisin Da Insan Rahatliyor Ağlayinca Içim Boşaliyor
Ben Ayin 10 Unda Yaptim Ama Yumurtamin çatlayip çatlamadiğina Bakilmadi Iğn 36 Ssat Sonra Yapildi Drum Arti çatlayipçatlmadiğina Bakmiyoruz Dedi Iğn çatliyo Mutlakademişti Bu Nasi Iş Ya Benimkide çatlamamiştiysa Oooof Oof
Slm Banada Menegon 75 Lik Verdiler Pazar Günü Kullanmaya Başlayacağim Ama Nasil Kullanilacak Bilmiyorum Bunu Toza Kariştirip Hepsenimi Vurucam Bana Acil Yardimci Olursaniz Sevirim
Kizlr Yarin Aşilamamin 13. Günü Ve Evlilik Yildönümümüz Idrar Testi Yapsam çikarmi Sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?