Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akdaş saol canım darısı başına inşallah.ama ben pek sevincini yaşayamadım düşük tehlikesi var sürekli yatıyorum hakkımda hayırlısı cumartesi belli olacak inş.düşmez bu sefer

canım benim.inşallah düşük olmaz bebişin sana sıkı sıkı tutunur. sizde sorun neydi eylül. belkidaha önce de sordum affet. kafam bugünlerde çok dalgın

canım benim.inşallah düşük olmaz bebişin sana sıkı sıkı tutunur. sizde sorun neydi eylül. belkidaha önce de sordum affet. kafam bugünlerde çok dalgın

canım inşallah busefer sıkı tutunur hayırlısı.kafanın dalgın olmasını anlayabiliorum bende öyleyim çünkü çok karışık şeyler yaşıyorum.canım bizde sorun ben 2kez düşük yaptım ve 3.hamilelik gecikince aşılama yapıldı

arkadaslar klomen kullanmaya baslayalı 3 ay oldu.ama hala bı sonuc alamadım.asılama asamasına gececez dedı dr.ama nasıl olcak,nasıl yapcam bılmıyorum.psıkolojımde hazır deıl.yeterınce yıprandım zaten.napmalıyım?

gülan aynı sorunu bende yasıyorum.sabır sadece.herseyın bı vaktı zamanı var ama ınsanoglu sabredemıyor .bende oyleyım.ama ınsan ıstedıkten sonra herseyı basarır.sadece allahtan dıle ve gerekenı yap canım.

arkadaslar klomen kullanmaya baslayalı 3 ay oldu.ama hala bı sonuc alamadım.asılama asamasına gececez dedı dr.ama nasıl olcak,nasıl yapcam bılmıyorum.psıkolojımde hazır deıl.yeterınce yıprandım zaten.napmalıyım?

canım valla san stres yapma diyeceğim biliyorum elde değil. kafana takma diyeceğim mümkün değil.ama hayırlısı ne ise o olsun. aşılamanın normal yolla gebe kalmaktan tek farkı yumurtalar kontrollü büyüyor ve spermler direkt rahim içine bırakılıyor. heyecanlanma.kendini neden hazır hissetmiyorsun?

aynen arkadaşlar stresten her bişey sorunlu oluyor tesr gidiyor benim 1.aşılamam tutmadı accayip stres yapmıştım aman yavaşş otu yavaş kalk göğsüm şişti midem oram buram deyip kendimi dinledim hep sonuç negatifffffffff ve 1 ay aradan sonra 2.aşılamaya başladım ben tabiii hiiiç oralı olmuyom aşılamayı aklıma bile getirmedim dua ettim bol bol allah hayırlısını nasip etsindiye .ve nedense pek ümit etmedim olursa olur olmazsa bidaha deneriz ölüm yokya sonunda diyeee veeee hamilyim işteee 5+4 günlükkk allahın izni ile sağlıkla devam eder hamişliğim inşallah.dediğim gibi sakin olun ve oluruna bırakın sadece üzerinize düşen görevi yapın ve bebeği unutun örgü örün kitap okuyun arkadaşlarınızla olmaya kafanızı yoğun tutmaya çalışın okkk allah hepinize bol bebişler versin.

aynen arkadaşlar stresten her bişey sorunlu oluyor tesr gidiyor benim 1.aşılamam tutmadı accayip stres yapmıştım aman yavaşş otu yavaş kalk göğsüm şişti midem oram buram deyip kendimi dinledim hep sonuç negatifffffffff ve 1 ay aradan sonra 2.aşılamaya başladım ben tabiii hiiiç oralı olmuyom aşılamayı aklıma bile getirmedim dua ettim bol bol allah hayırlısını nasip etsindiye .ve nedense pek ümit etmedim olursa olur olmazsa bidaha deneriz ölüm yokya sonunda diyeee veeee hamilyim işteee 5+4 günlükkk allahın izni ile sağlıkla devam eder hamişliğim inşallah.dediğim gibi sakin olun ve oluruna bırakın sadece üzerinize düşen görevi yapın ve bebeği unutun örgü örün kitap okuyun arkadaşlarınızla olmaya kafanızı yoğun tutmaya çalışın okkk allah hepinize bol bebişler versin.
hicrab merhaba canım senin adına cok sevindim.bende ignelerime yarın baslıyorum.ilk asılama olacak ama ben heyecan yapmamaya calısıyorum.dedigin gibi kendimle basbasa kalmıyorum.hadi hayırlısı demekten baska bisey diyemiyorum.ama sunu cok iyi biliyorum ki..ilk asılama tutan cok nadir.insallah herkese nasip eder ALLAHH,AMİİNNNNN

darkinlife bende hatırlarsan 2. aşılama sonucunu bekliyordum ve sınuc hamileyim 12 haftalık oldu ikizlerim genelde dinlendiğim icin cok fazla yazamıyorum ve bakamıyorum inşallahhh tez elden darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun inşallahhhh öpüyorum seni darkincim :))

