Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Funfun ,16 ocaksa yine beta yaptırabilirsin.
Bence biran önce yaptır en azından bazen kimyasal gebelik yakalayanlar oluyor.O bile ümit artık bizim gibi hiç gebelik elde edemeyenlere.
İnşallah seninki pozitif çıkar canım.bol şanslar

darkinlife canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüpe gerek kalmaz aşılaman tutar.benim3.aşılamam tuttu ama düşük tehlikem var hayırlısı

Amin canım inşallah benimde tüpe gerek kalmaz ve olur.

Düşük tehliken için ilaç kullanıyomusun genelde progestan veriliyor bildiğim kadrıyla.Çok geçmiş olsun kendini yormamaya gayret et.Zaten sağlıklı bir bebekse seni terketmeyecektir.

Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

Düşük tehliken için ilaç kullanıyomusun genelde progestan veriliyor bildiğim kadrıyla.Çok geçmiş olsun kendini yormamaya gayret et.Zaten sağlıklı bir bebekse seni terketmeyecektir.

Saol canım ya hayırlısı inşallah bu sefer olur bu benim 3.hamileliğim progestan kullanıyodum zaten aşılamadan sonra vermişti bugün iğne yaptılar sürekli yatıyorum.

eylülcüm çok sevindim canım.kendine dikkat et.darısı başıma artık. ama zor. çünkü sperm hareketsiliğinde dah düşükmüş sanırım. sizde sorun neydi yaaa

eylülcüm çok sevindim canım.kendine dikkat et.darısı başıma artık. ama zor. çünkü sperm hareketsiliğinde dah düşükmüş sanırım. sizde sorun neydi yaaa

akdaş saol canım darısı başına inşallah.ama ben pek sevincini yaşayamadım düşük tehlikesi var sürekli yatıyorum hakkımda hayırlısı cumartesi belli olacak inş.düşmez bu sefer

herkese iyi akşamlar ben de bu ay aşılama yaptırıcam doktorum gonal f iğne verdi göbekten bugün ilkini yaptırdım fakat diğerlerini ben kendim yapıcakmışım daha önce bu iğneyi kendine yapan varmıııııııııııııııııııııııııı

herkese iyi akşamlar ben de bu ay aşılama yaptırıcam doktorum gonal f iğne verdi göbekten bugün ilkini yaptırdım fakat diğerlerini ben kendim yapıcakmışım daha önce bu iğneyi kendine yapan varmıııııııııııııııııııııııııı

ii akşamlar canımmm inşallah aılaman tutar.bende aşilamadan önca gonal f kullandım ve kendim yaptım çok basit korkulacak bişeyi yok.hakkında hayırlısı kaçlık yapacaksın iğneni

ben de daha önce 2 kere düşük yaptım o yüzden tekrar olmasından çok korkuyorum kaç aylık şu an sürekli yatman gerekiyor sanırım kendine dikkat et o duyguyu çok iyi bilirim allah yardımcın olsun

Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bende 2kez düşük yaptım bu 3.hamileliğim daha çok yeni dün belli oldu.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum rahatsızlığımda tekrarlayan düşük zaten.senin düşük sebebin biliniyomu hakkımızda hayırlısı

Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bende 2kez düşük yaptım bu 3.hamileliğim daha çok yeni dün belli oldu.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum rahatsızlığımda tekrarlayan düşük zaten.senin düşük sebebin biliniyomu hakkımızda hayırlısı

ben genetik test yaptırdım onda bi problem yok şimdi her gün yarım bebe asprini içiyorum kanın sulanması için ilk aylarda bebek kanla beslendği için kanda pıhtılaşma olursa beslenemiyomuş ve düşüyomuş laparoskopi yaptırdım onda da bi problem çıkmadı bi de lenfosit aşısı oldum yani şimdilik önlemler alındı gibi hayırlısı

ben genetik test yaptırdım onda bi problem yok şimdi her gün yarım bebe asprini içiyorum kanın sulanması için ilk aylarda bebek kanla beslendği için kanda pıhtılaşma olursa beslenemiyomuş ve düşüyomuş laparoskopi yaptırdım onda da bi problem çıkmadı bi de lenfosit aşısı oldum yani şimdilik önlemler alındı gibi hayırlısı

uzun süredir bebe aspirini bende kullanıyorum eğer düşük olmazsa iğnelere başlıyacam benimde önlemler alındı ama rabbim ol derse olacak

canım nbr neler yapıyorsun bakalım çalışmalar ne durumda iyimisin görüşemedik bu aralarrr karşılaşamadık gene aysonu kızları 2008 e gel arada bir ordayım ben genelde .kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum inşallahhhhŞeniz

Back
X