Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darkınfıle bence 1 ay bekle belkı bu ay kendılıgınden olur canım

mehay bebegını kaybettı canım dk gıttı keseyı geremedıler dusuk yaptırdılar

Ciddimi bende soruyorum ya bide çok üzüldüm şimdi....

Hafsacım belki olur artık stres sıfır bende bu konuda.Tabi aşılama başlarsa bilemem başlarmı yine.

canım benım saol 11 hafta 2 gunluk valla işimi yapacak kımse yok yavaş yavaş yapıyorum işte Allah sana ıkız ıkız nasıp etsın AMIN

canım benım saol 11 hafta 2 gunluk valla işimi yapacak kımse yok yavaş yavaş yapıyorum işte Allah sana ıkız ıkız nasıp etsın AMIN

Yinede sen yorma kendini, çok eğilme, birşey kaldırma, kolunu yukarı raflara uzatma ve kendini sıcak tut...Bunlar anne tavsiyeleri ona göre sakın bunları yapma.
Amin canım banada hayırlı evlatlar versin;sana da ve tüm isteyenlere hayırlısını versin Allah.Önemli olan hayırlı olması.Hepimiz için tek dileğim.:nazar:a.s.

Bakgün moralini bozma canım olmayana bişey yapamıyoruz.Ama olacağa yapabileceğimiz şeyler var.Mesela stres olmazsa yumurta üretimi daha olumlu olurmuş..
Bi dahaki aşılamana ne zaman başlayacaksın?Aşılamalar arka arkaya olursa başarı daha yüksek olurmuş.
Ben ocakta başlayacağım 3. aşılamama.
Hayırlısı olsun hepimiz için inş.

darkinlifecim doktorum 1 ay ara verdi ilaçlar üst üstte yan etki yapar dedi.ALLAH nasip eterse 3'üncü aşılamama ocak ayında başlıyacağım.pek tutacakmış gibi zannetmiyorum.ama tüp bebek prosödürü gereği 3 kere aşılama yaptırmam gerekiyormuş.sigortadan faydala bilmem için ALLAH hayırlısını nasip etsin.hepimize:kahve:

darkinlifecim doktorum 1 ay ara verdi ilaçlar üst üstte yan etki yapar dedi.ALLAH nasip eterse 3'üncü aşılamama ocak ayında başlıyacağım.pek tutacakmış gibi zannetmiyorum.ama tüp bebek prosödürü gereği 3 kere aşılama yaptırmam gerekiyormuş.sigortadan faydala bilmem için ALLAH hayırlısını nasip etsin.hepimize:kahve:

Bilmemmi o prosedürü bende emekli sand. dan yararlanıyorum.Bende 3. yü yaptıracağım ama kesin karar veremedim bazen bu ay yaptırayım diyorum bazende bi ay daha bekleyeyim diyorum.Yarın kesin belli olur ne yapacağım.Ben geçen ay dinlenmedeydim maddi olarak :) Dinlenirkende yaramı hallettim..
İnşallah tutar canım banada sanki bi mucizeymiş gibi geliyor tutması ama umut etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok.
İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz..

:1hug:

Bilmemmi o prosedürü bende emekli sand. dan yararlanıyorum.Bende 3. yü yaptıracağım ama kesin karar veremedim bazen bu ay yaptırayım diyorum bazende bi ay daha bekleyeyim diyorum.Yarın kesin belli olur ne yapacağım.Ben geçen ay dinlenmedeydim maddi olarak :) Dinlenirkende yaramı hallettim..
İnşallah tutar canım banada sanki bi mucizeymiş gibi geliyor tutması ama umut etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok.
İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz..

:1hug:

a.s inşallah canım banada sanki mucize gibi geliyor ama tabikii ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ sorun sendemi biraz özel oluyor ama? ALLAH SABREDENLERİ SEVER:kahve:

a.s inşallah canım banada sanki mucize gibi geliyor ama tabikii ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ sorun sendemi biraz özel oluyor ama? ALLAH SABREDENLERİ SEVER:kahve:

Bizimki ortak biraz ;)
Benim sol kanal kapalı.Eşimdede morfoloji bozuk çıktı.Önceleri iltihap ileri hareketlilik azdı.Şimdi iltihap kalmadı hareketlilik iyii ama morfolojiyi bilmiyoruz.İnşallah o da düzelir.Kürlerden faydalanıyoruz ya bakalım.

günaydın kızlar nasılsınız beni sorarsanız uykusuz..............:1shok:
hazırlık yapıyorum yolculuk var eşimin memleketi uşak ilinee gidiyorum bayram dolayısıyla...........:sm_confused:
2 gün sonra görüşürüz..........:teytey:a.s.

günaydın kızlar nasılsınız beni sorarsanız uykusuz..............:1shok:
hazırlık yapıyorum yolculuk var eşimin memleketi uşak ilinee gidiyorum bayram dolayısıyla...........:sm_confused:
2 gün sonra görüşürüz..........:teytey:a.s.

Ben dün akşam döndüm.Umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.

Kızlar aşılama yaptırıp sonuç öğrenen yok mu hiç?Güzel sonuçlar olsa da biz de sevinsek.
Ben bir ay daha bekleyeceğim.

bende 20 ekimde yaptırdım aşılama ama maalesef olmadı dr 2 ay dinlen dedi. 2 ay bitiyor bu ay sonunda bakalım karar vermedim ne yapsam diye aşılama değilde mikroıenjeksiyon düşünüyorum bazen aşılamaya dönüyorum kararsızım ilaçlı hsg filan çekildi. rahim ve kanallarda bişey yok tek sorun eşimin sperm sayısının az olması onun içinden bayramdan 1 hafta önce ürologa gittik adam çok iyi şeyler söyledi prof kendisi alanında 1 numara adam çok iyi zaten çoğu hastanede başhekimmiş ve bazı hastanelerde bölüm başkanı 3 aylık ilaç verdi eşime 3 ay sonra gelin sperm testini ben yapıcam dedi. inşallah bu 3 ay içinde olur dedi onu beklesem mi yoksa bu ay aşılamamı yaptırsam karar veremedim :(

Seda♥Recep;1714009 .!.:
bende 20 ekimde yaptırdım aşılama ama maalesef olmadı dr 2 ay dinlen dedi. 2 ay bitiyor bu ay sonunda bakalım karar vermedim ne yapsam diye aşılama değilde mikroıenjeksiyon düşünüyorum bazen aşılamaya dönüyorum kararsızım ilaçlı hsg filan çekildi. rahim ve kanallarda bişey yok tek sorun eşimin sperm sayısının az olması onun içinden bayramdan 1 hafta önce ürologa gittik adam çok iyi şeyler söyledi prof kendisi alanında 1 numara adam çok iyi zaten çoğu hastanede başhekimmiş ve bazı hastanelerde bölüm başkanı 3 aylık ilaç verdi eşime 3 ay sonra gelin sperm testini ben yapıcam dedi. inşallah bu 3 ay içinde olur dedi onu beklesem mi yoksa bu ay aşılamamı yaptırsam karar veremedim :(

canım benim eşimdede aynı problemden var hangi hastaneye ve hangi doktora gittiniz ismini verebilirmisin?

kizlar size bi soru sorabilirmiyim bende doktorum banada asilama yapicak simdi benim sorum asilama yapildiktan sonra calisabilirmiyim malum benim isim biraz agir o yuzden korkuyorum bisey olur diyee

Back
X