- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
allah nesip ederse yarın dün dr gittik kadının biri olmuş yatıyordu ve çok acı çekiyordu onu öyle görünce çok korktum ve vaz geçtim ama eşim korkma herşey çok güzel olacak dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm akdas aşılama zormu dün doktora gittik kadının birine doktor aşılama yapmış kadın sancıdan ağlıyordu kadın kürt ona soramadım türkçe bilmiyor
allah nesip ederse yarın dün dr gittik kadının biri olmuş yatıyordu ve çok acı çekiyordu onu öyle görünce çok korktum ve vaz geçtim ama eşim korkma herşey çok güzel olacak dedi
aşılama dan sonra evde yatılıyormu yoksa normal hayata devammı
eşim varikoselden ameliyat oldu siprm sayısı düşüktü biraz düzelmiş rd aşılamadan çok umutluyum diyor bakalı ne olacak
akdas sen kaç kez aşılama oldun ben hiç umutlu deyilim sanki hiç hamile kalamayacağım gibi geliyor
akdas senin eşin ameliyat oldumu
hesretim benimde ilk aşılama deneyimim olacaktı ama dr bende de dozu ayarlamadı bugün 19. gün hala iğneye devam ediyorum sorduğum herkes gelişen yumurta yoksa kesmeliydi iğneyi diyor ne yapcağımı sasırdım salı yine kontrolum var bakalım ne diyecekler fisfisfis
sipr hareketliliği yüzde yirmi idi yüzde kırka çıkmış