Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bahçeci ile Alman hast hemen hemen aynı ekip sadece bahceci klinik olduğu için yumurta toplama/transfer gibi işlemler alman hast oluyor çünkü labaratuar hastanede. Sen git bahçeciye zaten seninle detaylı bir ön görüşme yaparlar. O kullandığın ilaçların çok etkisi olmaz sanırım ama yine de en az bir ay ara ver bence hem vucudun kendi kendine yumurta oluştursun hem de sen biraz kendini toparla. Ama bu arada görüşmeye git.

Ben yarını bekliyorum test için..:sm_confused:

kliniğe mail attım,görüşmek için arayacaklarını yazmışlar.durumumu anlatıcam,dr yönlendirirse daha iyi olur bence de.inşallah seninledir şu an bebeğin

Teşekkür ederim canım inşallah..

Mutlaka bir doktor arar diye düşünüyorum. Ben alman hast. aradığım da size döneceğiz dediler, tam ümidimi kesmiştim kimse aramadı diye akşam 21.00 da doktor aramıştı ve epey konuşmuştuk.

aşılamada bana 21mil ve %95 hareketli sperm verilmişti,çok iyi değil mi,hele hareket.neden olmadı bu yüzden daha çok şaşırdım

çocuklar emekli biriyim ben.yazılarınızı okudum,çok üzülüyorum.size daha önce de yazmıştım,komşum doğulu bir bayandı tüp bebek için eşi razı gelmiyordu ben ikna ettim.(başka birinin 13 sene çocuğu olmamış hamile olduğunu görmüştüm.sorduğumda bahçeciye gittiğine tek aşılama ile hamile kaldığını söylemişti.şu an çocuğu 10 yaşında olmuştur.) ben de ona güvenerek doğulu bayanı eşi ile götürdüm epey bir tedavi gördü 2 aşılama yaptı olmadı .bahçeci sizin normal yolla kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi ben de doktor bey kayınvalidesi oğlunu evlendirecekmiş gelinden biliyormuş,bir kağıt yazıp verirmisiniz dedim,yazdı verdi.sonra bu çift fatihte medical park hastanesine gitmiş orda da 1 aşılama 1 tüp yapmışlar yine tutmamış,orda da doktor ne yapalım kısmet değilmiş evlatlık alın demiş.onlar da tedaviyi bırakmışlar bu arada bu çift komşu ile kavga etmiş karakolluk olmuş ve bebek olayını unutmuşlar ve NORMAL YOLLA HAMİLE KALMIŞ.bir kızı oldu.1 sene sonra yine normal yolla 2.kızını doğurdu .küçük kızı şu an 2 yaşında.şimdi sıkı durun birşey daha söyliycem yine istemeden normal yolla hamile kalmış 5 aylık. biri kız biri erkekmiş.
bütün bunları umudunuzu yitirmeyin diye anlattım.herşey inanç sabır.negatif düşünmeyin hep olacak deyin.allah hepinizi sevindirsin inşallah.yazıma ara verip o bayana telefon açtım evden çocuk sesleri geliyor hala inanamıyoruz.merak ettiğiniz bir şey varsa sorun ben o hanıma telefon açar sorarım

