Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
16.gün yapılcak aşılama 18.güne sarkıtılıyor..Çok ilginç geldi bana. :uhm:
Sen o solusyonu kendin almamışmıydın?

Bence sen o metkezi 1 kere daha düşün.Böyle iş olmaz canım.

Yumurta çatladı mı 24 saat içinde döllenmeli.Ve bir yumurta belli bir büyüklüğe gelince bekletilmeden çatlatılmalı yoksa bayatlama gibi bişey oluyor,verimli olmuyor diye biliyorum.

solusyonların parasını biz ödüyorüz merkez bi medikalle anlaşmış anlar getiriyorlardı
zaten ilk aşılamamdı biraz karambole geldi zaten şu an tedaviyi kestik eşim iş değişikliği yapacak yani haziran gibi kendi memleketime eskişehire dönecez kısmet olursa orda iyi bi merkez araştırmasından sonra gidicem burdaki gibi lap diye atlamıcam
bayatlamayla ilgilide bişey duymadım en son yurtalarıda 19 20mm lik çatlatma iğnesi olmuşum
bide ortalama kaç mm gelince çatlata biliyorlar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Canım hoşgeldin a.s. İnşallah herşey yolunda gider ve en kısa sürede güzel sonuca ulaşırsın.. Allah yardımcın olsun, sabırlar versin...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

HOŞGELDİN ARARMIZA... ALLAH GÖNLÜNDE GEÇEN DİLEĞİ TEZ ZAMANDA VERSİN :)

canım doktruna sorsaydın keşke.ama merak etme önemli bişey değildir.az sürmüş ya devamı gelmiştir sakin ol
benimde az sürdü bu ay bugün 4. gn ve bitti.

CANIM ŞUAN İYİYİM KESİLDİ KANAMAM ...SENIN VE DARKINLIFEINDA DEDİĞİ GİBİ İLAÇLARDANDA OLABİLİR

slm arkadaşlar bende cuma günü aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz ama cumartesi günü ara ara hafif kahverengi lekeler geldi normalmi sizce.İnş herpimiz hamiş kalırız.

ARA ARA LEKELENMELER OLMASI NORMAL İLK AŞILAMAMADA BENDEDE ERTESİ GUN OYLE Bİ LEKELENME OLMUŞTU AMA 1 VE 2. AŞILAMAM TUTMADI UMARIM SENIN İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇEN DİLEK GERÇEK OLUR...CANIM

Canım çok teşekkür ederim... :1hug: sanırım bu akşam (problem çıkmaz ise) 2. için start vericez...

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BUDEFA GELİR MELEĞİN..

iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı

Sevgili ayla, bende senin gibi haftasonu hastalandım... umut dünyası işte...şansımın çok düşük olduğunu bilmeme rağmen kendime engel olamadım heyecanla bekledim.... herşeyin hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere gerçekleşir...a.s.

HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM .. UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]:emir_bebek:

HOŞGELDİN ARAMIZA...AŞILAMAN HAYIRLI OLSUN ..İNŞALLAH İİ SONUÇ ALIRSIN

iyi akşamlar bayanlar
aşılamam tutmadı hafta sonu hastalanmıştım ama bu gün bi umut gittim belki diyerek. umutlar daha sonraki aylara kaldı

AYLACIM ÜZÜLDÜM İNAN AMA KISMET BOYLE İMİŞ.. BENDE ŞUBAT VE MARTTA 2AŞILAMA OLDUM HİÇBİRİ TUTMADI ..ŞUAN 1AY KADAR DİNLENMEDEYİM..MAYISDA 3.AŞILAMAM OLCAK ODA OLMAZSA TÜPBEBEK NAPALIM KISMET BOYLEYMİŞ..ALLAH HAYIRLI VAKİTTE VERSİN MELEKLERİMİZİ...

Sevgili ayla, bende senin gibi haftasonu hastalandım... umut dünyası işte...şansımın çok düşük olduğunu bilmeme rağmen kendime engel olamadım heyecanla bekledim.... herşeyin hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere gerçekleşir...a.s.

HAKLISIN İNSAN NEKADAR TAMAM BUDEFA UMUTT ETMİCEM DESEDE BOŞ HERYENİ TEDAVİ HERYENİ AY YENİ UMUTTUR BİZİM İÇİN...AMA ALLAH BÜYÜK KIZLAR BİGUN GELİCEK MELEKLERİMİZ... :asigim:

HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ..
UZUN ZAMADIR SİZİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞTIKLARINIZ ÇOK HOŞ VE SAMİMİ ..BENİMDE GEÇEN CUMA AŞILAMAM YAPILDI..İNŞALLAH POZİTİF İLE SONUÇLANIR.HERKEZİN BİR GÜN KÜÇÜK MELEĞİ GELİR YANI BAŞINA..[/LEFT]
:emir_bebek:

Hoşgeldin canım a.s. aşılamam hayırlı olsun .... İnşallah güzel sonuçlar alırsın..