darkinlife bende hatırlarsan 2. aşılama sonucunu bekliyordum ve sınuc hamileyim 12 haftalık oldu ikizlerim genelde dinlendiğim icin cok fazla yazamıyorum ve bakamıyorum inşallahhh tez elden darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun inşallahhhh öpüyorum seni darkincim :))[/QUO

ah canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin allahım banada nasip etsin........:emir_bebek::emir_bebek:

k.gif
i.gif
z.gif
l.gif
a.gif
r.gif
MERHABA BUGÜN BENİM ADETİMİN İLK GÜNÜ SAYILIR,YANİ BİLEMİYORUM.....AZ LEKE HALİNDE GELİYOR.ACABA İLK GÜN SAYILIRMI?YARIN İĞNELERE BASLASAM MI?DOK.ŞİMDİ KONUSTUM,AMA SORMAK AKLIMA GELMEDİ.SİZDE BU DURUMDA NE YAPARSINIZ.GERCİ DR.UFAK DOZLARLA BASLAYACAK.PCOS OLDUGUM İCİN ASIRI TEPKİ VERİYO FOLİKÜLLERİM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR İSE;CEVAP BEKLİYORUMMMM

darkinlife bende hatırlarsan 2. aşılama sonucunu bekliyordum ve sınuc hamileyim 12 haftalık oldu ikizlerim genelde dinlendiğim icin cok fazla yazamıyorum ve bakamıyorum inşallahhh tez elden darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun inşallahhhh öpüyorum seni darkincim :))[/QUO

ah canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin allahım banada nasip etsin........:emir_bebek::emir_bebek:
MERHABA CANIM ASILAMADAN İKİZ BEBİSLERİN VAR ÖYLEMİ?NE GÜZEL SASIRDIM.CÜNKÜ ASILAMADAN HEP DUYDUKLARIM TUTMADI YADA SONUC DÜSÜK İLE SONUCLANIYOR DİYE OKUYORDUM.BENİMDE BU İLK ASILAMAM OLACAK,YARIN İGNELERİME BASLIYORUM.İNSALLAH TUTAR..:emir_bebek::emir_bebek:BENİMDE İKİZLERİM OLUR.BEN PCOS EŞİMDE SORUN YOK.COK SAGLIKLI:nazar:SİDE SORUN NE İDİ?BEBEKLERİNE VE SANA BOL NESELİ GÜNLER:sm_cool::roflol::roflol:

k.gif
i.gif
z.gif
l.gif
a.gif
r.gif
MERHABA BUGÜN BENİM ADETİMİN İLK GÜNÜ SAYILIR,YANİ BİLEMİYORUM.....AZ LEKE HALİNDE GELİYOR.ACABA İLK GÜN SAYILIRMI?YARIN İĞNELERE BASLASAM MI?DOK.ŞİMDİ KONUSTUM,AMA SORMAK AKLIMA GELMEDİ.SİZDE BU DURUMDA NE YAPARSINIZ.GERCİ DR.UFAK DOZLARLA BASLAYACAK.PCOS OLDUGUM İCİN ASIRI TEPKİ VERİYO FOLİKÜLLERİM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR İSE;CEVAP BEKLİYORUMMMM

mrb hazalım ben de bu ay aşılama yapıcam iğnelerime adetin 3. günü başladım bugün 3. iğneyi yaptım sen yine bi doktorun a sor istersen hakkımızda hayırlısı

mrb hazalım ben de bu ay aşılama yapıcam iğnelerime adetin 3. günü başladım bugün 3. iğneyi yaptım sen yine bi doktorun a sor istersen hakkımızda hayırlısı
merhaba ayaz insallah hayırlı haberler veririz birbirimize,ignelerini sen kendin mi yapıyorsun?ben gunal_f kullanacagım.ilk asılaman mı?cnma.s.

ben 1 sene önce aşılama yaptırmıştım fakat tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım ve düşük yaptım bu ikinci olucak başka bi doktora gidiyorum şimdi evet iğneleri kendim yapıorum gonal f ilk başta çok korkmuştum o iğneyi kendime nasıl batırıcam diye ama çok kolaymış

anladım cnm biraz önc ebir yazını okudum.kusura bakma düsük yaptıgını bilmiyordum.benim kardesimde tramboz hastası yani kan pıhtılasması;insallah allah şifanızı verir.ama bu konuda muhattab oldugum bir cok insan var.cogu hamis kaldı ve dogurdu....hamişken igne vurdular,kan sulandırıcı,dogum sonrasıda comadin kullandılar...insallah hersey yolunda gider.amiiiinnnnnn:teselli:

ayaz cnm anladım cnm biraz önc ebir yazını okudum.kusura bakma düsük yaptıgını bilmiyordum.benim kardesimde tramboz hastası yani kan pıhtılasması;insallah allah şifanızı verir.ama bu konuda muhattab oldugum bir cok insan var.cogu hamis kaldı ve dogurdu....hamişken igne vurdular,kan sulandırıcı,dogum sonrasıda comadin kullandılar...insallah hersey yolunda gider.amiiiinnnnnn:teselli:

Back
X