- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.941
bebişkocummm iyiyim şekercimm,ben de seni özledim hoşgeldin şekercimkayrammmmmm nasılsınn çok ösledimmmmm
canım kuzucum nasılsınn yerim seni ben negüzelde moral veririmiş benim pozitif arkadaşım hayranım kıs sana öptümmŞeniz
zenann canım teoride birçok şeyi kabul edebiliyorum ama iş pratiğe gelince bazen böyle gel-gitler yaşıyorum malesef
3-4 gündür sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum
bugün aşılamamın 11.günü ve galiba regl olucam
demiraycım canım anlıyorum inan
sen güzel canını sıkma tabiki kolay değil ama umudnuda kaybetme
inşallah bebişin tutunuyordur tatlımmm
daha kucağımız da bebişler burdan muhabbet edicez şekercimmm bırakırmıyım sizia.s.
slm ben ikinci aşılamamı yaptıştım ve yarın kan verip test yaptıracam. Ama bir şey sormak istiyorum. Deneyimleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Ben geçen sefer 03 Haziran da regl olmuştuum. İlaç kullanınca tek yumurta çabukgeliştiği için çatlatma iğnesini 11 Haziran akşamı vurulup 13ündede aşılamamı oldum. Erken aşılama olduğum için 14 üncü günde test yaptırmam gerekiyor yine test sonucu için pazartesini bekleyecem ama normalde 28 i gibi regl olmam gerekiyor. Bugün perşembe henüz regl olmadım yani aşılamamın 14üncü günü. yinede aşılamaya göre değilde normal regl tarihini mi beklemek gerekiyor?
slm ben ikinci aşılamamı yaptıştım ve yarın kan verip test yaptıracam. Ama bir şey sormak istiyorum. Deneyimleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Ben geçen sefer 03 Haziran da regl olmuştuum. İlaç kullanınca tek yumurta çabukgeliştiği için çatlatma iğnesini 11 Haziran akşamı vurulup 13ündede aşılamamı oldum. Erken aşılama olduğum için 14 üncü günde test yaptırmam gerekiyor yine test sonucu için pazartesini bekleyecem ama normalde 28 i gibi regl olmam gerekiyor. Bugün perşembe henüz regl olmadım yani aşılamamın 14üncü günü. yinede aşılamaya göre değilde normal regl tarihini mi beklemek gerekiyor?
zenann canım teoride birçok şeyi kabul edebiliyorum ama iş pratiğe gelince bazen böyle gel-gitler yaşıyorum malesef
3-4 gündür sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum
bugün aşılamamın 11.günü ve galiba regl olucam
regl olmanı istemem .. ama olursanda elimizde ne gelir Bitaneciğim..
bizlerden destek al bak bizlerinde tutmadı işte ..allahın bir bildiği vardır cnm
fatosasi aşılaman hayırlı olsunslm kızlar bende 18 haziran da yaptırdım aşılamamı bekliyorum p.tesi günü tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum karnımda dün akşam çok ağrı oldu adet sancısı gibi allahın ne olur tutsun diye yalvardım...inşallah hepimizinde olur kızlarrr..
pitos aşılaman hayırlı olsun kasıklarda ağrı oluyo araa aramerhaba kızlar sonunda aşılamam yapıldı carsamba günü kasıklarım agrıyo uzanıyorum devamlı ve atesım 37 sürekli sizinde atesinizde yükselme oldumu
merhaba kızlar sonunda aşılamam yapıldı carsamba günü kasıklarım agrıyo uzanıyorum devamlı ve atesım 37 sürekli sizinde atesinizde yükselme oldumu
slm kızlar bende 18 haziran da yaptırdım aşılamamı bekliyorum p.tesi günü tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum karnımda dün akşam çok ağrı oldu adet sancısı gibi allahın ne olur tutsun diye yalvardım...inşallah hepimizinde olur kızlarrr..
Kislar Bugun Doktora Gittim Progen Verdi çarsamba Kontrole Gidicem
Kislar Bugun Doktora Gittim Progen Verdi çarsamba Kontrole Gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?