Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum,çok uzun zaman bu sayfayı takip ediyorum ama bir türlü üye olamamıştım.Ben de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.3 yıllık evliyim,hiç korunma söz konusu olmadı evliliğimiz boyunca,ama hamile kalamıyorum.İlk yıllarda fazla umursamıyordum ama artık istiyorum anne olmayı.Doktora gittim hormon tahlilleri,rahim filmi ve eşimin spermogram tahlili yapıldı.Rahim filminde ve eşimin spermogramında sorun yok.Ancak hormon tahlilleri sonucu adetlerim düzenli olmasına rağmen yumurtlama düzensizliği teşhisi kondu.3 ay klomen tedavisi ve pregly(çatlatma iğnesi) tedavisi gördüm ,sonuç negatif.Yaklaşık 5 aydır tedavi görmüyorum,sanırım aşılama yaptıracağım.İyi bir tüp bebek merkezindeki doktorlarla iletişime geçtim,durumumu anlattım.Yaşımın çok genç olduğunu aşılamadan önce 3 ay daha klomen tedavisi görmemi tavsiye ettiler.Bu konuda kafam çok karışık,bende aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım hap tedavisiyle.Bilmiyorum arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi ulaştırırsanız çok sevinirim.
Hepimizin allah yardımcısı olsun...