- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
şu an hala oturan varmı arkadaşlar yoksa herkes yattımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an hala oturan varmı arkadaşlar yoksa herkes yattımı
evet bir defa oldu normale yavaş yavaş donecek dedi dr şimdi sayılarda ve hareketlilikte artış varmış vitamin ve klomen kullanıyor eşim
doğrusun darkinlife 6 kere aşılama yaptırdım hepsi olumsuz. eşinizde sperm sayısı düşükse ve prosedür olarak aşılama yaptırmıyorsanız çok fazla denemeyin derim. ben denedim çok pişmanım onca emek onca para. oraya harcaddığınızı mikroenjeksiyona harcayın derim. normal bir ilişkiden hiç farkı yok bence.mikroenjeksiyonla 1 denemede hamile kaldım.şimdi ikinciyi düşünüyorum. siz benden şanslısınız benim yaptırdığımda sigorta ödemiyordu. şimdide 1 çocuğum var diye ikinciyi ödemiyor. yine paralı yaptırmak zorundayım.
Biz prosedür gereği yaptırıyoruz.Bizim morfoloji kötü çıkmıştı.İleri hareketli yoktu.Şansımız az ama yinede yaptırmak zorundayız.Hepsini biz karşılayamayız yoksa tüpün.
İnşallah ikinci bebeğin çok bekletmez.
az önce başka bi mesajını okudum daha kaç yıllık evlisinki hemen ümitsizliğe kapıldın. daha aşılamadasın. 1 mikroenjeksiyon denensin ondan sonra karar ver. daha dur bakalım güzelim ya yolun başındasın. bak ben ne diyorum. 6 kez aşılama yaptırdım doktora yeter dedim ama o hala gerek yok mikroenjeksiyona diyordu. ve benim zamanımda sigorta hiçbirşeyi karşılamadı ilaçları bile. ben 3 ay çalışıp para biriktirip öyle gidiyordum aşılamaya. aman gözünüzü seviyim daha yaşınız çok genç böyle yazıpta yaşı 35 40 larda olanlarıda üzmeyin.seni üzmek istemem ama bunlar gerçek yinede üzdüysem özür dilerim.
bencede darkinlife yitirmeyelım bebegım umudumuzu bizimde imtihanımız buymuş diyelım
valla canım gecen memleketıme gıttım herkes cocuk yokmu falan biliyolarda olmadıgını neyse gectım zaten bunları bide eşimin yasına takmışlar yok yaşı gecıyomuşta napıyım anam boşamıyokı valla dıyorum boşan beımle baska bırıyle evlen ıyıce sinir oldum geldım eşimde 31 yasında off delı ettıler benı
Yok üzülmedim yazıyorum ki buraya rahatlayayım diye zaten.sizin yazılarınız beni kendime getiriyo.Yoksa yazmazdım ama paylaşmak güzel oluyor.Benim tek sıkıntım bebek değil canımı sıkan başka şeyler var.Elbette hayırlısı buymuş demekki diye sabır gösteriyorum merak etme.Sağol desteğin için.
6 kez baya zordur.ama eşinin sperm değerleri iyiyse,iki kanalda açıksa 6 kez belki denenebilir.Ama bizim aşılamada şansımız yok denecek kadar az zaten.Olsa mucize olacak.
İnşallah hepimiz sevineceğimiz şeyler yaşarız ve paylaşırız.Bende 2 aşılamayı üst üste başka bi şehirde yaptırınca kendime gelemedim.Başka borçlarda olunca zor oluyo.Hemde devlet memuru olduğum halde.Hepsini karşılasaydım daha da zor olurdu.Anlıyorum seni.
Başarırız inşallah bu denemelerimizde.
canım senın bu anlattıgın ıslemler asılama degıl tup ıcın.sanırım bır yanlıs anlasılma olmus.:1no2:Merhaba herkeze..Daha öncede yazdim ama uzun süre takip edemedim forumu.Iki yIldIr bebek istiyorum ve nihayet carsamba günü asilamam yapilacak.Pazartesi günü yumurta toplama islemi yapicagini söyledi doktorum,biraz tedirgin bi okadarda endiseliyi maslinda..Yani islemin süresi ve nasil olucagini tabiki anlattilar ama,canim cok tatli galiba benim.AacIkcasI cok tedirgin oluyorum yumurta toplama isleminde canim yanarmi diye?Simdi okuyup bulsaydin diyceksiniz belkide forumu ama okudum cok uzun sayfalar,bi cok kisi hep asilamadan sonrasindan bahsetmis.yada ben o anki aceleyle ve merakla konu atladim.Simdi soruyorum bunda yani yumurta toplamada canim yanarmi?yani en fazla 15 dk. alicagini söyledi doktorum ama yinede icim rahat diil.Cumartesi gecesi catlatma ignesi yapilicak vede pazartesi toplama islemi takibindede carsamba yumurtalar yerlestirilicek..Uzun oldu belkide ama,inanin ne düsündügümü daha dogrusu ne hissettigimi bilmiyorum.bu arada ilk asilamam olucak hepimiz icin hayirlisini diliyorum..
valla canım gecen memleketıme gıttım herkes cocuk yokmu falan biliyolarda olmadıgını neyse gectım zaten bunları bide eşimin yasına takmışlar yok yaşı gecıyomuşta napıyım anam boşamıyokı valla dıyorum boşan beımle baska bırıyle evlen ıyıce sinir oldum geldım eşimde 31 yasında off delı ettıler benı
canım benım senı cok ıyı anlıyorum ınan evden hiç dısarı cıkmıyorum bu yüzden ınsanların içinde kötülük yok ama biz çok takıyoruz bence boşver bı tanem tedavı görüyorsan tedavıne bak bu mılletın lafı yetıyor zaten