Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bu çağdışı geri kafalı insanların ne dediğinin hiçbir önemi yok Allah bunlara akıl fikir versin Ozaman hastalıklar da allahtan niye doktora ya da üfürükçülere gidiyorlar Otursunlar kaderlerine razı olsunlar Doktorun erkeği kadını olmaz herkes işini yapıyor

Doğru diyosun kuşum kimse korunmasın heryer çocuk olsun :)))) Kötü Kazen
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Muhahahahh Walla ne güzel 3 de yetmez bize 5 yane :))O da az her yıl bi tane :))

Tam gaz devam aşılamaya mikroya kızlar kimse bizi pes ettiremez.Hızla çoğalalım..

merhaba canlar...........
nebersiniz bakalımmmmmmmmmmm :) dün gece rüyamda bebek bezi gördüm (hemde canbebeydi :roflol:) anlamına baktım evli bayan için çocuk demekmişşşşş ay allahım inşaalhya :) fazla umutlanmim üzülüyom sora ama umutsuzda olmuyokiiiiii :smiley-cool:
hepinizi mucksssladım tatlicadiarzu

her doktora gıttıgımızde bı yenı sorun cıkıyo eşimin ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var spermlerın sadece %20 si normal eger bu normal ılerı hareketle denk geldıyse anne olma sansın yok denılecek kadar az görünüyo varıkosel de cıktı ama azmış doktor amelıyat gerektırmez dıyo prolaktın yuksek testesteron düşük off yaaa bendede pko var ben anca rüyamda görürüm heralde annelıgı keske hıç gıtmesydık doktora gene umudum vardı şimdi o bıle kalmadı

her doktora gıttıgımızde bı yenı sorun cıkıyo eşimin ılerı hareket 0 yapısal bozukluk var spermlerın sadece %20 si normal eger bu normal ılerı hareketle denk geldıyse anne olma sansın yok denılecek kadar az görünüyo varıkosel de cıktı ama azmış doktor amelıyat gerektırmez dıyo prolaktın yuksek testesteron düşük off yaaa bendede pko var ben anca rüyamda görürüm heralde annelıgı keske hıç gıtmesydık doktora gene umudum vardı şimdi o bıle kalmadı

cnm umudunu hiçbir zaman yitirme umudumuzda olmazsa bu zorlu yollarda nasıl ilerliycez

merhaba canlar...........
nebersiniz bakalımmmmmmmmmmm :) dün gece rüyamda bebek bezi gördüm (hemde canbebeydi :roflol:) anlamına baktım evli bayan için çocuk demekmişşşşş ay allahım inşaalhya :) fazla umutlanmim üzülüyom sora ama umutsuzda olmuyokiiiiii :smiley-cool:
hepinizi mucksssladım tatlicadiarzu

zenancım inşallah canım allah güzel kalbine göre versin canım en kısa zaman da okucak inşallah pozitif düşünücez her zaman:dance:
umutsuzluk yok denemeye devam:dance:

derram cım
sen bize burda en çok umut verenlerdensin herzaman tecrübelerini paylaşıyorsun
lütfen ama lütfen umudumu kaybetme
inşallah hayırlısıyla hamiş haberini alıcaz burdan a.s.

inşaallah canım benım arada oluyo böyle umutsuzluklar maalesef :):):)

:a015:derramcım lütfen karamsarlığa kapılma biz zoru başaracağız allahın izniyle sen pes edersen olmaz sorunların üstüne üstüne gittikçe onları yendiğimizi göreceksin ve sende bende buradaki bütün bebiş isteyenlşer de rabbimin izniyle sonunda kazanacaklar ama inancımızı yitirmeyelim tam gaz yola devam herşeyin çaresi var ölüm olmasın yeterki bu halimize şükür.seni çok öpüyorum .a.s.

kız ne korkutuyon benı :roflol:
aman canıms en bana bakma yaa valla umut oluncada olmuyo umutsuzda olmuyo nasıl bı cumle oldu bu yafff :roflol: eşimin rahatlıgı bıle gözume batıyo bencıl olacak belkı ama hiç ugrasmıyo sankı cok basıt sanıyo bu spermıyogramla

cnm umudunu hiçbir zaman yitirme umudumuzda olmazsa bu zorlu yollarda nasıl ilerliycez

DRAJE Aramıza hoş geldin.Aşılaman hayırlı olur inşallah...

kız ne korkutuyon benı :roflol:
aman canıms en bana bakma yaa valla umut oluncada olmuyo umutsuzda olmuyo nasıl bı cumle oldu bu yafff :roflol: eşimin rahatlıgı bıle gözume batıyo bencıl olacak belkı ama hiç ugrasmıyo sankı cok basıt sanıyo bu spermıyogramla

sırnaşık şeyBakmıyorum zaten sana.:smiley-cool:Eşin rahat olsun daha iyi.Onlar kötü olunca onları toplamak daha zor oluyo inan.Canlı olan sperminiz de ölür walla.Aman moralini bozma adamın.İyi davran ona:)
Sende az rahat olsan bu iş olacak.:hooray:

adam benım gözüme batıyo sankım jeyyar 3 ay bı gecsede yolumuza baksak aman ya bı gunum bırını tutmuyokı bundan sonra rahat olayım barı yaa anam kafam cok karısık yaff :roflol:

canım ılk asılamanmıydı hayırlı olsun pekı sorun neydı sizin a.s. allahım kucagına almayıda nasıp etsın inşaallah

sağol canım
evet ilk aşılamamdı ben 3 kere düşük yaşadım malesef rahimde perde varmıs laparoskopi olmustum tabi dr lar kesin budur demiyorlar bakalım rabbim bu sefer meleğimi bana bağışlar inşallah :utangac:
darısı başına a.s.

Back
X