Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darkinlife nasılsın cnm asılamanı olmussun okudum..hayırlısı guselım ısallah bebıs gelır amıııınnnnnnn...asılamadan sora ılskı yasak deılmı bı sure ben mı yalnıs bılıorumm??

kızlar aşılamadan sonra ilişkiye girdiğinizde ağrınız olmadımı biraz özel oldu ama benim aşılamadan 2 gün sonra ilişkiye girdik ve çok şiddetli ağrım oldu o anlık bir ağrı değildi 1 gün sürdü

slm bayanlar bende eşimle 1 senedir bebek çalışmalrı yapıyorum ama olmadı. rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı.1 adet siklusu boyunca doğal yolu deneyeceğiz
daha sonra aşılamaya gideceğiz.yapılan işlemler ne kadara mal oluyor? bilen varsa beni aydınlatabilir mi??

kızlar aşılamadan sonra ilişkiye girdiğinizde ağrınız olmadımı biraz özel oldu ama benim aşılamadan 2 gün sonra ilişkiye girdik ve çok şiddetli ağrım oldu o anlık bir ağrı değildi 1 gün sürdü

Olmazmı karamel zaten yaradan dolayı ağrı var bende, işte mümkün olduğunca kısa sürdürüyos :)

slm bayanlar bende eşimle 1 senedir bebek çalışmalrı yapıyorum ama olmadı. rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı.1 adet siklusu boyunca doğal yolu deneyeceğiz
daha sonra aşılamaya gideceğiz.yapılan işlemler ne kadara mal oluyor? bilen varsa beni aydınlatabilir mi??

Canım heryerde farklı bir fiyat çıkıyor.sevkli gidersen eğer 140 sperm yıkama+50 muayene farkı+34 aşılama işlemi için fark=224 felan gibi bi hesap çıkıyor.Bizimki öyle olmuş..Bazen fark almayan yerler de oluyor.O zaman sadece sperm yıkama ücreti verirsin.
Sevksiz gidersen de sanırım 400 den felan tutar..
Özele gidersen 400 den başlar....gider, 800 e yaptıranlar bile var, aşılamaya başlamadan yaptıracağın yere sorarsın ne kadar masraf çıktığını.Böylece kendini ona göre hazırlarsın.

canım valla herkes farklı fiyatlarda yaptırıyor merkeze göre değişiyor ben aşılamayı 500 e yaptırıyorum siperm yıkama felan hepsi içinde başka para vermiyorum ama ilaçlar pahalı 800 kadarda iğnelere veriyoruz işte allah yardımcımız olsun canım tek tüpüm tıkalı tutmaz diye düşünme tutanlar var umudunu kaybetme :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum,çok uzun zaman bu sayfayı takip ediyorum ama bir türlü üye olamamıştım.Ben de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.3 yıllık evliyim,hiç korunma söz konusu olmadı evliliğimiz boyunca,ama hamile kalamıyorum.İlk yıllarda fazla umursamıyordum ama artık istiyorum anne olmayı.Doktora gittim hormon tahlilleri,rahim filmi ve eşimin spermogram tahlili yapıldı.Rahim filminde ve eşimin spermogramında sorun yok.Ancak hormon tahlilleri sonucu adetlerim düzenli olmasına rağmen yumurtlama düzensizliği teşhisi kondu.3 ay klomen tedavisi ve pregly(çatlatma iğnesi) tedavisi gördüm ,sonuç negatif.Yaklaşık 5 aydır tedavi görmüyorum,sanırım aşılama yaptıracağım.İyi bir tüp bebek merkezindeki doktorlarla iletişime geçtim,durumumu anlattım.Yaşımın çok genç olduğunu aşılamadan önce 3 ay daha klomen tedavisi görmemi tavsiye ettiler.Bu konuda kafam çok karışık,bende aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım hap tedavisiyle.Bilmiyorum arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi ulaştırırsanız çok sevinirim.

Hepimizin allah yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum,çok uzun zaman bu sayfayı takip ediyorum ama bir türlü üye olamamıştım.Ben de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.3 yıllık evliyim,hiç korunma söz konusu olmadı evliliğimiz boyunca,ama hamile kalamıyorum.İlk yıllarda fazla umursamıyordum ama artık istiyorum anne olmayı.Doktora gittim hormon tahlilleri,rahim filmi ve eşimin spermogram tahlili yapıldı.Rahim filminde ve eşimin spermogramında sorun yok.Ancak hormon tahlilleri sonucu adetlerim düzenli olmasına rağmen yumurtlama düzensizliği teşhisi kondu.3 ay klomen tedavisi ve pregly(çatlatma iğnesi) tedavisi gördüm ,sonuç negatif.Yaklaşık 5 aydır tedavi görmüyorum,sanırım aşılama yaptıracağım.İyi bir tüp bebek merkezindeki doktorlarla iletişime geçtim,durumumu anlattım.Yaşımın çok genç olduğunu aşılamadan önce 3 ay daha klomen tedavisi görmemi tavsiye ettiler.Bu konuda kafam çok karışık,bende aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım hap tedavisiyle.Bilmiyorum arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi ulaştırırsanız çok sevinirim.

Hepimizin allah yardımcısı olsun...
Bende uzun bi süre istememiştim ama bekleyince de olmuyo bi türlü kendi kendine.Yani doktorlar diyorsa bi bildikleri vardır mutlaka.Ama sen çok istiyorsan aşılamada şans tabiki daha fazla olur.çünkü spermler yıkanıp en iyiler direkt rahme bırakılıyor.İyi düşün ben beklerim dersen biraz daha bekle.Maddi olarak sarsmaz diyorsan bence hemen aşılama dene.Benim kendi fikrimdir, sen yine de sor diğer arkadaşlar da bişeyler demek isterler mutlaka.Hepsini dinle, kafana uyanı içinden geçeni yap..Bol şans

Back
X