- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.641
adet Belirtim Yok ,idrar Testi Yaptım Tek çizgi çıktı,yarın Kan Testi Yaptıracağım.şu An Idrardan Belli Olmaz Zaten,ama Yine De Yaptım Tabi,moralim Bozuldu
moralini Bozma,idrarda çıkmazmış Zaten.seninde Ilk Aşılaman Di Mi.sizde Sorun Neydi
bir Belirti Yok,zaten şu An Hamilelik Belirtisi Olmazmış.burada O Kadar çok şey Okudum Ki,dr Aradım Hepsini Sordum,bu Kadar Erken Belli Olmaz,psikolojik Dedi.göğüslerim Benimde şişti,ama Hamile Olsak Bile,adet Belirtileri Olacaktır.21milyon Ve %95 Hareketli Verildi Bana.40 Dk Kadar Yattım.
bizimde Sperm Sayımız Azdı.mone Diye Bitkisel Bir Ilaç Kullandık,çok Faydası Oldu.hareket Ve Sayıyı Kesinlikle Arttırdı
ben 5 Gün Gonaphene Kullandım,pregynl Iğne Ile çatlattık,36.saatte De Aşılama Yapıldı.2 Yumurtam Olmuştu Benimde.20mm .. Iğneden Sonra çok Ağrım Oldu.benimde Bakmadı çatlayıp çatlamadığına.sordum çatlamışmıdır Diye,%100 Dedi.zaten Ağrı çatladığını Gösteriyomuş.inşallah Yaa,hastalanmadım Ya,ümitlenmeye Başladım
amerikan Hastanesinde Bir ürolog Doktorumuz.güvenilir Olduğunu Vurgulamak Için Yazıyorum,yanlış Anlama.mone'yi O önerdi.bitkisel Bir Ilaç Zaten.bir De Domates Suyu çok Etkiliymiş,bunu Da Benim Dr Söyledi.inşallah Ikimizde Ve Isteyen Herkeste Hamiledir Bu Ay..
yok Yasaklamadı,ertesi Gün Beraber Olmamızı Söyledi Sadece.
bizde Olduk,eczanede Satılıyo,hiç Yan Etkisi Yok.bitkisel Zaten.ben Eczacıya Da Sordum,dr Umda,yan Etkisi Spermleri Hareketlendirmesi, Yoğun Istek Falan Dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?