Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beren merhaba bizim sonuç negatif çıktı dün... Herşeyin hayırlısı dedik hayata geri döndük.. Sen ne yaptın konuştun mu bahçeci ile??

yaaa, çok üzüldüm:(evet arkadaşım herşeyin hayırlısını istemek lazım.herşeyin bir zamanı var,buna inanıyorum.. bebeklerimizde zamanını bekliyo..bahçeciden aramadılar beni,zaten bir yada iki ay ara vermeye karar verdim.ama,orası çok kafama yattı benim,bahçeciyi deneyeceğim.

sen ne yapacaksın şimdi.

Ben şuanda neden olmadı diye araştırıyorum. Her gün bu konu ile ilgili yeni bir şey keşfettiğim için.. Her şey çok güzeldi transfere kadar ama tutunamadı.. Bana göre birinci sebebp hipertiroid olabilir ikincisi ise hidrosalpenks denilen tüpleri tıkayıp daha sonra da rahim içine gelerek embryonun tutunmasını engelleyen sıvı.. Bunların çözümüne gidip daha sonra tekrar deneyeceğim...

Ben şuanda neden olmadı diye araştırıyorum. Her gün bu konu ile ilgili yeni bir şey keşfettiğim için.. Her şey çok güzeldi transfere kadar ama tutunamadı.. Bana göre birinci sebebp hipertiroid olabilir ikincisi ise hidrosalpenks denilen tüpleri tıkayıp daha sonra da rahim içine gelerek embryonun tutunmasını engelleyen sıvı.. Bunların çözümüne gidip daha sonra tekrar deneyeceğim...

hipertiroid mi var sende,annemde de var da.çok nalet bir hastalık yaa.bilinçli,temkinli davranmak bence de daha iyi.inşallah sonrakinde dileğine kavuşursun..a.s

kızlar herkese mrb aşılaması tutmayanlara geçmiş olsun bugün annemlerdeydim kardeşim kıl dönmesinden ameliyat oldu baya ilerlemişti şükürler olsun iyi berncim bende 1 ay ara vermeye karar verdim bu arada iyi bi dr bulmam lazım ilerisi için çünkü drumun son söledikleri kafamı karıştırdı acaba para için mi yaptı yoksa bende de sorun varmı önce bunların cvbını bulucam allahnm herkese gönlündeki muradı verdi sizleri iyi görmek beni sevindirdi bende iyiyim hayatın tadını çıkarmaya karar verdim aşılama umduğumdan daha çok yıktı beni şimdi bomba gibiyim kızlar hayat çok güzel tadını çıkarın derim ben zaten ne kadar çok kafaya takarsak olmuyo olduğunda zaten gezemeyeceğiz bence gez<in tozun öptüm hepinizi canlarım

merhaba kızlar sonunda aşılamam yapıldı carsamba günü kasıklarım agrıyo uzanıyorum devamlı ve atesım 37 sürekli sizinde atesinizde yükselme oldumu

pitoscum canım hayırlı olsun.allah gönlüne göre versin inşallah.şimdi asıl zor süreç başladı.beklemek...
bende pazartesi yaptırıyorum testi.umarım iyi haberler veririz birbirimize.dualarım sizlerle canıma.s.

slm dün benim için kötü bir gündü. İkinci aşılamamın 15 inci günüydü ve hastaneye test yaptırmaya gittim, kan verdim. İşe geri dönerkende arkadaşlarımın ısrarı ile hamilelik testi aldım eczaneden.Ancak işe gittiğimde regl olmuştum gerek kalmadı teste. Yani ikinci aşılama maceramızda sona erdi. Hayırlısı diyorum. Herkese iyi şanslar.

sen nasılsın bak haep ümitli ol aşılama yapıldıktan sonra unut aşılamayı ağır falan kaldırma ve kendini dinleme hiç bir belirti arama ben göğslerimin ağrısını ve şişliğini ve bi çok belrt yi hamileliğe yormuştum kötü yıkıldım zor toparlandım reglm bitmesine rağmen göğs hala şiş ve acayip kilo almışım ama mutluyum ve bomba gibiyim hayat kendine zehiredemeyeceğin kadar güzel çünkü sıkı bi diyete girecem tabi sağlıklı beslenerek çünkü iki yılda 12 kilo almişim 65 olmuşum yakışıyo ama eski kilomu çok özledim an azından bebek istediğimi unuturum kendi haline bırakacam

bu 2.cı asılamam benım 1.cısınde bende kendımı çok dınlemıstım ama bunda oyle yapmıcam aşılama olunca burayada gırmeyı dusunmuyorum cunkı ıster ıstemez strese gırerım

Back
X