Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kayrammmmmm nasılsınn çok ösledimmmmm
bebişkocummm iyiyim şekercimm,ben de seni özledim hoşgeldin şekercim
bende sana mesj atıcaktım dedim yeni geldi temizleikle falan uğraşıyo herhaldea.s

canım kuzucum nasılsınn yerim seni ben negüzelde moral veririmiş benim pozitif arkadaşım hayranım kıs sana öptümmŞeniz

şekercim öyle vallaha umudumu asla kaybetmicem drlarımız bile asla olmuyacak demiyoki beterin beteri var
canım benim sen de pozitifsindir biliyorum bena.s.
yeterki allah istesin allah istediği zaman vericek
bu aralar çok relaxım bakıyorum ben mutlu olunca koçişte mutlu oluyo Şeniz
dualarımı hiç eksik etmiyorum
hepimiz için

Son düzenleme:
zenann canım teoride birçok şeyi kabul edebiliyorum ama iş pratiğe gelince bazen böyle gel-gitler yaşıyorum malesef
3-4 gündür sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum
bugün aşılamamın 11.günü ve galiba regl olucam

demiraycım canım anlıyorum inan
sen güzel canını sıkma tabiki kolay değil ama umudnuda kaybetme
inşallah bebişin tutunuyordur tatlımmm
daha kucağımız da bebişler burdan muhabbet edicez şekercimmm bırakırmıyım sizia.s.

demiraycım canım anlıyorum inan
sen güzel canını sıkma tabiki kolay değil ama umudnuda kaybetme
inşallah bebişin tutunuyordur tatlımmm
daha kucağımız da bebişler burdan muhabbet edicez şekercimmm bırakırmıyım sizia.s.

kayracım inşallah canım
allah senin o güzel gönlüne göre versin inşallah
kocaeli üniversitesiyle ilgili konu açtım burdanda sorayım bilgisi olan var mı?

slm ben ikinci aşılamamı yaptıştım ve yarın kan verip test yaptıracam. Ama bir şey sormak istiyorum. Deneyimleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Ben geçen sefer 03 Haziran da regl olmuştuum. İlaç kullanınca tek yumurta çabukgeliştiği için çatlatma iğnesini 11 Haziran akşamı vurulup 13ündede aşılamamı oldum. Erken aşılama olduğum için 14 üncü günde test yaptırmam gerekiyor yine test sonucu için pazartesini bekleyecem ama normalde 28 i gibi regl olmam gerekiyor. Bugün perşembe henüz regl olmadım yani aşılamamın 14üncü günü. yinede aşılamaya göre değilde normal regl tarihini mi beklemek gerekiyor?

slm ben ikinci aşılamamı yaptıştım ve yarın kan verip test yaptıracam. Ama bir şey sormak istiyorum. Deneyimleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Ben geçen sefer 03 Haziran da regl olmuştuum. İlaç kullanınca tek yumurta çabukgeliştiği için çatlatma iğnesini 11 Haziran akşamı vurulup 13ündede aşılamamı oldum. Erken aşılama olduğum için 14 üncü günde test yaptırmam gerekiyor yine test sonucu için pazartesini bekleyecem ama normalde 28 i gibi regl olmam gerekiyor. Bugün perşembe henüz regl olmadım yani aşılamamın 14üncü günü. yinede aşılamaya göre değilde normal regl tarihini mi beklemek gerekiyor?

canım öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın aşılma ile yumurt uyarıldığı için normal regl tarihin değişiyor drum 14, günü tutmayan insan regl olur demişti ama burda yazıları da okumuşsan 17. 18. günü bile regl olan oldu 14. günden sonra tahlillerde çıkıyor canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap testı umarım sonuç pozitif olur

merhaba canım 12.gunde de cıkıyor sonuc testte ben12.gun yaptırmıstım
14.gunde regl oldum

zenann canım teoride birçok şeyi kabul edebiliyorum ama iş pratiğe gelince bazen böyle gel-gitler yaşıyorum malesef
3-4 gündür sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum
bugün aşılamamın 11.günü ve galiba regl olucam

regl olmanı istemem .. ama olursanda elimizde ne gelir Bitaneciğim..
bizlerden destek al bak bizlerinde tutmadı işte ..allahın bir bildiği vardır cnm

bende aşılama yapıldıktan 10 gün sonra adet oldum. nedense erken oldu. bunun bir açıklaması var mı bilmiyorum. çatlama igneside aşılamadan 1 gün önce olmuştum.

merhaba kızlar sonunda aşılamam yapıldı carsamba günü kasıklarım agrıyo uzanıyorum devamlı ve atesım 37 sürekli sizinde atesinizde yükselme oldumu

slm kızlar bende 18 haziran da yaptırdım aşılamamı bekliyorum p.tesi günü tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum karnımda dün akşam çok ağrı oldu adet sancısı gibi allahın ne olur tutsun diye yalvardım...inşallah hepimizinde olur kızlarrr..

regl olmanı istemem .. ama olursanda elimizde ne gelir Bitaneciğim..
bizlerden destek al bak bizlerinde tutmadı işte ..allahın bir bildiği vardır cnm

tatlım sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum zaten.bende negatif 2 aşılama geçirdim her defasında kafama takmıyacağım üzülmeyecem diyorum ama nafile.artık bu son aşılamam bundan sonra bütün umudum tüp bebeğe kaldı.
hepinize hayırlı cumalar..........

slm kızlar bende 18 haziran da yaptırdım aşılamamı bekliyorum p.tesi günü tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum karnımda dün akşam çok ağrı oldu adet sancısı gibi allahın ne olur tutsun diye yalvardım...inşallah hepimizinde olur kızlarrr..
fatosasi aşılaman hayırlı olsun
inşallah canım bebişinin sana tutunuyordur onun ağrılarıdır
inşallah pazartesi bize güzel haberler verirsina.s.

merhaba kızlar sonunda aşılamam yapıldı carsamba günü kasıklarım agrıyo uzanıyorum devamlı ve atesım 37 sürekli sizinde atesinizde yükselme oldumu
pitos aşılaman hayırlı olsun kasıklarda ağrı oluyo araa ara
ben ateşimi ölçmedim hiç aşılama sonrasında bu konuda bi bilgim yok
inşallah güzel haberlerini alırıza.s.

tüm aşılama olanlara hayırlı haberler diliyorum umarım sonuçlarınız pozitif olur allah yüzünüzü güldürür ama olmazsada nolur hiç moralinizi bozmayın daha önümüzde bir çok basamak var allahın izniyle başarıcaz anne olmayı ve bişey söylemek istiyorum kesinlikle belirtilere aldanmayın''kasıklarım ağrıyo,göğüslerim şişti,başım dönüyo'' gibi şeyler asla kesin belirti değildir aldığımız hormanlar ve çatlatma iğnesi zaten bu belirtileri ortaya çıkarıyo sakin olun ve kendi haline bırakın çünkü ben bunları kafama taka taka ilk aşılamada oluşmuş bir gebeliği yok ettim nolur kendinizi dinlemeyin ve sizde benim gibi üzülmeyin öpüyorum hepinizi...

hayırlı olsun aşılaman,inşallah güzel haberlerinizi alırız...

Kislar Bugun Doktora Gittim Progen Verdi çarsamba Kontrole Gidicem

hayırlısı olsun canım.benim bugün 3.günüm.ilk aşılamam tutmamıştı.bir-iki ay dinlenmeye karar verdim.allah herkesin gönlüne göre versin..inşallah sizlerden güzel güzel haberler alırım da,ikinci denememe sayenizde daha umutlu başlarım..:1rolleyes:

Back
X