- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.961
beren merhaba bizim sonuç negatif çıktı dün... Herşeyin hayırlısı dedik hayata geri döndük.. Sen ne yaptın konuştun mu bahçeci ile??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beren merhaba bizim sonuç negatif çıktı dün... Herşeyin hayırlısı dedik hayata geri döndük.. Sen ne yaptın konuştun mu bahçeci ile??
Tamam canım inşallah herşeyin hayırlısı olur.. En güzelini yapıyorsun biraz kendini toparlarsın..
sen ne yapacaksın şimdi.
Ben şuanda neden olmadı diye araştırıyorum. Her gün bu konu ile ilgili yeni bir şey keşfettiğim için.. Her şey çok güzeldi transfere kadar ama tutunamadı.. Bana göre birinci sebebp hipertiroid olabilir ikincisi ise hidrosalpenks denilen tüpleri tıkayıp daha sonra da rahim içine gelerek embryonun tutunmasını engelleyen sıvı.. Bunların çözümüne gidip daha sonra tekrar deneyeceğim...
merhaba kızlar sonunda aşılamam yapıldı carsamba günü kasıklarım agrıyo uzanıyorum devamlı ve atesım 37 sürekli sizinde atesinizde yükselme oldumu
özoş Bende Kaldım Uzun Süre Diyarbakırda Sen Hangi Dr.a Gidiyorsun Canım Merak Ettim
çok Iyi Dr.lar Var Orda Onlardan Birini Tercih Etsene
bende iyiyim canım evet dun basladım iğnelerıme