çocuklar emekli biriyim ben.yazılarınızı okudum,çok üzülüyorum.size daha önce de yazmıştım,komşum doğulu bir bayandı tüp bebek için eşi razı gelmiyordu ben ikna ettim.(başka birinin 13 sene çocuğu olmamış hamile olduğunu görmüştüm.sorduğumda bahçeciye gittiğine tek aşılama ile hamile kaldığını söylemişti.şu an çocuğu 10 yaşında olmuştur.) ben de ona güvenerek doğulu bayanı eşi ile götürdüm epey bir tedavi gördü 2 aşılama yaptı olmadı .bahçeci sizin normal yolla kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi ben de doktor bey kayınvalidesi oğlunu evlendirecekmiş gelinden biliyormuş,bir kağıt yazıp verirmisiniz dedim,yazdı verdi.sonra bu çift fatihte medical park hastanesine gitmiş orda da 1 aşılama 1 tüp yapmışlar yine tutmamış,orda da doktor ne yapalım kısmet değilmiş evlatlık alın demiş.onlar da tedaviyi bırakmışlar bu arada bu çift komşu ile kavga etmiş karakolluk olmuş ve bebek olayını unutmuşlar ve NORMAL YOLLA HAMİLE KALMIŞ.bir kızı oldu.1 sene sonra yine normal yolla 2.kızını doğurdu .küçük kızı şu an 2 yaşında.şimdi sıkı durun birşey daha söyliycem yine istemeden normal yolla hamile kalmış 5 aylık. biri kız biri erkekmiş.
bütün bunları umudunuzu yitirmeyin diye anlattım.herşey inanç sabır.negatif düşünmeyin hep olacak deyin.allah hepinizi sevindirsin inşallah.yazıma ara verip o bayana telefon açtım evden çocuk sesleri geliyor hala inanamıyoruz.merak ettiğiniz bir şey varsa sorun ben o hanıma telefon açar sorarım

canım micro yapıldı yarın test yaptıracağım. Deminden beri okuyorum sen de içini ferah tut şekerim herşeyin hayırlısı..

Sağol cnm.
Yaa mikro ve tüp bebek aynı şey dimi:uhm:
inşallah güzel haberlerini verirsin bize, yarın bi halay konvoyu oluştururuz:teytey:

Teşekkürler canım inşallah..

Yumurta toplama işlemine kadar aynı işlemler. Yumurtalar toplandıktan sonra; tüp bebekte spermler ve yumurtalar aynı ortama konulup döllenme olması bekleniyor. Microenjeksiyonda ise toplanan yumurtaların içine tek tek en sağlıklı spermler yerleştiriliyor. yani microda işi çok fazla şansa bırakmıyorlar ve benim bildiğim çoğu merkez artık micro yapıyor. Tabi bütün bunlar için merkezin iyi bir labaratuvarı olmalı.

desteğiniz için teşekkür ederiza.s..zor zamanlar yaşıyoruz, bir kadının en doğal hakkıdır anne olmak, Allah kimseyi yermesin, mutlaka hep derim hepimizin olacak diye, laf aramızda arkadaşlar bana biraz bozulmuş, ümitlendirip hayal kırıklığı yaratacağıma, gerçeği yazayım aksi olursa sürpriz olur düşüncesiyle yazmıştım oysa :1rolleyes:, neyse hepsi gergin, sanki ben iyiyim:bbo: bir gün hepimizin olacak:hooray:

canım sen alman hastanesinde yaptırmıştın di mi

Canim Bugün Drumda Beni Hüsrana Uğratti 1 Yil Boyunca Bişiniz Yok Die Bana Tedavi Uyguladi Sonra Aşilama Esnasinda Eşinde Problem Var Demişti Bugünse(hemde O Esnada Kayinvalidemde Vard) Sende Yumurtlama Problemi Var Ondan Olmuyor Dedi Güvenim Hiç Kalmadi O Zaman Biz Sorunluysak Bir Yil Bizi Niye Oyaladin Ikincisi Bende Sorun Varsa Nie Tedavi Etmedin De Aşilama Yaptin Bu Ayda Yokmuş Tatile çikacakmiş Aşilamam Da Kaldi Ve Sanki Tüpbebek Le Ancak Olacakmiş Gibi Bir Izlenim Verdi Ya çocuktan Falan Vazgeçeyim Diyom Ama Drumu Kesin Değiştiricem Halbuki Ona çok Güvenmişti
M Bu üzgün Zamanimda Bide üstüne O Tuz Serpti Yarama Içim Yaniyo Canim çok Aciyo Bu Saatten Sonra Hangi Dr A Güvenebilirim Ki Ben Artik

allahtan kvalidem anlayışlı sen çocuksun diyor ne gereği var şimdiden bu kadar yıpratıyon kendini dr larda boşver olur zamanı gelince ama ben o lafları şimdi ve kayınvalidemin yanında dediği için çok çok üzgünüm inan çocuk falan istemiyom çok yoruldum artık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…