ARKADAŞLAR MERHABA,
Dün akşam dr gittim ancak problemimiz var.. Sol tarafta kist oluşmuş o nedenle 1 regl dönemi bekleyecekmişiz. Bu arada eşimle ilgili bazı testleri yeniden istedi.. Sonuca göre 2.aşılama olmadan tüp bebege geçme ihtimalimiz var.... ALLAH HEPİMİZE GÜÇ VE SABIR VERSİN... DAHA ÖNEMLİSİ HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN...

saol canım yarın bian önca olsada kutulsam resmen 15 gün sinir harbi yaşadım.senin içinde hayırlısı olsun inş. bian önce gönlülnden geçenler kabul olur

Canım inşallah hamişsindir Gerçi ben 2 aşılama Oldum ikisindede hep 17.gun adet Oldum hatta ilk aşılamamda 15. ve 16. gun kahve lekelenmeler Oldu ve 17.gun adet oldum...ikincisindede 17.gun adet Oldum ...ama umraım Sen hamişsindir ..Senın ilkaşılamaydı yanlış hatırlamıyorsam

ARKADAŞLAR MERHABA,
Dün akşam dr gittim ancak problemimiz var.. Sol tarafta kist oluşmuş o nedenle 1 regl dönemi bekleyecekmişiz. Bu arada eşimle ilgili bazı testleri yeniden istedi.. Sonuca göre 2.aşılama olmadan tüp bebege geçme ihtimalimiz var.... ALLAH HEPİMİZE GÜÇ VE SABIR VERSİN... DAHA ÖNEMLİSİ HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN...

sizin Sorun neydi Canım hemen 1.aşılamadan sora tüpe geçebiliyorsanız Biz
3.aşılamayıda mayısda olup oda tutmazsa tüpe geçicez ama Birsürü rapor işlemlerimiz olacak Tüpe geçmeden allah hepimiz için hayırlısını versin..

:1no2:

bizim de şansımız oldukça düşüktü ama dediğin gibi umut dünyası bide adetim 3 kadar geçikince ben baya bi umutlanmıştım ama kısmet
herkes için hayırlısı olur umarım
herkese bol şanslı günler

günaydın kızlar .ben hala regl olmadım ama lekeler hala var. yarın tahlil yaptırcam .lütfen dua edin .çok merak ediyorum.

gülbeyaz mrb ben aranıza yeni katıldım seni takip ediyorum merakla bekliyorum senin aşılaman tutarsa bana da büyük bir umut olucak inşallah hamilesindir yumurtalamanda bir problem yok du sanırım hatırladığım kadari ile benim de aynı şekilde gerçi dr nasıl bir tedaviyle başlıycak bilmiyorum inşallah sonuç iyi olur a.s.

AYLACIM ÜZÜLDÜM İNAN AMA KISMET BOYLE İMİŞ.. BENDE ŞUBAT VE MARTTA 2AŞILAMA OLDUM HİÇBİRİ TUTMADI ..ŞUAN 1AY KADAR DİNLENMEDEYİM..MAYISDA 3.AŞILAMAM OLCAK ODA OLMAZSA TÜPBEBEK NAPALIM KISMET BOYLEYMİŞ..ALLAH HAYIRLI VAKİTTE VERSİN MELEKLERİMİZİ...[/QUOTE]

Allah ne zaman verirse o zaman olacak
sanada geçmiş olsun
mayıs sonu gibi taşınıcam aşılama yaptırsak bile eşya topla yerleştir derken tutmaz düşür belki diye düşündüğümüze hazirana kadar aşılama için ara verdik kendiliğinden gelirse gelir tabi
Allah herşeyin hayırlısını versin

DEMİRAYCIM
benim kist kader arkadaşıma.s canım kistler gitti tedaviye başladık:teytey:
ben yarın kontrole gidiyorum bakalım yumurtacıklar nekadar olmuş
sen ne yaptın canım

canımm hayırlı olsun inşallah bu son olur.bende tedaviyi nerdeyse bitirdim dün gece çatlatma iğnemi oldum.yarın 11 de inşallah aşılamam olucak.artık evime gitmek istiyorum...
senin ilk kontrolmü?
umarım bu defada kist olmaz :bbo:

Back
X