- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Bir ay sonra sen belkide bana moral vereceksin
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen arkadaşlar stresten her bişey sorunlu oluyor tesr gidiyor benim 1.aşılamam tutmadı accayip stres yapmıştım aman yavaşş otu yavaş kalk göğsüm şişti midem oram buram deyip kendimi dinledim hep sonuç negatifffffffff ve 1 ay aradan sonra 2.aşılamaya başladım ben tabiii hiiiç oralı olmuyom aşılamayı aklıma bile getirmedim dua ettim bol bol allah hayırlısını nasip etsindiye .ve nedense pek ümit etmedim olursa olur olmazsa bidaha deneriz ölüm yokya sonunda diyeee veeee hamilyim işteee 5+4 günlükkk allahın izni ile sağlıkla devam eder hamişliğim inşallah.dediğim gibi sakin olun ve oluruna bırakın sadece üzerinize düşen görevi yapın ve bebeği unutun örgü örün kitap okuyun arkadaşlarınızla olmaya kafanızı yoğun tutmaya çalışın okkk allah hepinize bol bebişler versin.
saol canım inşallah bu sefer sıkı tutunur bebeğim ben onu hiç bırakmam ama inşallah bebeğimde bırakmaz.canım darısı başına rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar. 3. aşılamamı yaptırmıştım. Bugün beta hcg yaptırdım. Ve maalesef yine olmadı. Çok kötüyüm ama, eşim üzülmesin diye umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Doktorum bu da tutmazsa tüp bebek demişti. Ancak benim psikolojim o kadar bozulduki, hemen tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Hatta uzun bi süre doktor ve hastane yüzü görmek istemiyorum. Çok yoruldum. Testin sonucunu görür görmez, kendi kendime ''hakkımızda hayırlısı buymuş, daha fazla zorlamaya gerek yok, ben artık istemiyorum'' dedim. Şuan da hala öyle düşünmekteyim. İleride düşüncelerim ne olur bilemiyorum. Yüce Rabbim sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.
sagol cnm yaaa...inan hiç boyle seyleri umursamam.ama bu belirsizlik beni kararsız olmama sebeb oldu.aksilik dr.yurt dışına çıkıyo bu gece ancak tel.görüşebildim.ama dedigin gibi yarın baslayacagım.aynı satte igneleri vurulmak gerekiyor?bana dr.gece,gündüz bisey söylemedi...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. bebişin sıkı sıkı tutunur canım merak etme.yarın hayırlı haberlerini bekliyorum.
bu arad bişi sorailirmiyim? hani halil gülden afyon da doktor demiştin ya.hangi hastanede biliyormusun?
İnşallah hayırlısıyla kavuşursun canım.
Dikkat et ani hareketler yapma.
evet cnm DARKİNLİFE sana sormustum.insallah bu son olur.hamişşş olursunnnn.eylülün bebegide kazı yapıyo kesin :sm_cool:insallah öyledirrr amiiinnnna.s
Merhaba arkadaşlar. 3. aşılamamı yaptırmıştım. Bugün beta hcg yaptırdım. Ve maalesef yine olmadı. Çok kötüyüm ama, eşim üzülmesin diye umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Doktorum bu da tutmazsa tüp bebek demişti. Ancak benim psikolojim o kadar bozulduki, hemen tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Hatta uzun bi süre doktor ve hastane yüzü görmek istemiyorum. Çok yoruldum. Testin sonucunu görür görmez, kendi kendime ''hakkımızda hayırlısı buymuş, daha fazla zorlamaya gerek yok, ben artık istemiyorum'' dedim. Şuan da hala öyle düşünmekteyim. İleride düşüncelerim ne olur bilemiyorum. Yüce Rabbim sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.
canım artık kesinleşti 5 haftalık hamileyimmmmmmmm darısı enkısa zamanda isteyen herkesin başına inşallah ama benim düşük tehlikesi hala devam ediyo zaten bende sorunda o zaten düşük yapıyorum inşallah busefer olmaz hayırlısı göbekten iğnelere başladık bugün....halil güldenin özel muayanesi var ama devletin doktoru sanırım bu konu hakkında öğrenip sana bilgi vereyim tam emin deilim
yasasııınnnn bak ne demistim.senin bebek temel atıyor ama yerinin rahat olması icin dekor degistirmis:roflol:sanada eskileri yollamıs.coookkk sevindim,darısı bizim basımıza....hadi hayırlısıhazalım hamileyimm canım ama dikkat etmeye devam hala tehlike devam ediyo inş. darısı sizlerin başınaaaaa
bugün basladım canım evet ama dr.cok düsük dozla basladı.meselaa gunal_f 37.5 doz 4 gün kullan sonra kontrole gel dedi.gecen sene 1 gün arayla gidiyordum kontrole,her dr tedavisi farklı demek ki...derci gecen seneki dr.dozaşı ayarlayamadı,hastanelik olyordum neredeyse catlatma ignesini bile vurulamadım.asırı tepki verdi foliküller...karnımın ici folikül doluydu:roflol:hiç heyecan yok cok rahatım niyeeee yaaa...bu sakinlik korkutuyor beni....tatlicadiarzuHAZALICIM nasılsın başladın mı iğnelere?
bugün basladım canım evet ama dr.cok düsük dozla basladı.meselaa gunal_f 37.5 doz 4 gün kullan sonra kontrole gel dedi.gecen sene 1 gün arayla gidiyordum kontrole,her dr tedavisi farklı demek ki...derci gecen seneki dr.dozaşı ayarlayamadı,hastanelik olyordum neredeyse catlatma ignesini bile vurulamadım.asırı tepki verdi foliküller...karnımın ici folikül doluydu:roflol:hiç heyecan yok cok rahatım niyeeee yaaa...bu sakinlik korkutuyor beni....tatlicadiarzu
bugün basladım canım evet ama dr.cok düsük dozla basladı.meselaa gunal_f 37.5 doz 4 gün kullan sonra kontrole gel dedi.gecen sene 1 gün arayla gidiyordum kontrole,her dr tedavisi farklı demek ki...derci gecen seneki dr.dozaşı ayarlayamadı,hastanelik olyordum neredeyse catlatma ignesini bile vurulamadım.asırı tepki verdi foliküller...karnımın ici folikül doluydu:roflol:hiç heyecan yok cok rahatım niyeeee yaaa...bu sakinlik korkutuyor beni....tatlicadiarzu
slm akdas aşılama zormu dün doktora gittik kadının birine doktor aşılama yapmış kadın sancıdan ağlıyordu kadın kürt ona soramadım türkçe bilmiyor