Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Akyam Haklisin Arkadaşim Tamamen Iş Ticarete Dökülmüş.biz Bu Insanlari Boşuna ümitlendirmeyelim Diyen Yok.inş. Sizde Kesin Bi Sonuç Alirsiniz.benim Eşimde De Varikosel çikmişti.özel Hastane 2 Tarafta Da Olabilir Demişti.daha Sonra 3 Dr. Gezdik Gerek Görmediler .hayirlisi Artik Bende Bitkisek Yollara Yöneldim

beyazgül bitkisel yollar derken neler yapıyorsun, iyi geliyorsa bende deniyeyim

Teşekkür ederim gökdil, malesef zamansızlıktan özel hastanelere gidiyoruz ve bi umut deyip o dr bu dr deyip dolaşıyoruz, hepside birbirinden farklı şeyler söylüyor bizi en çok üzen bu bi ortak karar alınsa onu uygulasak ama o da yok. Allah isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin, aşılama yoluyla hamile kalmak çok zor deniyor 4-5 kez tekrarlamak gerekiyormuş ve bizdede ileri hareketli sperm yok o yüzden aşılama yaptırmakta anlamsız herhalde dimi ? direk tüp bebekmi yaptırsam acaba çok karıştım ya

bence hemen tüpe geç bende bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam eğer 3 ten sonrada olmazsa hemen tüp yaptırmak istiyorum

Keçi Boynuzu Pekmezi çok Iimiş. Ari Sütü Polen Bal Karişimi Büyük Marketlerde Varmiş Ama Ben Bulamadim Içinde çerez De Olan Bal Polen Arisütü Karişimi Aldim.buğünde Nette Gördüm çakşir Otnu çok Ii Diye Anlatiyolar Onuda Denemeyi Dönüşünüyorum Inş. Faydasi Olur.bide Bu Arada Havuç çok Iimiş

Akyam Kendin Bilirsin Ama Arkadaşim Eğer Ileri Hareket Yoksa Ve Imkanin Varsa Mikro Dene.aşilamayi Defalarca Yapmaktansa Mikroya Vakit Ve Para Harca.çok Karişmiştir Kafan Haklisin Birinin Dediği Diğerine Tutmuyor.insani Yipratan Da O.

sağol beyazgül, evet benimde aklıma yatan mikro, perşembe günü eşim yıkamalı bi sperm testi yaptıracak oradaki verilere göre %80 mikro yaptıracağız, çok pahalı malesef, ben avrupa yakasında beylikdüzünde oturuyorum, geçen haftasonu anadolu yakasında bi dr la görüştük 3.500-ytl tüp bebek 1.800-ytl de benim yaşıma ilaç parası dedi. zaten bana çok uzak o hastane ama bu yakadaki fiyatları henüz araştırmadım, bu iş bize en az 5.000-ytl ye mal oluyo galiba değilmi ?

Ah kızlar benim eşimde aynı bak bu ay aşılama yapacağız azalt bari diyorum ama stressten daha da çok içiyor bir de sabah sabah aç karınla içmiyormu çileden çıkıyorum walla spermlerde sorun yok ama yinede dikkat etmek lazım bide bizim ki sıcak suda yıkanmayı seviyor o da spermler için zararlı sürekli takipteyim bizim bebeğe ihtiyacımız yok baksanıza koca bebeklerimiz var :)

evet walla bizim koca bebekler küçüklerden daha beter :)) ama iyiki varlar oyle değilmi... :icecream:

zenancım kafanı şişirdim ama bişey daha soryım tam olsun ben eşime sayı arttırmak için bu polen ve balıda karıştırsam süper olur demi.
ben sigara konusunda ve dr. gitme konusunda çok ısrar etmiştim eşime dr.amaliyat demişti ama olmadı o günler çok tatsızlık olmuştu.ewet biz paylaşıyoruz rahatlıyoruz.birazda eşimin açısından düşünmeye başladım.o kimseyle bu derdini paylaşamıyo ve bizlerede üzüldüklerini pek belli etmiyorlar.aslında böle düşünürsek evet onların işide çok zor.artık ben gayet tatlı dille yaklışıyorum sigarayı bırak demiyorum biraz azaltırmısın diyorum.inan böle olunca çok şükür huzurumuzda kaçmıyor

canımbenımmm ne kafa şişirmesi aşk Olsun.. :1hug: evet walla polen-bal sütte iyi Olur deneyebilirisin Canım..benımde eşim hep bana gidelim doktora diodu ben yanaşmıyodum sora tedaviye başladık şimdi bu aşılamalar tutmayınca iyice strese girdi..bakalım umudumuz 3.aşılamamız da oda mayıs olucak allah kısmet ederse.. Dediğin doğru biz burda konuşup rahatlıyoruz ama onlar için daha Zor kimseye anlatamıyorlar anlatsalarda çekmeyen anlamaz Onları bide :1no2:

