Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adet belirtim yok ,idrar testi yaptım tek çizgi çıktı,yarın kan testi yaptıracağım.şu an idrardan belli olmaz zaten,ama yine de yaptım tabi,moralim bozuldu

Ama Onlara Güven Olmuyor Benim De Moralim Bozuldu Haliyle Ama Bak Ayni şeyleri Yaşamişiz Bence Sen Yarin Kan Yaptir Ben Idrar Testinden Sonra Sanki Adet Olacak Mişim Gibi Hafif Ağrilar Başladi Psikojik Mi Bilmem Ama Göğslrim 10 Gündür şiş Ve Ağriyor Benim Adet Olcağim Zaman Göğsüm Ağrmaz Ilaçlarinda Yan Etkisi Olabilir Tabi Insn Anlayamiyor Sende Hmlekik Belrtisi Var Mi Ve Nasil Yapildi Aşliaman

bir belirti yok,zaten şu an hamilelik belirtisi olmazmış.burada o kadar çok şey okudum ki,dr aradım hepsini sordum,bu kadar erken belli olmaz,psikolojik dedi.göğüslerim benimde şişti,ama hamile olsak bile,adet belirtileri olacaktır.21milyon ve %95 hareketli verildi bana.40 dk kadar yattım.

moralini Bozma,idrarda çıkmazmış Zaten.seninde Ilk Aşılaman Di Mi.sizde Sorun Neydi

Eşimde Sperm Sayisi 20 Miyonun Altinda Ve Ileri Harktlilik % 50 Nin Altinda Arkdaşim Drum Aşilamadan Sonra Bundan ötürü Doğal Yolla Hamile Kalamadiğimi Söledi Ama 6 Ay Boşu Boşuna Ilaçla Tedavi Gördüm Zaman Kaybi Bende Sorun Yok Sadece Rahmim Ters Ilk Aşilamam Canim

Kaç Yumurtan Olmuştu Benim Iki Taneydi Bende 40 Dk Dan Fazla Yattim Gonalf Iğn Kullandim 5 Gün Ovitral çatlatma Iğn Den 36 Saat Sonra Aşilamam Yapildi Ama Yumrtalarin çatlayp çatlamadiğina Bakilmadi Idrara Sikişik Gittim Ultrason Ile Rahim Once Göruntulendi Sonra Aşilama Ama Spermlerin Gidip Gitm Görmedim Utançtan Yüzümü Kapatmiştim Dr Baktimi Bilmyorum Bunuda Burd Yazan Arkd öğrendim Inş Ikimizde Hamişizdir

bizimde Sperm Sayımız Azdı.mone Diye Bitkisel Bir Ilaç Kullandık,çok Faydası Oldu.hareket Ve Sayıyı Kesinlikle Arttırdı

Dr Muönerdi Nerde Satilir Bende Eşime Keçiboynuzu Pekmezi Içirmeye Başladim Odaiyiymiş Ay Sen Saol Biri Ile Konuşmaya Ne çok Iht Varmiş Sonucu Yarin öğrenirmisin Mutlaka Yaz Merak Ettim Ben çarş Yapacam Test

ben 5 gün gonaphene kullandım,pregynl iğne ile çatlattık,36.saatte de aşılama yapıldı.2 yumurtam olmuştu benimde.20mm .. iğneden sonra çok ağrım oldu.benimde bakmadı çatlayıp çatlamadığına.sordum çatlamışmıdır diye,%100 dedi.zaten ağrı çatladığını gösteriyomuş.inşallah yaa,hastalanmadım ya,ümitlenmeye başladım

amerikan hastanesinde bir ürolog doktorumuz.güvenilir olduğunu vurgulamak için yazıyorum,yanlış anlama.mone'yi o önerdi.bitkisel bir ilaç zaten.bir de domates suyu çok etkiliymiş,bunu da benim dr söyledi.inşallah ikimizde ve isteyen herkeste hamiledir bu ay..

Iyi çünkü Benimde Ağrim Oldu Bende önc Bu Ağriyi Yumrt Oluştudie Yorardim Demek Buymuş Ay Kiz Ayni şeyler Yaşadiklarimiz Içime Bi Umut Doğdu Inş Ikimizde Hamişizdir Hayirli Habrlerini Bekliyom Yarin öğrenirsin Demi Sonucu

Nerde Satiliyo Yan Etkisi Falan Var Mi

bizde olduk,eczanede satılıyo,hiç yan etkisi yok.bitkisel zaten.ben eczacıya da sordum,dr umda,yan etkisi spermleri hareketlendirmesi, yoğun istek falan dedi..

bizde Olduk,eczanede Satılıyo,hiç Yan Etkisi Yok.bitkisel Zaten.ben Eczacıya Da Sordum,dr Umda,yan Etkisi Spermleri Hareketlendirmesi, Yoğun Istek Falan Dedi..

Ayycanim Hiç Korkma Olmazsinallahin Izni Ile Zaten Olacak Olsak Biz Kadinlar Anlariz Yarin Sana çooooook Dua Edicem Tüm Iyilerin De Duasi Arkanda Olsun Inş Meleğin Senledir Yari Alacağin Güzel Haberi Düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…