merhabalar arkadaşlar 2. aşılamamı dün yaptırdım
bu ay da bekliyoruz bakalım
allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerine tez zaman da kavuştursun inşallaha.s

herkese teşekkürler birçok öneride bulunmuşsunuz koçişlere ne yedirelim diye
ben de başlıycam yedirmeye içirmeye :icecream::kahve:
bu ara çok çalışmamız gerek çooook:roflol:

2. aşılaman hayırlı olsun dilerim bu ay bebeğine kavuuşursun bende bu ay 2. aşılamamı yaptıracağım bende umutluyum inşallah bu sefer olacak

arkadaşlar benim sorumada cevap verin iğnelere ne zaman başlanıyor adetin kaçıncı günütransver aşılama yapılıyor.eşim şehir dışına gidecek lütfen yardım.

arkadaşlar benim sorumada cevap verin iğnelere ne zaman başlanıyor adetin kaçıncı günütransver aşılama yapılıyor.eşim şehir dışına gidecek lütfen yardım.

BEN ADETİMİN HEP 5.GUNU İĞNELERE BAŞLADIM 11. YADA 12. GUNDE ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 13.GUN VE 15.GUN HEP AŞILAMAM YAPILDI BEN BİRER GUN ARA İLE ÇİFT AŞILAMA OLDUM ŞUBAT VE MARTTA OLDU AŞILAMALARIM ŞUAN DİNLENMEDİM MAYISDA 3.AŞILAMAMI OLUCAM ALLAHIN İZNİ İLE... SANADA BOL ŞANS[/QUOTE]
2.sayfada cevaplamıştım ama görmemişin canım sen :smiley-cool:

merhabalar arkadaşlar 2. aşılamamı dün yaptırdım
bu ay da bekliyoruz bakalım
allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerine tez zaman da kavuştursun inşallaha.s

herkese teşekkürler birçok öneride bulunmuşsunuz koçişlere ne yedirelim diye
ben de başlıycam yedirmeye içirmeye :icecream::kahve:
bu ara çok çalışmamız gerek çooook:roflol:

maşşallah...sübanallah diyeyim... inşallah budefa bebişine kavuşursun Canım allah kalbine Göre versin..aşılama tutmazsa Olmazsada üzülme mikroo varrr Tüpbebiş varrrr şansımız daha bitmedi Allaha şükürr :1hug: ama siz çalışamalara Yine Devam edin

BEN ADETİMİN HEP 5.GUNU İĞNELERE BAŞLADIM 11. YADA 12. GUNDE ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 13.GUN VE 15.GUN HEP AŞILAMAM YAPILDI BEN BİRER GUN ARA İLE ÇİFT AŞILAMA OLDUM ŞUBAT VE MARTTA OLDU AŞILAMALARIM ŞUAN DİNLENMEDİM MAYISDA 3.AŞILAMAMI OLUCAM ALLAHIN İZNİ İLE... SANADA BOL ŞANS
2.sayfada cevaplamıştım ama görmemişin canım sen :smiley-cool:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım saolasın. sanırım bizim denk gelmeyecek umutlar başka bahara kaldı :(

2. aşılaman hayırlı olsun dilerim bu ay bebeğine kavuuşursun bende bu ay 2. aşılamamı yaptıracağım bende umutluyum inşallah bu sefer olacak

gökdilcim teşekkürler canım
bence de asla umudumuzu kaybetmiycez inşallah meleklerimize kavuşucaz
senin de inşallah tutar canım 2. aşılaman şimdiden hayırlı olsun

maşşallah...sübanallah diyeyim... inşallah budefa bebişine kavuşursun Canım allah kalbine Göre versin..aşılama tutmazsa Olmazsada üzülme mikroo varrr Tüpbebiş varrrr şansımız daha bitmedi Allaha şükürr :1hug: ama siz çalışamalara Yine Devam edin

zenann cım canım yok yok bitmedi şansımız dediğin gibi daha
iyi dileklerin için çok teşekkürler canıma.s.
çalışıyoz çalışıyoz :roflol:
allah bizlere o güzel duyguyu tattıracak inşallah
burdan biz de hamişiz diye yazıcaz
canım senin de yakında hayırlısıyla 3. aşılama olacak dimi yanlış hatırlamıyorsam:nazar:

Back
X